Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 36 tema

QUOTE(b.s @ 2013 01 04, 21:50)
Nepamiršk nykštuko metodo. jei supranta - nykštys į viršų, jei ne-į apačią.

O tie nykštukai kokie nors įpatingi? Na tipo kažkokie ką galima kelti į viršų ar į apačią lotuliukas.gif Nu ir parašiau doh.gif Gal galima kokį lapelį į paštą, kad vaizdžiai pamatyt ax.gif
Man ta pamoka tai rimtas iššūkis doh.gif turi būti nesaldu, ne super vaikiška, viskas apgalvota iki smulkmenų, nes paskui mano (ir kitų, kurios ves, o ves po dvi pamokas nuo metodinės grupės) pamoką narstys metodinėj grupėj ir išnarstytą pristatys posėdyje doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 04 sausio 2013 - 19:57
QUOTE(daivajazz @ 2013 01 04, 21:56)
O tie nykštukai kokie nors įpatingi? Na tipo kažkokie ką galima kelti į viršų ar į apačią lotuliukas.gif Nu ir parašiau doh.gif Gal galima kokį lapelį į paštą, kad vaizdžiai pamatyt ax.gif

Ne manęs klausi,bet atsakysiu: nykštuko metodas- tai iškelto į viršų ar į apačią nykščio(piršto) metodas smile.gif Mes dar naudojam nykštį pasukdami ir į šoną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 04 sausio 2013 - 20:11
Man priimtiniausia šviesoforo spalvos įsivertinimui, bet labai įdomu, ką kitos naudoja. Dėl vyr. mokytojos, tai pamokų stebėjimas ir popieriukų tikrai nėra daug. Metodininkui, tai švietimo skyriaus atstovo, direktorės, kolegos metodininko pamokų stebėjimas, savo veiklos įsivertinimas (gražiai papkutė susisega, ne iš plonųjų, nes kiekvienam veiklos kriterijui reikalingas įrodymas). Darbelio yra.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 01 04, 19:21)
Saldžioji tai vaikams palepint mirksiukas.gif m&m saldainiai spalvoti. Pasiima kokios nori spalvos, o tada parodai skaidrę. Kiekviena spalva kažką reiškia - Pvz raudona - šiandien aš išmokau ...., ruda - sužinojau ir t.t. Pyragas - grupinio darbo įsivertinimas. kiek dirbo grupėje.
O veidukai tai čia nuotaikos ar kiti g.gif O šiaip tai aišku, kad reikia 4u.gif

Kadangi pirmasis paštas neatsidaro, tai siunčiu į antrą paštą tuos veidukus. Greitas įsivertinimas, ypač kai pamokai laiko pritrūksta.
Atsakyti
Man atrodo. kad kriterijų taškus vistiek reikia surinkti tiek kiek reikia metodininkui. Vadinasi pasiimi lenteles ir maždaug pasižiūri kiek kokių įrodymų turi ir kiek taškų gali susirinkti. Paskui gražiai sutvarkai visus įrodimus, susegi gražiai kaip ninkutė sako nemažą papkutę ir lauki stebėtojų vertinimų. Jie jau tada svarbiausi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2013 01 04, 22:21)
Kadangi pirmasis paštas neatsidaro, tai siunčiu į antrą paštą tuos veidukus. Greitas įsivertinimas, ypač kai pamokai laiko pritrūksta.

Dėkui 4u.gif o kaip jūs įsivertinat žodžiu, ar dar kaip nors g.gif
Atsakyti
Mergaitės, kaip jums atrodo, ar galiu dar vieną dalį knygos nusiųst į 2 paštą. Gal neužblokuos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 01 04, 20:32)

Jau paaiškino nykščio metodą, kadangi mano buvo pirmokai, tai vadinome nykštuko. Dar naudojau vaikų veidelius (mergaitėm-mergaičių; berniukams-berniukų) ,rastus kažkuriame pašte. Išdalindavau, o jie akytes, nosytę ir šypsenėlę nupiešdavo patys. Tada įsikljuodavo į sąsiuvinį. Jei reiks-paieškosiu pernykščiuose dokumentuose.
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 01 04, 20:43)
Mergaitės, kaip jums atrodo, ar galiu dar vieną dalį knygos nusiųst į 2 paštą. Gal neužblokuos? smile.gif

Manau, kad siųsti gali, tik ne viską iš karto, o vieną dalį, t.y. laišką. Po kurio laiko vėl bus galima siųsti, tik aišku, ne už 5 min.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 01 04, 22:43)
Jau paaiškino nykščio metodą, kadangi mano buvo pirmokai, tai vadinome nykštuko. Dar naudojau vaikų veidelius (mergaitėm-mergaičių; berniukams-berniukų) ,rastus kažkuriame pašte. Išdalindavau, o jie akytes, nosytę ir šypsenėlę nupiešdavo patys. Tada įsikljuodavo į sąsiuvinį. Jei reiks-paieškosiu pernykščiuose dokumentuose.

Būtų visai gerai gauti. O jie piešdavo pagal apibūdinimą? Pvx jei viską supratau ir buvo lengva tai šypsena nuo ausies iki ausies ir t.t ar dar kaip nors?
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 01 04, 20:32)

Mes įsivertinome žodžiu, jeigu kas parodo blogai, tada aptariame kodėl. Bet dauguma save įsivertina gerai, nes nori jau labai pasirodyti. Tada visus pagiriu ir tiek. Bet galima ir kaip nors kitaip pritaikyti.
Atsakyti
Ketvirtokai gai įsivertinti ir nebaigtų sakinių metodu. Skaidrėje surašytos sakinių pradžios, kiekvienas pasirenka kurią nori ir užbaigia. Pvz.: Sužinojau... Išmokau... Supratau.... Visa tai panaudosiu.... Dar, kas dirba su interaktyviomis lentomis galima panaudoti smailikus.
Atsakyti