Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(ValSve @ 2013 01 09, 13:28)
Sveikos,
na ir aš įlendu vis pasiskaityt kuo gyvenat...
Dėl Arėa projekto, tai kad nieko naujo nesugalvojau, jau merginos pasisakė.
Arėa minėjo, jog didžiausias galvos skausmas - virtuvė. Pabandžiau pabraižyt taip, kad kuo mažiau reikėtų kanalizaciją judint, nors ir tai klausimas - ar ir tiek įmanoma... O visa kita - ant elektros, tai neturėtų būt problemų...
Įkeliu savo viziją. Pasistengiau, kad baldų išmatavimai kuo labiau atitiktų realius.

user posted image

Ooo geras, net nepagalvojau, kad taip įmanoma bigsmile.gif Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2013 01 09, 14:36)
Ooo geras, net nepagalvojau, kad taip įmanoma  bigsmile.gif Ačiū  aciuks.gif

Grįžkit atgal, dar kitokį variantą įkėliau... Kambariukas gautųsi dar didesnis smile.gif
Papildyta:
Tas antras variantas gal ir nelabai priimtinas, vien dėl to, kad plautuvė saloj, ir pro ja nuolat vaikščiot teks į miegamąjį ir vonią, bet tuomet kambariukas padidėja ir prieškambary ne tiek tos nepanaudotos erdvės lieka...
Atsakyti
Tik dar kartą įsitikinu, kad moterų vaizduotė beribė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 01 09, 14:56)
Tik dar kartą įsitikinu, kad moterų vaizduotė beribė  bigsmile.gif

Tai jau taip lotuliukas.gif

O dar prie paskutinio planelio pridursiu, kad jum praktiškai nereikės keist priškambario, nes nereikės griaut sienos tarp jo ir virtuvės, tik tą kampą nuimt ir išstatyt naują sieną iki langų... ax.gif čia tarp kitko...
Atsakyti
Pasikartosiu, gal turit kokių pastebėjimų dėl mano plano http://public.fotki....tas/planas.html. Nors tiesą sakant nlb ką daug prigalvosi g.gif . Gal man aktualiausia virtuvė. Kaip ją išdėtumėte, jei po langu radiatorius nedidelis, o iš langų kraštų 59 ir 56 cm atstumai iki sienų. Kampą metro noris išnaudot tai mąstau dėt neįmontuojamą šaldytuvą pakreiptą šonu, o likusią dalį baro. Bet ar neužsigriozdins labai butas?
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 01 09, 15:07)
Pasikartosiu, gal turit kokių pastebėjimų dėl mano plano http://public.fotki....tas/planas.html. Nors tiesą sakant nlb ką daug prigalvosi  g.gif . Gal man aktualiausia virtuvė. Kaip ją išdėtumėte, jei po langu radiatorius nedidelis, o iš langų kraštų 59 ir 56 cm atstumai iki sienų.  Kampą metro noris išnaudot tai mąstau dėt neįmontuojamą šaldytuvą pakreiptą šonu, o likusią dalį baro. Bet ar neužsigriozdins labai butas?

kaip tik dabar "žaidžiu" su jūsų planu ax.gif
Ar tikrai norit baro? Neįpaišau jo, bent jau kol kas doh.gif Ir nežinau kaip gali būti su sienų griovimu, bet pabandysiu atvaizduot ką aš įsivaizduoju. Noris jums didesnių kambariukų, o ne po 6,5 kv.m.
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2013 01 09, 13:55)
Grįžkit atgal, dar kitokį variantą įkėliau... Kambariukas gautųsi dar didesnis smile.gif
Papildyta:
Tas antras variantas gal ir nelabai priimtinas, vien dėl to, kad plautuvė saloj, ir pro ja nuolat vaikščiot teks į miegamąjį ir vonią, bet tuomet kambariukas padidėja ir prieškambary ne tiek tos nepanaudotos erdvės lieka...

QUOTE(ValSve @ 2013 01 09, 13:59)
Tai jau taip  lotuliukas.gif

O dar prie paskutinio planelio pridursiu, kad jum praktiškai nereikės keist priškambario, nes nereikės griaut sienos tarp jo ir virtuvės, tik tą kampą nuimt ir išstatyt naują sieną iki langų...  ax.gif čia tarp kitko...

Uoj kaip ačiū 4u.gif Bus apie ką pamastysti vakarais. Spėju su rulete lakstysiu aplinkui ir matuosiu kas prie ko biggrin.gif

Tik, galvoju kaip su gartraukio ventiliacija? Jaučiu reiks išvedžioti kažkaip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 09 sausio 2013 - 14:20
Sveikos...
Paskutiniu metu dažnai užsuku į šią temą ir labai noriu pasidžiaugti ir pagirti nerealių įdėjų generatorę ir išmastytoją ValSve!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 01 09, 14:18)
Sveikos...
Paskutiniu metu dažnai užsuku į šią temą ir labai noriu pasidžiaugti ir pagirti nerealių įdėjų generatorę ir išmastytoją ValSve!!!!!

Oi, ValSve ir aš labai giriu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 01 09, 15:18)
Sveikos...

Ačiū blush2.gif Tik gaila, kad ne visada viskas įgyvendinama ir kartais neturiu tikrai minčių...

Va kad ir dabar - bandau Rokoko Mūzai kažką paišyt, bet nesigauna... Matyt sustojau ties Louhi planeliu doh.gif
Atsakyti
Šuliniai irgi kartais išsenka, bet paskui vėl būna kupini vandens...

Visgi Jūs šaunuolė!!!
Atsakyti
Dar kartą ačiū, merginos smile.gif

Rokoko Mūza,
net nežinau ar tiks jums toks variantas.
Pradžioj pamėginau ant "viršaus" papiešt. Todėl baldų išmatavimai iškraipyti šiek tiek. Ir kai kur neįžiūriu matmenų...

Jei bus įdomu, tai tuomet ir su exceliu+paint'u papieščiau tiksliau...
O dar jei yra noras, tai galima ir vonią šiek tiek praplėst stumdant miegamojo sienas šiek tiek...

user posted image
Atsakyti