QUOTE(rsc @ 2013 01 09, 23:37)
Tarp 6 ir 7 bei tarp didziojo kambario ir virtuves yra nesancios sienos. Sitas isplanavimas, paprastai, yra devynaukscio namo (sudetinga statyba ar kazkaip pan.vadinas).
Papildyta:
O kaip i 5 kambari patekt? Per du kambarius praeinant? Is jo labai jau nepatogu butu iki WC nusigaut. Pvz. nakti
Papildyta:
O kaip i 5 kambari patekt? Per du kambarius praeinant? Is jo labai jau nepatogu butu iki WC nusigaut. Pvz. nakti

šiaip teko būti svečiuos tokiam bute, sostinėj, jie ten penkiaauksčiai blokiniai. Jo tas ilgas koridorius nervuoja kažkiek. Anam bute tamsiukas panaikintas ir praplėsta vonia.
O man patiktu kai galiniai kambariai yra miegami , vonia greta, svečiam iš svetainės irgi vonia greta. O virtuvės nenaikinčiau ir įėjimo irgi .
Mergaitės gelbėkit

Diedui mano vienodai.Tipo daryk kaip nori. O aš kažkaip mėtytis pradedu...tiksliau yra kas atkalbinėja.
Aš norėjau baltos erdvės.Visas butas 29 kvadratai, kambarys ir koridorius sujungti .Kambarys mano akimis žiauriai mažas. Nors ten 17,5kvadratų bet virtuvė kartu. (naujas buto planavimas ) Nebežinau, iki tol sūnus gyveno kitam bute, ten irgi kambarys buvo 17,5 tik kvadratinis (bet butas 50)Ir kažkaip didelis atrodė, nors dažytas buvo švelniai gelsvai ir stovėjo 3dalių senelio sekcija.
Sofa pas mus tamsiai ruda,ir dar kampas... ji sūnui pirkta ir yra 2,5 metro ilgio. Ir keliauja kartu su sūnum, nes į mažesnes jis netelpa.
Tai va norėjau daryt baltas sienas vienam kampe balta virtuvini, virtuvinio plokštė vietoj plytelių turėjo būti 3D paveiksliukas, pagyvinantis erdvę. Toliau jo kėdė darbui odinė juoda ir laikrodį sienini pats išsirinko juodą didžiuli. Ko gero vešis iš senojo buto savo paveikslus.
Na erdvei sujungt norėjau tamsiai rudu lentynėlių. Čia galinėj sienoj abipus lango ir rudų ir juodų rėmelių nuotraukoms. Rašomas stalas ir komoda balti.
Tai va vakar "pasijungė" pagalba ir sujaukė man galvą. Aiškina kad baltas interjeras bus kaip ofise , ligoninėj ir išvis šaltas. pas mus ten pietvakariai. saulutė labiau į vakarą bus. grindis norėjau šviesias, saulėi atspindėti. Ir išviso aiškina, kad mano vaikui balto duot nieko negalima.Bet tas vaikas nemažas ...kai panos parumpa tai ir tvarkytis moka, ir šiaip aš skaitau jei į jovala vaiką įmesi, tai ir bus jovalas.O jei paliksi baltas, tai bent prieš panas atsivezdamas nuvalys. Kol kas jis į interjerą nesikiša, sakė butas mūsų darom, kaip norim, jam vienodai. svarbu tvarkinga būtu.
ir dar kadangi ilgis virtuvei tik 2.23metro radau siauriausią šaldytuvą 50cm, Įmontuojamu tokių nemačiau, tai tenka statyt neslėptą. buvo įdėja apatines spinteles biški paspalvint., bet jos remiasi į baltą šaldytuvą... tai ir mastau kaip čia atrodys.
Tai mergikės laukiu komentarų kas liečia spalvas. gal visgi įdėt kokia pasteline spalvą.bet tada ir virtuvini spalvinti..............