Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(groovy @ 2013 03 04, 23:46)
Baldai ir spalvos ne mano skoo, bet šiaip atrodo labai tvarkinga, gaivu ir švaru 4u.gif

QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 03 05, 08:56)
Prisidedu prie komentaro. 4u.gif

QUOTE(Fera82 @ 2013 03 05, 09:05)
Seip ruda ir kiti jos atspalviai baldams man patinka, bet va geletas gobelenas  schmoll.gif

Grazios kambario durys ir stiklinis staliukas simpatiskas.  smile.gif

kokias sofas siulote prie sios sekcijos? ax.gif

Sofos ir gobelenas turejo buti kitokie, bet kazkodel paskutine minute pasirinkome sias, mums patinka ax.gif

visoms jau atrasiau kas rase man i az 4u.gif
parasysiu ir cia
sekcija Glamour
langai aprengti lengva dienine uzuolaida ir baltais roletais
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 05, 09:23)
kokias sofas siulote prie sios sekcijos?  ax.gif

Sofos ir gobelenas turejo buti kitokie, bet kazkodel paskutine minute pasirinkome sias, mums patinka  ax.gif

A man ir sekcija nelabai, viską keisčiau.

Bet gi jei jums gražu ir patinka, liuks, kam keisti? 4u.gif Jūs čia gyvensite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 05, 11:23)

o aš už 4u.gif tai jūsu kambarys thumbup.gif kaip jums patinka, taip ir gerai.
jei visi vienodo skonio būtume, tai baldus vienodus gamintu. lotuliukas.gif

Man sprendimas ,kad 2 sofkutės vietoj kampo irgi patinka.Pas švogeri taip yra. Mes kai nuvarom visa šeima šešiese, ištiesiam tas sofkas ir telpam . Labai faina ,kai pas sese galiu nulėkt su nakvyne, o ne šiaip keliom valandom.

aš ruošiuos irgi statyt 2 sofkas. arba sofa ir lova kur pakeliama, nu bus matyt kaip finansai leis. ai dar labai vyrui patiko japonu įdėja kaip virtuvini stala sumontuot su paekliama lova.
ta lova mums kaip atsarginė tarnautu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 03 05, 12:02)
A man ir sekcija nelabai, viską keisčiau.

Bet gi jei jums gražu ir patinka, liuks, kam keisti? 4u.gif Jūs čia gyvensite smile.gif

mes ir pasidarem sau smile.gif
bet po keliu metu keisim tapetus ir gal minkstus baldus, tai butu idomu dabar isgirsti kokios sienos ir minksti baldai tiktu prie tokios sekcijos, SM gi pilna dizaineriu ar jiems prijaucianciu bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 05, 13:07)
mes ir pasidarem sau  smile.gif
bet po keliu metu keisim tapetus ir gal minkstus baldus, tai butu idomu dabar isgirsti kokios sienos ir minksti baldai tiktu prie tokios sekcijos, SM gi pilna dizaineriu ar jiems prijaucianciu   bigsmile.gif

O tai čia tapetai ir minkšti baldai seni? tapetus tai rinčiausi be rašto arba su klasikiniu raštu, o baldus gal ir vienspalvius. Arba kokius švelniai klasikiniai dryžuotus g.gif

Ai, man dar ryškiaspalviai vaikiški žaislai sekcijoj po stiklu nesirderina. gal juos galima suslept, o po stiklu knygas ar vazeles padėt? Nors gal jums taip patogiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 05 kovo 2013 - 13:51
QUOTE(groovy @ 2013 03 05, 14:49)
O tai čia tapetai ir minkšti baldai seni? tapetus tai rinčiausi be rašto arba su klasikiniu raštu, o baldus gal ir vienspalvius. Arba kokius švelniai klasikiniai dryžuotus g.gif

Ai, man dar ryškiaspalviai vaikiški žaislai sekcijoj po stiklu nesirderina. gal juos galima suslept, o po stiklu knygas ar vazeles padėt? Nors gal jums taip patogiau g.gif

nauji 3 menesiai
buvau isrinkusi dryzuotus baldus, bet MB isbrokijo, sie buvo kompromisiniai, bet visgi per tamsus, reikejo sviesesnius imti ax.gif
galvojau apie vienspalves smelio spalvos sienas, kokie dar atspalviai?

kol kas nieko neuzsibuna toje sekcijos dalyje, maze viska iskrausto, tai kol kas ten jos daiktai ax.gif

uz ilgos sofos link balkono yra 80cm vietos, norejau isigyti maza atvira lentyna ar uzdara vaiko zaislams, bet nzn kokia spalva pasirinkti, o ir ar reikia g.gif
Atsakyti
O jūs taip dažnai keičiate tapetus ir baldus? Kodėl dabar nepaieškojote to, ko nebenorėsit taip greitai keisti? g.gif Galima jai lentynėlę padaryti, kad turėtų savo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 03 05, 15:14)
O jūs taip dažnai keičiate tapetus ir baldus? Kodėl dabar nepaieškojote to, ko nebenorėsit taip greitai keisti? g.gif Galima jai lentynėlę padaryti, kad turėtų savo thumbup.gif

jus vaiku neturite smile.gif
taip, tapetai bus keiciami po 2-3 metu, minksti baldai, gal po 5-6 metu
todel butu idomu isgirsti kokio atspalvio sienos tiktu prie esamu baldu smile.gif

kazkas tokio tiktu? kokio atsplavio?

Ikea

Ikea2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LolitCafe: 05 kovo 2013 - 14:48
O tai visi turintys vaikų kas 3 metus keičia sienas ir baldus? blink.gif Tada man jau darosi baisu lotuliukas.gif

Geros visai lentynėlės smile.gif Sienas turbut labai šviesiai gelsvas tada daryčiau, arba šviesiausios sekcijos spalvos, jei baldų nekeisčiau. nes dabar sienos prie baldų keistai šaltos spalvos atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 05 kovo 2013 - 14:58
QUOTE(groovy @ 2013 03 05, 15:57)
O tai visi turintys vaikų kas 3 metus keičia sienas ir baldus? blink.gif Tada man jau darosi baisu lotuliukas.gif

Geros visai lentynėlės smile.gif Sienas turbut labai šviesiai gelsvas tada daryčiau, arba šviesiausios sekcijos spalvos, jei baldų nekeisčiau. nes dabar sienos prie baldų keistai šaltos spalvos atrodo g.gif

na gal jusu vaikas bus kitoks smile.gif
bet mano aplinkoje taip, visi daro kosmetininius remontus kas 2 metus visam bute ax.gif

cia buvo eksperimentinis variantas, pasiulymas pietines puses butui, siame kambaryje tikrai gaiviau, kaip ir baltame miegamajame rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 04, 18:04)
galiu pakomentuoti siek tiek

man tapetai ziauriai patiko thumbup.gif
vat prie gobeleno irgi prikibciau, as uz vienspalvi 4u.gif nes gaunasi kad geles ant sienu, geles ir ant sofos...visur geles smile.gif

siaip miela ir jauku smile.gif

del mano vaiko nereikia keisti tapetus kas 2-3 m , nei vieno bruksniuko ar piesinuko per 6,5 metu ant tapetu nebuvo smile.gif
Atsakyti
Šiaip balti tapetai (na, ne sniego baltumo), bet be gėlių jokių buvo pas mus, kur nuomavomės, šviesumo tikrai labai daug suteikia 4u.gif Gal čia nuotraujkoje taip tos šiltos ir šaltos spalvos pjaunasi, o realybėje gi yra šešėlių, apšvietimas ir pan 4u.gif
Atsakyti