Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 03 05, 21:59)
Maža virtuvė:
user posted image
čia ne mano rasti paveiksliukai  blush2.gif  bet gražūs.

Mūsų tokio mažumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 03 05, 22:59)
Gražu:
user posted image
Maža virtuvė:
user posted image
čia ne mano rasti paveiksliukai  blush2.gif  bet gražūs.

Vaiku kambaryje siukslynas, mesciau lauk visus kilimus, didziulius zaislus(maniskiai alergiski), sienas gal ir palikciau, bet tik fragmenta drinks_cheers.gif
O virtuve man panasi i ligonineje kai buvau sanitarini kambariuka lotuliukas.gif Nu toc toc toks pats ir dar ta melsva lentynele ant ratuku primena ta grindu plovimo kibira, kur sanitare po palatas vazineja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 03 05, 22:47)
Nepulkit keisti gi tų baldų, kad kažkam nepatiko, gyvenkite sau gražiai smile.gif Aišku, norisi, kad visi girtų, bet vis tiek visiems neįtiksi, o gal jūsų draugams labai patinka pas jus būti smile.gif Matosi, kad susitvarkę esate, nepergrūstas kambarys, ir tai šaunu thumbup.gif

nieks nieko nekeis artimiausius 5 metus smile.gif
man asmeniskai patinka geletas gobelenas, tik galetu buti sviesesnis
pagyrimu del musu buto interjero gavau, visu gi skoniai skirtingi, kazkam detales/spalvos patiko, visumoje yra jauku ir malonu buti svetaineje ax.gif

Ikea virtuvje man per daug daiktu, norisi jo paslepti, o tas vezimelis tikrai labai pravercia mazoje virtuveje, tik ci ajis padarytas akcentinis, gal jei butu baltas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 03 06, 05:46)
O virtuve man panasi i ligonineje kai buvau sanitarini kambariuka lotuliukas.gif Nu toc toc toks pats ir dar ta melsva lentynele ant ratuku primena ta grindu plovimo kibira, kur sanitare po palatas vazineja lotuliukas.gif

kaip taikliai lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 03 05, 20:49)
pas mus sienos net nešpakliuotos. Remontą dariausi pati, įveikiau nuglaistyti tik ten, kur numačiau dažyti. sad.gif Visur kitur - tapetai ant blokų.

Nu Galistvau aš pati. Ai po siena po siena.
iš tikro jei nemokat yra neblogas būdas turėti dažyta ssienas. Tai dažomi tapetai.Jei darot remontus patys, tai puikiausiai tinka 54cm pločio. Jie pradžioj spalvoti būna,(šiandien kaip tik ieškojau,tai balta vos radau) tai galima keleta metų ir nedažyt, palikt kokius yra.o paskui permaliavot palei reikalą.

o man tas vaiku kambarys su pripieštom sienom, labai gražu.
Va brolis mano leido vaikam dailint sienas, nes ruošėsi kapitaliniam remontui.Tai pripiešta buvo gal metus kokius .Faina............ kažkaip jaučiasi, kad namie vaikai gyvena.O tai man sterili ligoninės aplinka ir gi nė nė.......

Atsakyti
Mazas butukas

user posted image
Atsakyti
Man reik tos baltos pakabos, įdomu, iš kur gavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 03 12, 15:52)
Man reik tos baltos pakabos, įdomu, iš kur gavo biggrin.gif

jei nerandate, gal galima perdazyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 12, 14:58)
jei nerandate, gal galima perdazyti?  ax.gif

Iš tikrųjų, dar net formos ir kitų spalvų norimos nematėm, bet tai senukuose ir ermitaže težiūrėjom.
Atsakyti
Mazas butukas

user posted image
Papildyta:
idomi pertvara

user posted image

user posted image
Atsakyti
Lova nisoje

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gal kas zino, kur butu galima rasti tokiu rankeneliu ir kokios ju kainos
Sioje svetaineje lyg kainuoja apie 11 Lt, bet konkreciai kainos nerandu. Kitur rasti nepavyksta unsure.gif
Atsakyti