Labai praktiška lova
Daug į ją telpa dar
Gaila, kad man gražios nepraktiškos
Ta prasme graži ir šita atitinkamam interjere, tik aš noriu kitokio
QUOTE(groovy @ 2013 03 19, 21:18)
Labai praktiška lova
Daug į ją telpa dar
Gaila, kad man gražios nepraktiškos
Ta prasme graži ir šita atitinkamam interjere, tik aš noriu kitokio 
patalynes deze dar apytuste
o komodele isnaudojam kasdien, knygoms ir zurnalams
kokia lova nusiziurejai
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 19, 20:52)
patalynes deze dar apytuste
kokia lova nusiziurejai
kokia lova nusiziurejai
Tai va, mes staliukus planuojam turėti naktinius tam.
Aš svajoju apie tokio tipo, bet dar nežinau, kaip baigsis
QUOTE(groovy @ 2013 03 19, 21:58)
Kokia lovaaa
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 03 19, 21:07)
Kad daugiau tokių kur užmatyčiau... Nes dabar tik Ikea realiausias variantas, kurį galiu ir žinau, kur gaut:
O gal dar kas žino, kur, už kiek galima tokių rasti?
O kiek kainuoja Ikea?
Jysk yra panašių, bet juodu rėmu. Tik su Jyskiniais baldais reik atsargiai. Pirkom komodą...tai siaubas kažkoks, gvenime tokios nepirksiu. O va vaikų lova dviaukštė tai puiki, kokybiška, tvirta.
Tas užtiesalas fainas labai pirmoj foto, ir palovį galima išnaudoti. Arba dar gražu pintos dėžės po tokia lova, tokiu romantizmu kvepia. Dar pagalvėlės gelėtos pvz Dubingių
Niekaip nenusiperkam lovatiesės, kas patinka- brangu
Jysk yra panašių, bet juodu rėmu. Tik su Jyskiniais baldais reik atsargiai. Pirkom komodą...tai siaubas kažkoks, gvenime tokios nepirksiu. O va vaikų lova dviaukštė tai puiki, kokybiška, tvirta.
Tas užtiesalas fainas labai pirmoj foto, ir palovį galima išnaudoti. Arba dar gražu pintos dėžės po tokia lova, tokiu romantizmu kvepia. Dar pagalvėlės gelėtos pvz Dubingių
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 03 19, 21:19)
O kiek kainuoja Ikea?
Dar pagalvėlės gelėtos pvz Dubingių
Dar pagalvėlės gelėtos pvz Dubingių
Penki šimtai zlotų.
Aš užuolaidas galvoju kažko tokio dėti, tai ir liktų tos medžiagos porai pagalvėlių. O užtiesalas gal baltas ar ivory koks.
Tai pataupykit, bet pirkit, jei patinka.
QUOTE(groovy @ 2013 03 19, 21:58)
QUOTE(groovy @ 2013 03 19, 22:15)
O gal dar kas žino, kur, už kiek galima tokių rasti?
bus romantiskas miegamasis
as irgi tokia lova tik Ikea maciau, bet tiesa sakant i tokias neziurejome, tai gal ir pa smus galima rasti
jei pas jus bus tik 1 miegamasis ir jis maziukas, nesiulau labai investuoti i spinteles prie lovos, nes jei planuojate
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 03 19, 22:19)
pas jus miegamajame lova ar sofa-lova?
su lovatiesem tikrai labai problematiska, as viena internetu pirkau, paskui grazinau, sita pasirode geriausia is visu, medvilne + du pagalves uzvalkalai
liko dar kremines spalvos
QUOTE(LolitCafe @ 2013 03 20, 08:58)
pas jus miegamajame lova ar sofa-lova?
Oi, aš jau su savo lova ausis praūžiau temoj
Gal galite man patarti, ar gerai tokios gėlėtos užuolaidos, lovatiesė ir patalynė tik baltos, o ant viršaus pora tokių kaip užuolaidos pagalvėlių?
Ar geriau užuolaidos šviesios vienspalvės, o patalynė ar lovatiesė gėlėta.
Linkstu prie pirmojo varianto, nes vis tiek galvoju apie baltą patalynę be jokių raštų, man atrodo patogiausia skalbti ir margumynų nėra. Bet tokios gėlėtos užuolaidos tai jau irgi stiprus pareiškimas kambariui.
Linkstu prie pirmojo varianto, nes vis tiek galvoju apie baltą patalynę be jokių raštų, man atrodo patogiausia skalbti ir margumynų nėra. Bet tokios gėlėtos užuolaidos tai jau irgi stiprus pareiškimas kambariui.
QUOTE(groovy @ 2013 03 20, 09:41)
Gal galite man patarti, ar gerai tokios gėlėtos užuolaidos, lovatiesė ir patalynė tik baltos, o ant viršaus pora tokių kaip užuolaidos pagalvėlių?
Mano nuomone antrasis variantas geriau nei pirmasis, nes patalyne atsibos ar lovatiese, bus pigesnis ir greitesnis budas pakeisti, o uzuolaidos gan brangus dalykas, o ir ryskus/geleti/ ruozuoti greiciau atsibosta, nes jie yra labai i akis krentantis dalykai. Geriau visada rinktis ta ka megsti siuo atveju geletus, patalyne ir pagalveles, nei uzuolaidas
QUOTE(popcornas @ 2013 03 20, 11:50)
Mano nuomone antrasis variantas geriau nei pirmasis, nes patalyne atsibos ar lovatiese, bus pigesnis ir greitesnis budas pakeisti, o uzuolaidos gan brangus dalykas, o ir ryskus/geleti/ ruozuoti greiciau atsibosta, nes jie yra labai i akis krentantis dalykai. Geriau visada rinktis ta ka megsti siuo atveju geletus, patalyne ir pagalveles, nei uzuolaidas 
Kad aš kaip tik rašiau, kad labai mėgstu visiškai balt1 patalynę. tai nebent lovatiesę gėlėtą, bet kad iš viso kiek mus pažįstu, nevargsim jos tiesalioti