Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių- 159 tema

QUOTE(natina @ 2012 12 13, 10:58)
duoda 2 kodukus naudot? 15 ir free siuntima?

taip wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 12 12, 22:40)
neiseina estisku surast...
o, kad e-juvelirokoj pigiau tai nesamone  irnesakyk.gif

paziurekit SKELBIU skelbimuose
man tai atrodo jie visi lenkiski g.gif , mes gavom sia vasara dovanu panasius. kainavo kazkur apie 100 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulutė: 13 gruodžio 2012 - 11:07
kažin ar aš viena čia tokia varguolė likau su SD, na niekaip neišsiunčia mano siuntinuko nuo 2012-11-30 jau ir ECC gąsdinau, bet tylu unsure.gif
Atsakyti
Vakar GAP užsakiau apie 14val, ir jau prekes turiu rankose thumbup.gif nu nerealiai man patinka GAP pristatymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 12 13, 11:33)
Vakar GAP užsakiau apie 14val, ir jau prekes turiu rankose  thumbup.gif  nu nerealiai man patinka GAP pristatymas smile.gif

blink.gif Nerealu

o yra koks kodukas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 13 gruodžio 2012 - 11:39
QUOTE(Bluntė @ 2012 12 13, 12:33)
Vakar GAP užsakiau apie 14val, ir jau prekes turiu rankose  thumbup.gif  nu nerealiai man patinka GAP pristatymas smile.gif

bigsmile.gif geras
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 12 13, 12:33)

Turiu įtarimą, kad jie ne iš UK siunčia g.gif
Šiaip Kaune, buvusioje Vilko teritorijoje, tikrai siuva GAP lietuviai, tai sakau gal tiesiogiai jie iš čia teikia prekes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 12 13, 11:40)
Turiu įtarimą, kad jie ne iš UK siunčia  g.gif
Šiaip Kaune, buvusioje Vilko teritorijoje, tikrai siuva GAP lietuviai, tai sakau gal tiesiogiai jie iš čia teikia prekes  g.gif

nu nee, taigi matosi per ka siuncia biggrin.gif as kelis kartus is GAP irgi paturbintai gavus esu, treciadieni uzsakiau ketvirtadieni prekes pas mane Kaune jau buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2012 12 13, 12:44)
nu nee, taigi matosi per ka siuncia  biggrin.gif as kelis kartus is GAP irgi paturbintai gavus esu, treciadieni uzsakiau ketvirtadieni prekes pas mane Kaune jau buvo  bigsmile.gif

Aš esu stebėjus GAP kaip keliauja, tada man gal svaitę keliavo, bet čia tiesiog neįtikėtina vien todėl, kad dar toks oras, tokie keliai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2012 12 13, 12:38)
blink.gif  Nerealu

o yra koks kodukas? g.gif

kodukas tik free shipui nuo 50 svarų ir pirmam pirkimui jei pasidarysite 15 % 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 12 12, 19:57)
Lygtais Vilniuje, Siaures miestely,zaislu parduotuvej , kur Parkas outlet.  rolleyes.gif

QUOTE(DaivaVe @ 2012 12 12, 21:54)
As sestadieni maciau fontana, Parkas Outlet, vokisu prekiu parduotuve ABC Market, ji prie ivaziavimo i Parkas Outlet nuo Rimi puses, salia tos pardes pora zaislu isparduotuviu, Beppi, Huppa  mirksiukas.gif kaina buvo beveik 84 Lt, gal dar rasit  4u.gif

Aciu uz atsakymus smile.gif Labai padejot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2012 12 13, 11:05)
paziurekit SKELBIU skelbimuose
man tai atrodo jie visi lenkiski  g.gif , mes gavom sia vasara dovanu panasius. kainavo kazkur apie 100 lt

Nu ne visi. Pries du metus juos importuodavo parduotuves is Estijos. Pati maciau importo dokumentus.
Atsakyti
Mergaitės, prašau pagalbos... ax.gif

Pirkau keletą prekių iš SD. Gavau laišką, kad batų, kuriuos užsakiau nebeturi. Pažiūrėjau banke nurašyta suma su išminusuota batų kaina ir vėliau rezervuota visa suma su batų kaina... unsure.gif Kodėl nurašyta du kartus? Gal vėliau rezervaciją panaikins? Ar man jiems rašyti... g.gif Labai ačiū toms,kas patars. .. 4u.gif
Atsakyti