Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių- 159 tema

turbut pirma rezervavo visa suma, o kai batu neliko, nurase jau reikiama suma. tie pinigai po dvieju savaiciu turetu grizti atgal. arba galite bandyt rasyt i banka, gal atkabins anksciau.
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2012 12 13, 01:26)
Gal kas iš Vilniaus žada rengti užsakymą iš čia? Bioderma labai gerom kainom rolleyes.gif

Man ir aktualu butu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, ar kam veikia SEBAS ?
Atsakyti
QUOTE(egipte @ 2012 12 13, 13:42)

Neveikia. schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 12 13, 11:49)
Aš esu stebėjus GAP kaip keliauja, tada man gal svaitę keliavo, bet čia tiesiog neįtikėtina vien todėl, kad dar toks oras, tokie keliai  doh.gif

normaliai cia viskas, siuncia per DHL, yra tiesioginis reisas (gal ne kasdien, bet kazkuriom dienom) ir jei spejo i ji tai kita ryta po uzsakymo jau buna Lt.
Man is GAp niekada nekeliavo savaite schmoll.gif max 4-5 dienas jei ieidavo savaitgalis, o jei be savaitgalio, labai greitai, per 1-2 dienas
Papildyta:
QUOTE(egipte @ 2012 12 13, 13:42)

veikia
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 12 13, 12:40)
Turiu įtarimą, kad jie ne iš UK siunčia  g.gif
Šiaip Kaune, buvusioje Vilko teritorijoje, tikrai siuva GAP lietuviai, tai sakau gal tiesiogiai jie iš čia teikia prekes  g.gif

kai gauni nuorodą-tai matosi kaip keliauja smile.gif Viskas ok su tuo GAP..ten DHL kaip supratau gal lėktuvais siunčia smile.gif ir naktinės pamainos dirba, todėl viskas taip greit 4u.gif
Atsakyti
Prisiduodu, kad mano paste tyla, nei crocs, nei natureshop.. ***** blemba verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2012 12 13, 13:49)

Nesuprantu tada ,kodel man neveikia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 12 13, 14:52)
Prisiduodu, kad mano paste tyla, nei crocs, nei natureshop.. ***** blemba verysad.gif

aš savo crocsus gavau 4u.gif
o patys crocsai jums atsiuntė užsakymo patvirtinimą? nes kelių dienų bėgyje atsiunčia išsiuntimo dukomentą 4u.gif
Atsakyti
Merginos, atkeliavo musu uzsakytas Bio Leder balzamukas thumbup.gif Parasysiu visoms laiskucius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 12 13, 14:52)

Pasuk i pasta, gal pasakytu, gal tau yra kas 4u.gif Bent jau didlaulio g. paste man pasakydavo.
Atsakyti
Pagaliau gavau natureshop thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bet kaip keista pristate i namus g.gif biggrin.gif
Atsakyti