Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių- 159 tema

Gal yra atskira tema apie kinieciu prekes. Man atrodo reiktu tokios temos, kad galetum pagirt ar ispeikt prasta preke.
Atsakyti
QUOTE(ingridukas0506 @ 2012 12 19, 16:07)
Sveiki, noreciau daryti uzsakyma is www.thebodushop.co.uk, express pristatymui iki kaldeu, gal kas noretu prisijungti, pasidalinti siuntimo islaidas. Uzsakyma darysiu i Alytu.

ar is bodyshop.co.uk? bet i LT jie nesiuncia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 12 19, 14:43)
nagi, vilnietes, kas siandien i meeta? bigsmile.gif

noras yra, ale šaaalta be mašinos blush2.gif , plauksiu šiltesnių laikų ax.gif
Atsakyti
Ketvirtadienį, rytoj pirksiu www.sportsdirect.com. Kviečiu jungtis 4u.gif Miestas: Vilnius. Rašykite į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2012 12 19, 16:47)
noras yra, ale šaaalta be mašinos  blush2.gif , plauksiu šiltesnių laikų  ax.gif

Nu jau nu... čia jau patarlė: jei nori - ieškai kelio, jei nenori - priežasties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2012 12 19, 16:47)
noras yra, ale šaaalta be mašinos  blush2.gif , plauksiu šiltesnių laikų  ax.gif

nu jau nu jau, iki stoteles ir su 8 be persedimu biggrin.gif as tai irgi be masinos, ale gi apsirengi silciau ir varai karsto vyno gert tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(griegzde @ 2012 12 19, 16:26)
Gal yra atskira tema apie kinieciu prekes.  Man atrodo reiktu tokios temos, kad galetum pagirt ar ispeikt prasta preke.

kiek zinau nera g.gif Bet butu gerai tokia tema turet bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos, ar jau gavot Emukus iš natureshop'o kur čia masiškai ėmėm g.gif kažko labai ilgai keliauja, nes išsiuntė gan greit. Ar čia maniškiai priklydo švenčių proga...
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2012 12 19, 17:29)
ar is bodyshop.co.uk? bet i LT jie nesiuncia  schmoll.gif

atsiprasau, panasu kad mano klaida, tikriausiai nesiuncia i LT:(
Atsakyti
QUOTE(Lejla @ 2012 12 19, 18:20)
Laba diena, merginos, ar jau gavot Emukus iš natureshop'o kur čia masiškai ėmėm  g.gif  kažko labai ilgai keliauja, nes išsiuntė gan greit. Ar čia maniškiai priklydo švenčių proga...

Aš dar negavau 4u.gif

Gal kuri užsipirko perdaug Crocs botų? g.gif Reiktų dovanai draugės mergaitei, gal kokio C12/13 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 19, 16:59)
nu jau nu jau, iki stoteles ir su 8 be persedimu  biggrin.gif  as tai irgi be masinos, ale gi apsirengi silciau ir varai karsto vyno gert  tongue.gif

tas tai teisybė biggrin.gif dėkui merginos už paraginimus, tinguliauskis matyt stipresnis dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 12 19, 17:40)
Aš dar negavau  4u.gif

Dėkui, tada ramiai laukiu toliau 4u.gif
Atsakyti