Na kadangi kauniečių mažai jungias prie tesco clothing, tai ai tiek to, persiųsčiau ir į kitus miestus, tai jei kas pageidauja, laukčiau iki 22h dalikei@hotmail.com. Gaila 25% nuolaidos kodukų daug skelbiasi užsienio psl, bet nei vienas negalioja kiek bandau

QUOTE(DalikeJ @ 2012 12 19, 22:02)
Na kadangi kauniečių mažai jungias prie tesco clothing, tai ai tiek to, persiųsčiau ir į kitus miestus, ...
einu paziuret ko ten yra.
ka perkat?
ai, tiek to

QUOTE(ramuniuks1 @ 2012 12 19, 21:01)
mamnos kur jus perkat baldus vaikam nebrangiai nu uz protinga kaina
IKEA

QUOTE(saulyte525 @ 2012 12 19, 17:47)
zinotumet, kiek siandien viesuoju suvazinejau ir suvaiksciojau, dar ne visai sveika, geda pasidarytu

Bet kita karta irgi lauksim

apsipirkau ir as http://www.natureshop.co.uk/ , prisiziurejau jusu perkamu grozybiu
)
ir aciu kurios -10 % koduku pasinaudojau
gal kas pasinaudos manuoju -10 % koduku. NAT-1222043

ir aciu kurios -10 % koduku pasinaudojau

gal kas pasinaudos manuoju -10 % koduku. NAT-1222043
Sveikos,
gal kur jauciate neblogos kokybes dzinsu ispardavima? Nereikia firminiu, reikia paprastu
Dar butu idomu, jei imestumete apatiniu vilnoniu kelniu, pvz moterims.. ar kokiu plonyciu termo ..
gal kur jauciate neblogos kokybes dzinsu ispardavima? Nereikia firminiu, reikia paprastu

Dar butu idomu, jei imestumete apatiniu vilnoniu kelniu, pvz moterims.. ar kokiu plonyciu termo ..

QUOTE(ra2ga @ 2012 12 19, 21:08)
o jie papildomai (perkant) turi kokiu nuolaidu?
Na tos kasdieninės ir sale

QUOTE(jovitn @ 2012 12 19, 20:23)
Ir dar toks klausimas, kaip su apmokejimu?, nes nerandu paypal
tik kreditine

Aš vakar irgi planavau nusiaubti tesco rūbus, bet pagalvojau, kad gal nereikia kol kas nieko, tiek pripirkta bent pusei metų į priekį
O kai dvi panelės, tai išvis daug susitaupo
Visai pamiršau, gi ir aš koduką turiu 25 proc, gal kam reik? Lyg asmeninis, bet galima pabandyt, gal galios

Visai pamiršau, gi ir aš koduką turiu 25 proc, gal kam reik? Lyg asmeninis, bet galima pabandyt, gal galios

QUOTE(me2za @ 2012 12 19, 23:19)

Aš labai norėčiau!!
larieta10, jusu dezute pilna - atsakymas "taip".
Kaip ir atiduota jau
Parašykit ar pavyko