Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių- 159 tema

Na kadangi kauniečių mažai jungias prie tesco clothing, tai ai tiek to, persiųsčiau ir į kitus miestus, tai jei kas pageidauja, laukčiau iki 22h dalikei@hotmail.com. Gaila 25% nuolaidos kodukų daug skelbiasi užsienio psl, bet nei vienas negalioja kiek bandau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DalikeJ @ 2012 12 19, 22:02)
Na kadangi kauniečių mažai jungias prie tesco clothing, tai ai tiek to, persiųsčiau ir į kitus miestus, ...

einu paziuret ko ten yra.
ka perkat?
ai, tiek to irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 19 gruodžio 2012 - 21:28
QUOTE(ramuniuks1 @ 2012 12 19, 21:01)
mamnos kur jus perkat baldus vaikam nebrangiai nu uz protinga kaina

IKEA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2012 12 19, 17:47)
noras yra, ale šaaalta be mašinos  blush2.gif , plauksiu šiltesnių laikų  ax.gif

zinotumet, kiek siandien viesuoju suvazinejau ir suvaiksciojau, dar ne visai sveika, geda pasidarytu tongue.gif
Bet kita karta irgi lauksim biggrin.gif
Atsakyti
apsipirkau ir as http://www.natureshop.co.uk/ , prisiziurejau jusu perkamu grozybiu smile.gif)

ir aciu kurios -10 % koduku pasinaudojau smile.gif

gal kas pasinaudos manuoju -10 % koduku. NAT-1222043
Atsakyti
Sveikos,
gal kur jauciate neblogos kokybes dzinsu ispardavima? Nereikia firminiu, reikia paprastu wink.gif
Dar butu idomu, jei imestumete apatiniu vilnoniu kelniu, pvz moterims.. ar kokiu plonyciu termo .. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 12 19, 21:08)
o jie papildomai (perkant) turi kokiu nuolaidu?

Na tos kasdieninės ir sale 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite lindex papildomą nuolaidą kad galiotų prekei kuri jau yra su nuolaida ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2012 12 19, 20:23)
Ir dar toks klausimas, kaip su apmokejimu?, nes nerandu paypal

tik kreditine 4u.gif
Atsakyti
Aš vakar irgi planavau nusiaubti tesco rūbus, bet pagalvojau, kad gal nereikia kol kas nieko, tiek pripirkta bent pusei metų į priekį blush2.gif O kai dvi panelės, tai išvis daug susitaupo biggrin.gif

Visai pamiršau, gi ir aš koduką turiu 25 proc, gal kam reik? Lyg asmeninis, bet galima pabandyt, gal galios g.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2012 12 19, 23:19)
Visai pamiršau, gi ir aš koduką turiu 25 proc, gal kam reik? Lyg asmeninis, bet galima pabandyt, gal galios g.gif

Aš labai norėčiau!!

larieta10, jusu dezute pilna - atsakymas "taip".
Atsakyti
Kaip ir atiduota jau blush2.gif Parašykit ar pavyko biggrin.gif
Atsakyti