Bet tai Etgipte as kaip suprantu negalima buti be virsutines maudymosi dalies (moterims), tai apie kokius jie cia dar rubus kalba?
Kaip ten su lietuviskais telefono tinklais? 
Bet tai Etgipte as kaip suprantu negalima buti be virsutines maudymosi dalies (moterims), tai apie kokius jie cia dar rubus kalba?
QUOTE(ataka26 @ 2013 01 17, 12:27)
Galima, galima. Rusės apskritai tik su kelnaitėm laksto
QUOTE(simba3 @ 2013 01 17, 11:01)
Girdejau ir as sita nesamone
Tikiuosi iki musu isvykimo niekas nepasikeis. Betbturizmas salyje zlugs- mes gi paest ir pagert vaziuojam

Speju,kad minimum kokius metus tikrai niekas nesikeis.Juk kol perrasys konstitucija,kol "nukenksmins"savanoriu armijas,kol su Izraeliu problemos aprims,kol "statybini tuneli" legalizuos....
Na del alkoholio tai man kazkaip vienodai,bet maudynes surioje juroje su rubais...
QUOTE(ataka26 @ 2013 01 17, 12:27)
mane tas klausimas irgi domina
Papildyta:
QUOTE(gurmans @ 2013 01 17, 12:33)
Na del alkoholio tai man kazkaip vienodai,bet maudynes surioje juroje su rubais...
O kaip pasideginti?
Tai jokio deginimosi jau nebūtų
Aš kažkaip galvoju, kad neleis jiems priimti tokių sprendimų, juk praktiškai iš turizmo gyvena
QUOTE(Ernesta @ 2013 01 17, 12:34)
Jie automatiškai pagauna Egipto telefono tinklą, prisijungia. Kiek tiksliai kainuoja skambučiai nepasakysiu, bet brangiai. Reiktu klausti kiekvienai savo operatoriaus Lietuvoje.
QUOTE(Ernesta @ 2013 01 17, 11:34)
Viskas tvarkoje su operatoriais,tik kainos kosmines.Beje ,Egipte skambucio atmetimas yra uzskaitomas kaip vienos minutes atsiliepimas.Tad ,jei taupote pinigelius,tiesiog neatmetinekite skambucio.
Papildyta:
QUOTE(Ernesta @ 2013 01 17, 11:36)
mane tas klausimas irgi domina 
Papildyta:
Aš kažkaip galvoju, kad neleis jiems priimti tokių sprendimų, juk praktiškai iš turizmo gyvena
Papildyta:
Kadangi tai yra pono Morsio rinkiminis pazadas, tai jam sutrukdyti niekas negali,ten prezidentai(kol ju nenuvercia)-visagaliai.
QUOTE(gurmans @ 2013 01 17, 12:41)
bet jei neklystu minute atsiliepto-atmesto skambucio kainuoja apie 6 litukus.
Oho
tai klausykit, skubet reikia
mes Falcon Hill nusiziurejom, paprastutis, bet rekomenduojamas
mes Falcon Hill nusiziurejom, paprastutis, bet rekomenduojamas
Cia tele-2 Pildyk tarifai Egipte
Paslauga Kaina
SMS siuntimas 0,90 Lt/SMS
Mobilus internetas 53,00 Lt/MB
Atsiliepto skambučio kaina 2,40 Lt/min.
Skambučio į Lietuvą kaina 2,40 Lt/min.
Vietinio skambučio kaina 4,90 Lt/min.
Daugiau is ten i visas kitas salis 6,90lt minute, internetas 1val 53lt
Paslauga Kaina
SMS siuntimas 0,90 Lt/SMS
Mobilus internetas 53,00 Lt/MB
Atsiliepto skambučio kaina 2,40 Lt/min.
Skambučio į Lietuvą kaina 2,40 Lt/min.
Vietinio skambučio kaina 4,90 Lt/min.
Daugiau is ten i visas kitas salis 6,90lt minute, internetas 1val 53lt
QUOTE(gurmans @ 2013 01 17, 12:41)
Kadangi tai yra pono Morsio rinkiminis pazadas, tai jam sutrukdyti niekas negali,ten prezidentai(kol ju nenuvercia)-visagaliai.
Aš tą suprantu, kad visagaliai, bet galvoju gal viešbučių savininkai kažką sugalvotu juk jie dažniausiai turbūt būna ne egiptiečiai
Dėl skambučių atmetimo pirmą kartą išgirdau labai Jums ačiū
QUOTE(ataka26 @ 2013 01 17, 11:27)
Rasoma ,jog naujasis prezidentas reikalaus,kad turistes maudytusi kaip visos musulmones ne su maudymukais ,bet su pilnu hidzabu (kazkas panasaus i suknele ilgomis rankovemis).
Cia kazkas minejo,jog siuo metu moterys is Rusijos maudosi be virsutine maudymosi kostiumelio dalies....
ne nu su ju toms sukniom maudytis tai apsurdas
As pvz nemegsti idekti sniureliais, tai gulint ant pilvo ir atsisegus virsutine dali turbut nesukelciau panikos?
As pvz nemegsti idekti sniureliais, tai gulint ant pilvo ir atsisegus virsutine dali turbut nesukelciau panikos?