Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Kaip ten su lietuviskais telefono tinklais? smile.gif

Bet tai Etgipte as kaip suprantu negalima buti be virsutines maudymosi dalies (moterims), tai apie kokius jie cia dar rubus kalba? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2013 01 17, 12:27)

Bet tai Etgipte as kaip suprantu negalima buti be virsutines maudymosi dalies (moterims), tai apie kokius jie cia dar rubus kalba?  biggrin.gif

Galima, galima. Rusės apskritai tik su kelnaitėm laksto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 01 17, 11:01)
Girdejau ir as sita nesamone  doh.gif Tikiuosi iki musu isvykimo niekas nepasikeis. Betbturizmas salyje zlugs- mes gi paest ir pagert vaziuojam lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Speju,kad minimum kokius metus tikrai niekas nesikeis.Juk kol perrasys konstitucija,kol "nukenksmins"savanoriu armijas,kol su Izraeliu problemos aprims,kol "statybini tuneli" legalizuos....
Na del alkoholio tai man kazkaip vienodai,bet maudynes surioje juroje su rubais... doh.gif doh.gif O kaip pasideginti?Tuomet jau geriau nuomotis nama,buta,ar beduinu kartonine pasiure ir degintis dykumoje ..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2013 01 17, 12:27)

mane tas klausimas irgi domina blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(gurmans @ 2013 01 17, 12:33)
Na del alkoholio tai man kazkaip vienodai,bet maudynes surioje juroje su rubais... doh.gif  doh.gif O kaip pasideginti?

Tai jokio deginimosi jau nebūtų schmoll.gif
Aš kažkaip galvoju, kad neleis jiems priimti tokių sprendimų, juk praktiškai iš turizmo gyvena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2013 01 17, 12:34)
mane tas klausimas irgi domina  blush2.gif

Jie automatiškai pagauna Egipto telefono tinklą, prisijungia. Kiek tiksliai kainuoja skambučiai nepasakysiu, bet brangiai. Reiktu klausti kiekvienai savo operatoriaus Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2013 01 17, 11:34)

Viskas tvarkoje su operatoriais,tik kainos kosmines.Beje ,Egipte skambucio atmetimas yra uzskaitomas kaip vienos minutes atsiliepimas.Tad ,jei taupote pinigelius,tiesiog neatmetinekite skambucio. 4u.gif Tiksliai tarifu pasakyti negaliu(nes man apmoka imone)bet jei neklystu minute atsiliepto-atmesto skambucio kainuoja apie 6 litukus. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernesta @ 2013 01 17, 11:36)
Papildyta:
Tai jokio deginimosi jau nebūtų schmoll.gif
Aš kažkaip galvoju, kad neleis jiems priimti tokių sprendimų, juk praktiškai iš turizmo gyvena  doh.gif

Kadangi tai yra pono Morsio rinkiminis pazadas, tai jam sutrukdyti niekas negali,ten prezidentai(kol ju nenuvercia)-visagaliai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 01 17, 12:41)
bet jei neklystu minute atsiliepto-atmesto  skambucio kainuoja apie 6 litukus.

Oho doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
tai klausykit, skubet reikia biggrin.gif

mes Falcon Hill nusiziurejom, paprastutis, bet rekomenduojamas ax.gif
Atsakyti
Cia tele-2 Pildyk tarifai Egipte
Paslauga Kaina
SMS siuntimas 0,90 Lt/SMS
Mobilus internetas 53,00 Lt/MB
Atsiliepto skambučio kaina 2,40 Lt/min.
Skambučio į Lietuvą kaina 2,40 Lt/min.
Vietinio skambučio kaina 4,90 Lt/min.

Daugiau is ten i visas kitas salis 6,90lt minute, internetas 1val 53lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 01 17, 12:41)

Kadangi tai yra pono Morsio rinkiminis pazadas, tai jam sutrukdyti niekas negali,ten prezidentai(kol ju nenuvercia)-visagaliai. 4u.gif

Aš tą suprantu, kad visagaliai, bet galvoju gal viešbučių savininkai kažką sugalvotu juk jie dažniausiai turbūt būna ne egiptiečiai g.gif

Dėl skambučių atmetimo pirmą kartą išgirdau labai Jums ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2013 01 17, 11:27)

Bet tai Etgipte as kaip suprantu negalima buti be virsutines maudymosi dalies (moterims), tai apie kokius jie cia dar rubus kalba?  biggrin.gif

Rasoma ,jog naujasis prezidentas reikalaus,kad turistes maudytusi kaip visos musulmones ne su maudymukais ,bet su pilnu hidzabu (kazkas panasaus i suknele ilgomis rankovemis).
Cia kazkas minejo,jog siuo metu moterys is Rusijos maudosi be virsutine maudymosi kostiumelio dalies.... doh.gif Nors Egopte esu buvusi tikrai daugiau nei 50 kartu ,bet tokios nepagarbos tautai ir aptarnaujanciam personalui dar nesu maciusi.Viliuosi ir neteks pamatyti. 4u.gif
Atsakyti
ne nu su ju toms sukniom maudytis tai apsurdas doh.gif

As pvz nemegsti idekti sniureliais, tai gulint ant pilvo ir atsisegus virsutine dali turbut nesukelciau panikos? biggrin.gif
Atsakyti