Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(gurmans @ 2013 01 16, 17:30)
Kovas ir balandis yra tie menesiai kuomet siaucia smelio audros.Per audras niekas nerizikuoja vezti turistu i ekskursijas,todel daznai buna atsaukiami,nardymai,safariai,keliones i  dykumas,uzdaromos prieplaukos.. 4u.gif

čia turbūt kip užtaikysi.. esu buvus balandžio mėnesį, tai nardėm kiekvieną dieną.. na, vėjuota buvo smarkiai, bet problemų nekilo smile.gif
Atsakyti
aciu, bufeto vedeja, uz info

man vel keiciasi atostogu grafikai doh.gif gerai, kad neuzsakiau dar viesbucio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2013 01 17, 15:55)
Siule kelione nukelti kaip minimum i kova.

O tai mums bus pats tas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes keliautojos 4u.gif
Omnitel tinkle priimtas skambutis 4,60,jusu skambutis 9,80,sms 1,36
Tik vat nezinojau,kad numestas kainuoja tiek pat kaip doh.gif saskaita nebloga gavau
Atsakyti
Man turėtu pavykti su oru,nes vykstu gegužės mėnesį bigsmile.gif
Atsakyti
mes ir geguzes gale tai net galvos del oru nesuku smile.gif
Atsakyti
sveiki, vasario pabaigoje planuojame i Hurgada, AMWAY BLUE BEACH RESORT AND SPA 5* gal kas buvote, galite pakomentuoti?Norime ramybes, pagulinėti, pasimaudyti (skrendame su MB ir 1m vaiku) gal galite parekomenduoti koki viešbuti su AL iki 2000 ramiam poilsiui su vaiku?
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2013 01 17, 13:43)
Apie beduinus kažkada gidė pasakojo, jog vos ne su ferrari važinėja  ax.gif

biggrin.gif Su ferrari po dykuma,gal sudetinga butu....Jie ten dzipu manijakai,kuo naujesniu ir kuo didesniu,o svarbiausia,kad butu nupjauti dirzai.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edvinytė @ 2013 01 17, 21:34)
Sveikutes keliautojos  4u.gif
Tik vat nezinojau,kad numestas kainuoja tiek pat kaip  doh.gif  saskaita nebloga gavau

sitokios omni kainos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 01 18, 09:34)
biggrin.gif Su ferrari po dykuma,gal sudetinga butu....Jie ten dzipu manijakai,kuo naujesniu ir kuo didesniu,o svarbiausia,kad butu nupjauti dirzai.... doh.gif

Tai aš ir supratau, kad nepavažinėtu, ji kaip ir perkeltine prasme sakė ax.gif , matyt norėjo pasakyti jog pinigėlių jie daug turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edvinytė @ 2013 01 17, 21:34)
Sveikutes keliautojos  4u.gif
Tik vat nezinojau,kad numestas kainuoja tiek pat kaip  doh.gif  saskaita nebloga gavau

Atsiprasau,suklydau blush2.gif
Cia bites kainos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edvinytė @ 2013 01 18, 14:43)
Atsiprasau,suklydau  blush2.gif
Cia bites kainos  4u.gif

Tele2 pigiau smile.gif Skambučio kaina už minutę į Lietuvą 3.99 LTL, atsiliepto - 3,49 Lt, sms - 0,69 Lt. Kai važiavome į Egiptą prieš 3 metus buvo dvigubai brangiau.
Atsakyti