taigi...
Vilnius
Norfos baze...
Savanoriu pr...
kainos lego su zaliais- absoliuciai visos...
taciau uzsifiksavo kad siuksliaveze uzdeta kaina 48lt... buvusi 68 berods.. tai gaunasi kokie 35 proc nuolaidos...
bet duplo kainos visai mazai pamazintos- rinkinukas kuris kainavo 27 (nu atsiprasau jis nes Asorti 24) sumazinta iki 18...
toliau - tos dezes- specialiai paziurejau- prideta aukstai- daug- visokiu spalvu- pajudinus viena uz jos kita- ir dar viena ant kitos sudetos...Del spalvu nu atleiskit neziurejau... bet , bet- kainos nuo 18... su centais iki 58 ar tai 59...
toliau buvo tos galvos... bent jau 2 maciau jos DIDELES- nepamatyt tikrai butu sudetinga...
toliau ko yra:
labai skurdziai- daug prideta tu ninjaku rinkiniu, toliau tos planetos berods 24 (bijau zinot sumeluot o gal 29 atsimenu tik pirma skaiciu- sakiau isiminsiu o gryzusi tik atsimenu kad sakiau prisiminsiu
toliau city- pats didziausias rinkinukas ir yra siuksliaveze- maziuku daug- prikrauta- bet nekreipiau demesio kokia...

ju kaina
kas dar buvo- kad keletas maziuku duplo- maksimaslu mazas automobiliukas- visaim mazas... ir figuriukai- labai nusivyliau zinokit- man pasirode (gal klystu aisku ) bet kai kas be nuolaidos asorti tiek kainavo kiek jie uzdeje nuolaidas...
is viso apziurejau kitus zaislus pakraupau- medines kaladeles su pasinais o kaina 57

prikrauta kruvos didziausiu neaiskiu rinkiniu- atleiskit kad ne i tema bet barbiu pas mus mazoje maksimoje didesnis pasirinkimas nei ten bazeje (nu niekad nepirkdavau ten zailu)
o kas nudziugimo- kalediniai stikliniai zaisliukai- masinos, snieguoles, fejos, bu8rbulu grozis neispasakytas... kai kurie rtokie kad VYRUISKIAI sustoja pasiziureti...
bet nepirkau.

nors cia mano silpnybe- stikliniu turiu nelieciamu jau tiek kad neturiu kur deti- o nestikliniu sunku rasti graziu

o jei yra tai tokie didseli arba kaina kosmine./...
tai tiek is mano varpines
taigi jei vaziuoti tik del deziu ir tam pasiryze- pirmyn- jei del lego nelabai- apie begius ... nu gal ir buvo kada- praeiytame gyvenime o dabar net duplo mazo traukinuko ner...
Uztat buvo analogas- tik as pabijociau ji pirkti gyvunai visiskai panasus i duplo... kaladeles irgi dydis didelis kaina prieinama (kazkur iki 50 didelis rinkiny7s su daug gyviu BET NE LEGO)