Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

Siaubas, kaip ir aš noriu blush2.gif . Kuo toliau tuo labiau bigsmile.gif . Gal kas nors labai savęs neapsunkindamas gali nupirkti? Bet kiek užims vietos siųsti doh.gif . O gal kas šventėms važiuojat į Tauragę? Jei taip, parašykite į az
Atsakyti
QUOTE(svirpile @ 2012 12 13, 22:43)
Mažesnių kainą trisdešimt kažkeli litai, kitų nesigilinau labai..

Va radau, svirpiles posta. Vadinas tos didesnes ir bus 8snapuku. Gal Tomikei pavyks tokiu prigriebt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2012 12 14, 17:42)
O gal kas šventėms važiuojat į Tauragę? Jei taip, parašykite į az

Arba i Siaulius, ane? rolleyes.gif Betgi jei Tau kas is Siauliu paimtu, taigi Tomike i Siaulius vaziuos, mazum ji dezuciu ras Kaune?
Papildyta:
Bet siandien taip gera sirdy- taip pakvipo Kaledom deka visu draugisku mamyciu group.gif
Atsakyti
Man lyg užsifiksavo, kad kažkada seniau buvo tų 8 snapukų dėžių, bet gal ir klystu g.gif . Dabar jau vien iš azarto knieti nuvažiuot į mūsų Norfą biggrin.gif .

Pempe, o tu kažkur šalia Tauragės? Mes ten retkarčiais būnam. Deja, kol kas neturiu tau ką atvežt, bet šiaip prie progos būtų galima padaryt lego meetą biggrin.gif . Na, o jei būtų stebuklas ir netyčia pamatyčiau tų lego dėžių, kokių ir kiek tu nori?
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2012 12 14, 17:49)
Va radau, svirpiles posta. Vadinas tos didesnes ir bus 8snapuku. Gal Tomikei pavyks tokiu prigriebt  blush2.gif
Papildyta:
Arba i Siaulius, ane? rolleyes.gif Betgi jei Tau kas is Siauliu paimtu, taigi Tomike i Siaulius vaziuos, mazum ji dezuciu ras Kaune?
Papildyta:
Bet siandien taip gera sirdy- taip pakvipo Kaledom deka visu draugisku mamyciu  group.gif

Arba ax.gif
Jo, gerumo čia tikrai gali rasti, patikrinta biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, bet ar ne labiau apsimoka pirkti tada su akcija dėžę kaladėlių rinkinių, kur plastikinėse dėžėse? juk su akcija keliasdešint lt, plius pilna kaladėlių... mes thomas philipse vaikams pirkę tas lego sumuštinių dėžutes, na dėžutės kaip dėžutės, už rantelių pribyra viduje, išplauti sunku... nebekartočiau to pirkinio ax.gif
kiek aš primečiau, jau gudriau tada didelė plastikinė kaladėlių dėžė su -40 proc ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 12 14, 17:53)
Man lyg užsifiksavo, kad kažkada seniau buvo tų 8 snapukų dėžių, bet gal ir klystu  g.gif . Dabar jau vien iš azarto knieti nuvažiuot į mūsų Norfą  biggrin.gif .

Pempe, o tu kažkur šalia Tauragės? Mes ten retkarčiais būnam. Deja, kol kas neturiu tau ką atvežt, bet šiaip prie progos būtų galima padaryt lego meetą  biggrin.gif . Na, o jei būtų stebuklas ir netyčia pamatyčiau tų lego dėžių, kokių ir kiek tu nori?

Visai šalia 4u.gif . Visų dydžių po dvi, Jei ketursnapės, dvisnapės ir viensnapės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2012 12 14, 17:54)
mergaitės, bet ar ne labiau apsimoka pirkti tada su akcija dėžę kaladėlių rinkinių, kur plastikinėse dėžėse? juk su akcija keliasdešint lt, plius pilna kaladėlių... mes thomas philipse vaikams pirkę tas lego sumuštinių dėžutes, na dėžutės kaip dėžutės, už rantelių pribyra viduje, išplauti sunku... nebekartočiau to pirkinio  ax.gif
kiek aš primečiau, jau gudriau tada didelė plastikinė kaladėlių dėžė su -40 proc  ax.gif

Tai matai, jei tikslas ne vien sudėt kaladėles, bet turėt ir tokį interjero akcentą, plius dar tas dėžutes tarpusavy dėliot, tai tos rinkinių dėžės jau ne tas pats...
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2012 12 14, 17:40)
Man nuostaba kelia, kad labai sluoja viensnapes, nes ju kaina beveik tokia pat, kaip dvisnapiu. As tai prasiau ir viensnapiu(nors ir brangokos, bet del ivairoves, kad visokiu turet), ir dvisnapiu, ir ketursnapiu. Aciu, Jurgai  4u.gif  4u.gif  4u.gif Kiek musu jau daug LEGO temoj , padedanciu vieni kitiems  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ir man labai smagu, kad galėjau padėt, retai toks malonumas kliūna, kad Lietuvoje nuolaidos geresnės 4u.gif

Labai gražiai tos dėžutės atrodo bigsmile.gif
Bijau, prisižiūrėsiu ir sau užsimanysiu dar...

Jei kam iš toliau reikia, ir iki ryt pietų nerasit, kas nuperka, ir nebijot, kad iš Vilniaus ieškot reiks kaip nugabent, tai rašykit man į až su telefono numeriu. Aš ryt vakare arba sekmadieni perpiet pro Norfą prasuksiu, galiu užeit, pasukčiau ir pagal esamą asortimentą galėčiau nupirkt.
Atsakyti
Jurga, patikslink dar, prašau, ar tos dėžės prie žaislų sudėtos ar kur labiau paslėptos?
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 12 14, 17:53)
1.Man lyg užsifiksavo, kad kažkada seniau buvo tų 8 snapukų dėžių, bet gal ir klystu  g.gif . Dabar jau vien iš azarto knieti nuvažiuot į mūsų Norfą  biggrin.gif .

2. Pempe, o tu kažkur šalia Tauragės? Mes ten retkarčiais būnam. Deja, kol kas neturiu tau ką atvežt, bet šiaip prie progos būtų galima padaryt lego meetą  biggrin.gif . Na, o jei būtų stebuklas ir netyčia pamatyčiau tų lego dėžių, kokių ir kiek tu nori?

1. Na 8snapuku dezes yra. Tik va, kurioj LT vietoj ir kurioj parduotuvej ju galima rasti?

2. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ka tik skaiciavau, kiek musu yra galinciu kitiems padet su LEGO . Ziuriu ratas vis pleciasi ir pleciasi - tiesiog nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(SSDD @ 2012 12 14, 17:54)
mergaitės, bet ar ne labiau apsimoka pirkti tada su akcija dėžę kaladėlių rinkinių, kur plastikinėse dėžėse? juk su akcija keliasdešint lt, plius pilna kaladėlių... mes thomas philipse vaikams pirkę tas lego sumuštinių dėžutes, na dėžutės kaip dėžutės, už rantelių pribyra viduje, išplauti sunku... nebekartočiau to pirkinio  ax.gif
kiek aš primečiau, jau gudriau tada didelė plastikinė kaladėlių dėžė su -40 proc  ax.gif

Pas mus ir su 50proc buna tu dideliu kaladeliu deziu mirksiukas.gif Bet... gi diskutavom, kam tokios LEGO dezes LEGO kaladeles formos yra reikalingos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 12 14, 17:58)
Tai matai, jei tikslas ne vien sudėt kaladėles, bet turėt ir tokį interjero akcentą, plius dar tas dėžutes tarpusavy dėliot, tai tos rinkinių dėžės jau ne tas pats...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

As dar turiu tokia faina didele plastmasine deze ale skrynia, kuri sonuose fiksuoja dangti laikikliais, dar dideliu plastmasiniu deziu su dangciu ir su ratukais zaislams skirtu, bet... gi vis tiek norisi LEGO deziu kaladeles formos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(jurga11 @ 2012 12 14, 17:59)
1. Ir man labai smagu, kad galėjau padėt, retai toks malonumas kliūna, kad Lietuvoje nuolaidos geresnės  4u.gif

2. Labai gražiai tos dėžutės atrodo  bigsmile.gif
Bijau, prisižiūrėsiu ir sau užsimanysiu dar...

3. Jei kam iš toliau reikia, ir iki ryt pietų nerasit, kas nuperka, ir nebijot, kad iš Vilniaus ieškot reiks kaip nugabent, tai rašykit man į až su telefono numeriu. Aš ryt vakare arba sekmadieni perpiet pro Norfą prasuksiu, galiu užeit, pasukčiau ir pagal esamą asortimentą galėčiau nupirkt.

1. oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

2. biggrin.gif thumbup.gif lankantis sioj temoj daug kuo galima uzsikrest LEGO tematika hihihi.gif

3. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o ar atkreipet demesi, kad norfoje Lego komplektai su zaliom kainom doh.gif Man kyla itarimas, kad visi PC nebedarys jiems nuolaidu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2012 12 14, 18:36)
o ar atkreipet demesi, kad norfoje Lego komplektai su zaliom kainom  doh.gif Man kyla itarimas, kad visi PC nebedarys jiems nuolaidu  verysad.gif

jei nebedaris nuolaidu, mazai kas bepirks ir tiek. as be nuolaidu tikrai ne vieno rinkinio nepirkciau schmoll.gif mat jau labai brangu
Atsakyti