Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(siluetas @ 2012 12 13, 20:06)
Kam įdomu - savaitgalį Norfoje 40 proc. žaislams smile.gif
Lego neišskirta, turėtų taikyti wink.gif

bet tai kaip daznai ten nuolaidos..visai neseniai buvo..siuksliaveze ten pirkau rolleyes.gif
kaunietes,kur didziausia kaune norfa yra?kazin butu ymanoma lego paduku rast g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gwidita: 13 gruodžio 2012 - 19:24
QUOTE(siluetas @ 2012 12 13, 20:06)

[QUOTE]

hm, idomu ar butu ten padai dideli (ne duplo), o gal ir lego duplo traukinio begiai butu. Bet kaip nuvaziuoti, kai vyresnelis su plauciu uzdegimu
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2012 12 13, 18:59)
Kalendoriai nupirkti  4u.gif

ačiū bigsmile.gif

QUOTE(siluetas @ 2012 12 13, 19:06)

prasideda vėl..... doh.gif
didžiausia jei neklystu šilainių g.gif
Atsakyti
[quote=jonas_k,2012 12 13, 19:59]
[QUOTE]

hm, idomu ar butu ten padai dideli (ne duplo), o gal ir lego duplo traukinio begiai butu. Bet kaip nuvaziuoti, kai vyresnelis su plauciu uzdegimu
[/quote]

Tikrai galiu nupirkti iš assorti biggrin.gif , tik ar siunčiant nepabrangs perdaug ax.gif ?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 13 gruodžio 2012 - 20:58
QUOTE(tomiike @ 2012 12 13, 20:38)
ačiū bigsmile.gif

Dabar Tau teks ziuret ar Nofoj nera kokiu isskirtiniu geru LEGO kainu hihihi.gif
Atsakyti
[quote=jonas_k,2012 12 13, 20:59]
[QUOTE]

[/quote]
Musu miesto didziausioj Norfoj tokiu geriu ne regejus nesu smile.gif , tik mazus lego padukus pries kelis metus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2012 12 13, 20:38)
ačiū bigsmile.gif

Šilainių Norfoj vakar šiaip buvau, užmečiau akį ir į legučius, padų tikrai nebuvo, tik dėžių atsirado rūšiavimui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svirpile: 13 gruodžio 2012 - 21:02
QUOTE(Pelene @ 2012 12 13, 21:59)
Dabar Tau teks ziuret ar Nofoj nera kokiu isskirtiniu geru LEGO kainu  hihihi.gif

Per pries tai buvusi nuolaidu savaitgali Norfoj mes su Egllute isbandem skirtingose Norfose - nukainuotiems netaike papildomos nuolaidos schmoll.gif . bet kartais buna skirtingai skirtingose pard.
Atsakyti
QUOTE(svirpile @ 2012 12 13, 21:02)
Šilainių Norfoj vakar šiaip buvau, užmečiau akį ir į legučius, padų tikrai nebuvo, tik dėžių atsirado rūšiavimui 4u.gif

Deziu bigsmile.gif Kokiu? Tu kur kaip lego kaladele- tokio tipo? Turim keleta Nateles deka ir DAAAAR norim, jei butu su nuolaida blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Natele @ 2012 12 13, 21:02)
Per pries tai buvusi nuolaidu savaitgali Norfoj mes su Egllute isbandem skirtingose Norfose  - nukainuotiems netaike papildomos nuolaidos  schmoll.gif . bet kartais buna skirtingai skirtingose pard.

O as atsimenu kazkada dovanoms Norfoj esu pirkus LEGO DUPLO automobili su atsuktuvu, tai buvo pigesnis ir dar taike papildoma nuolaida g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2012 12 13, 21:11)
Deziu  bigsmile.gif Kokiu? Tu kur kaip lego kaladele- tokio tipo? Turim keleta Nateles deka ir DAAAAR norim, jei butu su nuolaida  blush2.gif
Papildyta:
O as atsimenu kazkada dovanoms Norfoj esu pirkus LEGO DUPLO automobili su atsuktuvu, tai buvo pigesnis ir dar taike papildoma nuolaida  g.gif

taip, kaladėlės formos žydros ir rausvos, dviejų dydžių, ir dar galvos formos:)
Atsakyti
QUOTE(svirpile @ 2012 12 13, 21:16)
taip, kaladėlės formos žydros ir rausvos, dviejų dydžių, ir dar galvos formos:)

Oho, kokios gražios spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
Šančiuose Norfoje prieš keletą dienų buvau - labai mažas Lego pasirinkimas, Friend ir padų nebuvo.
Užtat pigių pakaitalų privežta...
Atsakyti