Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(pempė12 @ 2012 12 14, 00:39)
Ne, neteko, koks gražus thumbup.gif

O as jau maniau, kad tik as ji vienintele taip paveluotai pamaciau- siemet lapkricio gale biggrin.gif ( cia vienas ale mokomasis, o tas su apyranke - tikras, buvo rozines ir melynos spalvu, mergytei ir berniukui)

Tai, vadinas, pas mus duplo daug daugiau nei reik, bet man vis tiek maza doh.gif - nors realiai tik paciai maziausiajai jau beteks jais zaist.
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2012 12 14, 00:45)
O as jau maniau, kad tik as ji vienintele taip paveluotai pamaciau- siemet lapkricio gale biggrin.gif ( cia vienas ale mokomasis, o tas su apyranke - tikras, buvo rozines ir melynos spalvu, mergytei ir berniukui)

Tai, vadinas, pas mus duplo daug daugiau nei reik, bet man vis tiek maza  doh.gif - nors realiai tik paciai maziausiajai jau beteks jais zaist.

Tai aš nesurašiau, kas išvis nauja ir paslėpta, lauks antro gimtadienio, dar kitų Kalėdų, dar smulkesnių biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 14 gruodžio 2012 - 00:49
QUOTE(pempė12 @ 2012 12 14, 00:48)
Tai aš nesurašiau, kas išvis nauja ir paslėpta, lauks antro gimtadienio, dar kitų Kalėdų, dar smulkesnių biggrin.gif  4u.gif

Tai turit dovanu keliems metams i prieki biggrin.gif Bet ir kantrybe - as tik iki siu Kaledu istverciau blush2.gif

Va radau ir berniukiska mokomaji laikroduka
http://shop.lego.com...h-Clock-5001370
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2012 12 14, 00:54)
Tai turit dovanu keliems metams i prieki  biggrin.gif Bet ir kantrybe - as tik iki siu Kaledu istverciau  blush2.gif

Va radau ir berniukiska mokomaji laikroduka
http://shop.lego.com...h-Clock-5001370

Su duplo ištversiu, nes dėvėtų turiu neatiduotų, tai, kai nebus kantrybės, galėsiu švaistytis biggrin.gif . Tuo labiau, pupa dar maža, nelabai supranta, kas tos dovanos tongue.gif . Naujutėliai palauks. Va, šioms Kalėdoms gaus nenaują duplo traukinį, netikėtai nupirkau nuo vienos mamos. Tiesa, jį jau matė, ir žaidėm kokias dvi savaites, bet nuo to laiko iki Kalėdų bus kokie du mėnesiai ar daugiau, tai praeis už naują. Dičkiams patinka ne mažiau, va jiems bėgių labiausiai ir reikia, nori "paturbinti" kelius bigsmile.gif . Savo nieko panašaus neturėjo ax.gif ...
O su lego man sunkiau ištaupyti blush2.gif . O ir taupyti nelabai reikia- vienas gimtadienis ką tik buvo, kitas- po naujų tuoj pat, o tarpe- Kalėdos. O dėvėtus iš karto paleidžiu į apyvartą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(svirpile @ 2012 12 13, 22:43)
user posted image

nu va tokios, buvo švelniai rausvos ir žydros. Mažesnių kainą trisdešimt kažkeli litai, kitų nesigilinau labai..

mes ta Lego galva turime!Labai patogu...laikome zmogeliukus ir smulkmenas thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
kur tokiu deziu yra bigsmile.gif
norfoje?kurioje?kur?
eikit sau mergos..baikit is kelio vest doh.gif ir MAN reikia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2012 12 14, 10:00)
mes ta Lego galva turime!Labai patogu...laikome zmogeliukus ir smulkmenas  thumbup.gif

Mes ir tas dezes ir galvas turim, tai smulkios detales i krastus sukrenta (viduje), tai reik paskui krapstyti. Bet taip tai patogu, grazu 4u.gif
O gal kas Vilniuje kokioje Norfoje ju matet, gal joms nuolaida butu ( nes zaislam nuolaida) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 14 gruodžio 2012 - 09:36
QUOTE(Kačia @ 2012 12 14, 09:10)
Mes ir tas dezes ir galvas turim, tai smulkios detales i krastus sukrenta (viduje), tai reik paskui krapstyti. Bet taip tai patogu, grazu 4u.gif
O gal kas Vilniuje kokioje Norfoje ju matet, gal joms nuolaida taikytu ( nes zaislam nuolaida) 4u.gif

Tai vat, jei taikytu nuolaida, ir as noriu unsure.gif mazum kas netycia isgirs blush2.gif
Atsakyti
Aš girdžiu girdžiu, ale pažiūrėjau su autiku 40min iki šilainių norfos važiuot doh.gif bandysiu nueit dabar čia arčiau yra, gal netyčia raisu ką patikrinimui bent. g.gif aš irgi visai kokią vieną dvi paimčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2012 12 14, 09:41)
Aš girdžiu girdžiu, ale pažiūrėjau su autiku 40min iki šilainių norfos važiuot doh.gif bandysiu nueit dabar čia arčiau yra, gal netyčia raisu ką patikrinimui bent. g.gif aš irgi visai kokią vieną dvi paimčiau doh.gif

Tai va, kad norint paimti visiems norintiems, reikia važiuoti su erdvia mašina ir dar turėti nešiką iki mašinos lotuliukas.gif . Tai aš jau nepretenduoju, tik šiaip svajoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 14 gruodžio 2012 - 09:50
jeigu tik kas patvrtintų, kad taiko ir yra daug, tai susiorganizučiau ir fūrą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2012 12 14, 09:50)
jeigu tik kas patvrtintų, kad taiko ir yra daug, tai susiorganizučiau ir fūrą biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti