Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

ar sieroj viskam -20 proc.dabar skaiciuojas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samadeva: 13 gruodžio 2012 - 14:13

Renkame:
6pm.com
Timberland
Modnique
Gap/OldNavy -30%
Totsy
Iherb
Kohls
RL
Crocs -20%
Loft
Sierratradingpost
Landsend.com- 30%
Vitacost -10% kodukas BESTOF2012
Macys
Bathandbodyworks.com
Sheepskinshoes.com
Tanforless
Childrensplace.com
Beautyencounter.com
Shoemetro

Temos išparduotuvė 4u.gif
Hannaanderson 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2012 12 13, 14:05)
as negaliu atsidziaugt sitais batais, geruliai man jie  thumbup.gif dabar va dvi valandas su vaiku po pusnis braidziau tiesiogine to zodzio prasme iki puses blauzdu  doh.gif nei susalau, nei suslapau bigsmile.gif tik pas mane rudi, juodu irgi nespejau pagaut biggrin.gif

Ane? bigsmile.gif Nu kaip as jų noriu!!!! Kur man juos pagauti g.gif
QUOTE(mutinela @ 2012 12 13, 14:06)
Gerai išvardinot tas kategorijas biggrin.gif, tenka susidurt ir man doh.gif, sunku būna su tokiais verysad.gif.
Man, asmeniškai, labai labai wub.gif. Cracked - suprantu, kad tokia kaip parodyta - lyg tai laužyta būtų, patent - lakuota, bet nelabai panašu į lakuotą g.gif, bet kuriuo atveju, manau, kad laabai kokybiška smile.gif.

Nu man irgi ji labai wub.gif Jau taip seniai ieskau kazko panasaus wub.gif
Kazin mergaites dillards neturi jokio papildomo koduko? ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gerdulka @ 2012 12 13, 14:13)

Vitacost  -10% kodukas BESTOF2012

o kazin nuolaida dar galioja? g.gif nes bandziau suvedineti koduka, rase, kad nebegalioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 12 12, 17:18)
xxxsaulyte ir MYG prasom atsakyti man i laiskus ! Atlikau ko praset, o atsakymu taip ir nesulaukiu po savaites  verysad.gif

Gaila nėra vaistų nuo žioplumo, paimčiau urmu didelį kiekį doh.gif
O aš sėdžiu visą savaitę ir laukiu žinių, galvoju užsikasusios laiškais ir nieko man neatrašo doh.gif
Sorry, kas durniausia, tai kalėdų dovana, kuri kaip suprantu jau nebespės atvykti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MYG: 13 gruodžio 2012 - 14:21
buciau labai dekinga jei kas atrasytumet ar sitoj parduotuvej
http://www.hautelook...product/5744209 dar buna kokių papildomu nuolaideliu su kokiu koduku, ar pirma karta perkant, ar panasiai?
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2012 12 13, 14:16)
Nu man irgi ji labai  wub.gif Jau taip seniai ieskau kazko panasaus  wub.gif
Kazin mergaites dillards neturi jokio papildomo koduko? ax.gif  4u.gif

Nepastebėjau,kad Dillards kas nors daugiau būtų, nei jie skelbia savo puslapy. Brangi ta rankinė ir klausimas, ar kur nors pigiau rasit, nes cia ne "shyrpotrebas" vis dėlto biggrin.gif.

QUOTE(/asta/ @ 2012 12 13, 14:22)
buciau labai dekinga jei kas atrasytumet ar sitoj parduotuvej
http://www.hautelook...product/5744209 dar buna kokių papildomu nuolaideliu su kokiu koduku, ar pirma karta perkant, ar panasiai?

Nebūna, nes čia išparduotuvė ir kainos tokios, kokias matot 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2012 12 13, 14:05)
as negaliu atsidziaugt sitais batais, geruliai man jie  thumbup.gif dabar va dvi valandas su vaiku po pusnis braidziau tiesiogine to zodzio prasme iki puses blauzdu  doh.gif nei susalau, nei suslapau bigsmile.gif tik pas mane rudi, juodu irgi nespejau pagaut biggrin.gif

Ir as tokiu uzsinorejau. blush2.gif o kailis viduje visur yra? ir ant pado? Kaip tas zomsas nesiojasi?
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2012 12 13, 12:31)
Ir as tokiu uzsinorejau.  blush2.gif  o kailis viduje visur yra? ir ant pado? Kaip tas zomsas nesiojasi?

negaliu atsakyt kaip nesiojasi, nes kokius tris kart tik buvau uzsidejus, kailis storas per visa bata, pade irgi. As juos aisku pries nesiojima impregnatorium gerai ispurskiau mirksiukas.gif Nu man tikrai silta su jais, neturiu su kuo lygint, neturiu nei uggsu nei pan smile.gif o daugiau situ batu irgi niekur nemaciau, tik hautelooke g.gif
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2012 12 13, 14:31)
Nepastebėjau,kad Dillards kas nors daugiau būtų, nei jie skelbia savo puslapy. Brangi ta rankinė ir klausimas, ar kur nors pigiau rasit, nes cia ne "shyrpotrebas" vis dėlto  biggrin.gif.

O ka tas reiskia? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
labai aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2012 12 13, 14:36)
O ka tas reiskia?  blush2.gif  biggrin.gif

Ширпотре́б (сокр. от широкое потребление) — общее название для товаров широкого потребления (особенно продуктов лёгкой и пищевой промышленности) plačiai naudojama, kitaip tariant, bet ne taip gražiai išsireiškiant biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2012 12 13, 14:36)
O ka tas reiskia?  blush2.gif  biggrin.gif

Plataus vartojimo ir didelio poreikio preke biggrin.gif
Atsakyti