Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Alchemie @ 2012 12 13, 08:04)
o cia kurios dienos? nes kazkaip jokiu ziniu negavau, o apmoketa pries 2 sav. unsure.gif

Gruodzio 1 d kiek pamenu cia blush2.gif velavau atsiimt del ligos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(beatek @ 2012 12 13, 09:13)
O levis džinsai atitinka dydžius? ar yra padidinti/pamažinti?  4u.gif

Maniskis nesioja TH 32, tai is levis irgi emiau 32. Ir kas labai idomu, emiau dvejas, to paties modeliuko, bet skirtingu spalvu. tai vienos tiko idealiai, tik trumpinti reikejo, o kitu nesusisege doh.gif biggrin.gif Dabar laukiu vel is levis su -40 nuolaidele. Bus matyt ar pataikiau - irgi emiau 32 biggrin.gif
Atsakyti
Alchemie, jsmilgė ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2012 12 13, 08:33)
Tikrai netiks. Mano uosviene uzsimane tokiu, pati peda jos trumpesne gerokai nei mano, bet pas ja keltis auksta. ta ji bande savo koja ikisti i mano butsus - be sansu - puse kojos net netilpo  doh.gif

Aga as va apie kelti ir galvoju ar ikistu, bet po jusu pasisakymu tikrai nerizikuosiu, nes pas ja keltis ir yra doh.gif

Jei kazka rasite zieminiu dideliai 12 dydzio placiai kojai ir aukstai kelciai idekite nuorodele 4u.gif
Atsakyti
gal sita kas turit? Kaip gyvai? aukstaugems tinka? dydi atitinka?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 13 gruodžio 2012 - 10:43
ar čia perkat drjays.com, ar renkasi užsakymai g.gif , kolegė susirado batus, o -30% duoda nuo 125$
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linkasta: 13 gruodžio 2012 - 10:52
Mergaites, gal kuri narsydama po parduotuves matet kur nors gera kaina tokius Bearpaw igaaulius? http://www.hautelook...product/5655082 Nu man jie tokie fainuoliski, bet vis neuztaikau, kai juos imeta gera kaina doh.gif O gal kuri parduodat netikusi dydi - perimciau 8,5-9d? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Klaipėdietės etatinės, anuka greit sąskaitas apsižiūrit... Dar nieko neturiu, ramiai tongue.gif . Bet noriu, kai jau turėsiu, kad graaait viską išneštumėt, o tam turit būt pasiruošusios iš anksto biggrin.gif . Pum@, mirksiukas.gif biggrin.gif

Ir vis laaaaukiu, kol išsinešit tai, ką laikot pas mane user posted image...Kažkaip nejuda tas reikalas niekaip schmoll.gif g.gif ...
Atsakyti
Ech kaip ilgai nesulaukiu saskaitos sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 12 13, 10:58)
Klaipėdietės etatinės, anuka greit sąskaitas apsižiūrit... Dar nieko neturiu, ramiai tongue.gif . Bet noriu, kai jau turėsiu, kad graaait viską išneštumėt, o tam turit būt pasiruošusios iš anksto biggrin.gif . Pum@, mirksiukas.gif  biggrin.gif

Ir vis laaaaukiu, kol išsinešit tai, ką laikot pas mane user posted image...Kažkaip nejuda tas reikalas niekaip schmoll.gif  g.gif ...

Nu gerai, suprantu, kad iš tiesų, temą čia toli gražu ne visos seka. Bet mail'us gal skaito. Gi rašot ir "meilės laiškus"? Ir - kaip į sieną?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutinela: 13 gruodžio 2012 - 11:03
QUOTE(mutinela @ 2012 12 13, 11:03)
Nu gerai, suprantu, kad iš tiesų, temą čia toli gražu ne visos seka. Bet mail'us gal skaito. Gi rašot ir "meilės laiškus"? Ir - kaip į sieną?

Deja, yra ir taip... user posted image

O smagiausia, kad kitą svaitę būsiu sunkiai pagaunama, nes, pasirodo, turiu vaikų, o jiems mokykloj prasideda renginiai... Galėsit rikiuotis prie durų tada beee.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 13 gruodžio 2012 - 11:13
QUOTE(mutinela @ 2012 12 13, 11:03)

yra tiesiog neatsakingų žmonių. kaip yra žudikų, maniakų, pedofilų, iškrypėlių, psichų, neurotikų, šizofrenikų, šiaip nesveikų... kaip yra pilka masė kvailių, kur kaip avių banda... taip yra ir neatsakingų žmonių, mėgstančių naudotis kitų gerumu, supratingumu, kantrumu ir panašiai. tiesiog turbūt reikia su tuo susitaikyt. nors aš asmeniškai nelabai galiu ir nesuprast man to.
Tiesiog užjaučiu merginas.
Atsakyti