Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

MODNIQUE prie Avani kremuku gal kas norit jungtis dar rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu uz siuntinuka, as jau irgi svenciu periodu nesitikejau taip greitai gauti, valio thumbup.gif
Ir labai maloniai nustebino saldi staigmenele, aciu wub.gif
Atsakyti
http://www.ae.com/we...atId=cat5180042

as tokiu noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 14, 23:27)

Grazios, bet man tai skirmantas lauk liptu lotuliukas.gif

Issiunciau anas, tikiuosi Regular nebus per trumpos, nes Long nebuvo dydzio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 14, 23:21)
Rodyk velevetkes ir sakyk su kokiom apimtis, koks dydis tiko ? smile.gif tik greitai, greitai smile.gif

Viska jai greit, ir rodyk, ir ae dydzius paduok bigsmile.gif. Šitos su 93 cm neploksciu TV 2 dydis, kuris dar pazymetas ant kelniu 26 idialiai, ir ziuriu inseam buvo 34, ale visai ne per ilgos jos man. O AE dzinsus ne tokio modelio,koki ikelei, o skiny turiu 4 dydi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutinela: 14 gruodžio 2012 - 23:33
QUOTE(mutinela @ 2012 12 15, 01:33)
Viska jai greit, ir rodyk, ir ae dydzius paduok bigsmile.gif. Šitos su 93 cm neploksciu TV 2 dydis, kuris dar pazymetas ant kelniu 26 idialiai, ir ziuriu inseam buvo 34, ale visai ne per ilgos jos man. O AE dzinsus ne tokio modelio,koki ikelei,  o skiny turiu 4 dydi.

o lemuo ne aukstas ? nes man aukstokas pasirode g.gif
Papildyta:

TAUREEE o rytoj -40 % ae.com galios ? reikia del spalvos apsispresti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 14, 23:36)
o lemuo ne aukstas ? nes man aukstokas pasirode  g.gif
Papildyta:
TAUREEE o rytoj -40 % ae.com galios ?  reikia del spalvos apsispresti  lotuliukas.gif

Aukstokas, bet man tinka, man svarbiau, kad ner atvėpę nugaros pusej juosmuo, susiduriu as daznai su tokia beda smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 14, 23:36)
TAUREEE o rytoj -40 % ae.com galios ?  reikia del spalvos apsispresti  lotuliukas.gif

raso iki 23d. tik tiek, kad dydziai gali dingti unsure.gif
Atsakyti
Norėjau dar klustelt ar yra koks kodukas gymboree?
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 14, 16:36)
o lemuo ne aukstas ? nes man aukstokas pasirode  g.gif
Papildyta:

turi galioti, stai ka raso :
Offer valid beginning December 12, 2012, at 3:00 AM EST through December 23, 2012, at 11:59 PM PST. The following Discount Code 23815931 must be entered at the ae.com, aerie.com, or aeofactorystore.com shopping bag to take an additional 40% off your purchase. Discount applied to AE, Aerie and AEO Factory merchandise only prior to sales tax and shipping & handling. Only one discount of any type may be used at one time. This discount is not redeemable for cash, nor is it valid toward any previously purchased merchandise or the purchase of merchandise certificates, gift cards or e-gift cards. Excludes all AE Jeans, Aerie Undies, and all AE and Aerie New Arrivals. Offer excludes merchandise from these brands: Adidas, Bass, BC, Bed Stu, Birkenstock, Chronicle, Clarks, Creative Rec, DV, Eastland, GOLA, Keds, Me Too, MIA, Minnetonka, New Balance, New Balance/PF Flyers, Old Soles, Palladium, Reebok, Saucony, Sperry, Steve Madden, Sweet Shoes, Tailgate, Timberland, and Tretorn. Discount and associated terms & conditions subject to change at AE's sole discretion.
Atsakyti
Kazin o koki man dydi imti, jei klubu apimtis 98-99 cm? ugis 179 cm. Zadu imti x-long.
http://www.ae.com/we...6145#sizefitTab
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguciux: 15 gruodžio 2012 - 07:11
Labas rytas mirksiukas.gif
QUOTE(proksi @ 2012 12 14, 23:27)

Turiu tokias, tik tamsiai melynas wub.gif Su 104cm per klubus emiau 12, tai kai prasinesioja, reikia dirziuko biggrin.gif Manau idealiai butu 10. Pasiemiau jau kitas 10d lotuliukas.gif
QUOTE(jurguciux @ 2012 12 15, 07:10)
Kazin o koki man dydi imti, jei klubu apimtis 98-99 cm?  ugis 179 cm. Zadu imti x-long.
http://www.ae.com/we...6145#sizefitTab

Pasikartosiu, su 104cm per klubus ir 170cm ugiu emiau regular 12. Ilgis geras - ilgesniu/trumpesniu nereikia, o pats dydis kai prasinesioja, jau i didesne puse. 10 butu manau butu tip top mirksiukas.gif
Atsakyti