Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(jsmilgė @ 2012 12 15, 09:36)
Labas rytas  mirksiukas.gif
Turiu tokias, tik tamsiai melynas  wub.gif Su 104cm per klubus emiau 12, tai kai prasinesioja, reikia dirziuko  biggrin.gif Manau idealiai butu 10. Pasiemiau jau kitas 10d  lotuliukas.gif

Pasikartosiu, su 104cm per klubus ir 170cm ugiu emiau regular 12. Ilgis geras - ilgesniu/trumpesniu nereikia, o pats dydis kai prasinesioja, jau i didesne puse. 10 butu manau butu tip top  mirksiukas.gif

tai man su 100 reikia 8 ? nes as pasiskaiciau, kad jie didinti, galvojau imti 6 g.gif o ilgio regular tau uztenka su kulnais ar su lygiai padais ? kiti mano dzinsai visi ae 6 dydzio ir labai gerai, ar jie nelabai tempiasi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 15 gruodžio 2012 - 08:00
o nuo kada atostogos ? smile.gif ar dar galima pirkti
Atsakyti
QUOTE(Pusiausvyra @ 2012 12 15, 01:14)
o nuo kada atostogos ? smile.gif ar dar galima pirkti

Kolkas atostogu neplanuojam. Nebent kazkas pasikeistu netiketai, bet dabar yra planas dirbti, tik per sventes zinoma nedirbsim, nes baliavosim alc.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Ankstyvos mergaites bigsmile.gif O as velyva, skaicius rasiau, einu liules jau 4u.gif
Atsakyti
Atsikeliu ryte... ir matau krūvą skaičių biggrin.gif Tai jau kaip lauksiu sekančios siuntos biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 15, 07:59)
tai man su 100 reikia 8 ? nes as pasiskaiciau, kad jie didinti, galvojau imti 6  g.gif  o ilgio regular tau uztenka su kulnais ar su lygiai padais ? kiti mano dzinsai visi ae 6 dydzio ir labai gerai, ar jie nelabai tempiasi ?

Dydi patarineti bijau. tik konstatuoju fakta, kad man su 104 placiaja 12 dydis per didelis, kai prasinesioja. Su dirzu dar nesiot galima, bet... taure jau uzsake 10d kitu spalvu 2vnt. biggrin.gif Bet siaip pacios kelnytes labai mielos wub.gif Emiau Regular. Su kulnais nelabai nesioju hihihi.gif, o su kulnais gal neuzeitu iki pat apacios ant kulno jau vien del siaurumo, nes apacioj pakankamai siaura yra g.gif
del tempimosi, tai tempiasi, nes uzsidejus jie man graziai apsitempia, bet kai prasinesioja, laisva gerokai per visur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2012 12 15, 11:05)
Dydi patarineti bijau. tik konstatuoju fakta, kad man su 104 placiaja 12 dydis per didelis, kai prasinesioja. Su dirzu dar nesiot galima, bet... taure jau uzsake 10d kitu spalvu 2vnt.  biggrin.gif Bet siaip pacios kelnytes labai mielos  wub.gif Emiau Regular. Su kulnais nelabai nesioju hihihi.gif, o su kulnais gal neuzeitu iki pat apacios ant kulno jau vien del siaurumo, nes apacioj pakankamai siaura yra  g.gif
del tempimosi, tai tempiasi, nes uzsidejus jie man graziai apsitempia, bet kai prasinesioja, laisva gerokai per visur mirksiukas.gif

bet cia grynai 12 dydis taip nesiojasi ? jeigu teisingai supratau ? smile.gif o jos pagal modeli turi buti tokios krentancios ar aptyrauktos ? o vietos yra dar kur temptis ? kojytes jusu labai kudos ?
Atsakyti
o kur atsiimate Vilniuje siuntinius, kuriame rajone ?
Atsakyti
QUOTE(Pusiausvyra @ 2012 12 15, 11:12)
o kur atsiimate Vilniuje siuntinius, kuriame rajone ?

prie Victorios gym baltupiuose beveik smile.gif
Atsakyti
laba, nesu siuntus per tarpininkes niekad, tai pasimetus tuose skaiciavimuose. doh.gif
are kas gali man padet paskaiciuot kiek kainuotu man tokius parsiusti?
http://www.6pm.com/p...8?zfcTest=mat:1
aciu labai blush2.gif
Atsakyti
labas rytas, 4u.gif
kiek % mergaites Sierroj nuokaina ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(treo @ 2012 12 15, 11:49)
laba, nesu siuntus per tarpininkes niekad, tai pasimetus tuose skaiciavimuose. doh.gif
are kas gali man padet paskaiciuot kiek kainuotu man tokius parsiusti?
http://www.6pm.com/p...8?zfcTest=mat:1
aciu labai blush2.gif

pirmame puslapiuke yra skaiciavimo metodika smile.gif bet as pati viskas dauginu is 4,2 ir zinau busima kaina plius/minus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2012 12 15, 11:15)
pirmame puslapiuke yra skaiciavimo metodika smile.gif  bet as pati viskas dauginu is 4,2 ir zinau busima kaina plius/minus  ax.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti