Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus laiptai

QUOTE(bruonius @ 2015 02 17, 20:49)
spalvoti LED'ai, galesit keisti apsvietimo spalva pagal nuotaika, tarkim rausva per Valentino diena, melyna/geltona naujuju metu nakti, sexy raudona kitomis ypatingomis progomis:)

Kaip pokštą užskaitau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 02 17, 21:53)
Kaip pokštą užskaitau.  4u.gif

4u.gif
nedurniuokit, geriau isleiskit pinigus rimtam (rimtam ir reiskia rimtam) lubu sviestuvui laiptu zonoje. jei bus grazus unikalus laiptai ir grazus, bei unikalus svietuvas, turesit ir pats kuo geretis ir zmonems ka parodyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruonius: 17 vasario 2015 - 21:01
QUOTE(bruonius @ 2015 02 17, 20:57)
4u.gif
nedurniuokit, geriau isleiskit pinigus rimtam (rimtam ir reiskia rimtam) lubu sviestuvui laiptu zonoje. jei bus grazus unikalus laiptai ir grazus, bei unikalus svietuvas, turesit ir pats kuo geretis ir zmonems ka parodyti.

Tik lubų? O sieninis palei laiptus netiktų? Arba gal turite kažkokių pavyzdžių?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 02 17, 22:05)
Tik lubų? O sieninis palei laiptus netiktų? Arba gal turite kažkokių pavyzdžių?

ar nemanot, kad sieninis laiptu apsvietimas jau yra kiek banalu? ka jus norite tokiu apsvietimu akcentuoti, dulkes ant laiptu pakopu? kam isvis ta pakopas apsviesti?
lubu sviestuvas, apsvieciantis laiptu zona, gali tapti viena svarbiausiu interjero detaliu, lygiai taip pat kaip ir laiptai, kurie visuomet yra interjero esminis akcentas, aisku, jei tik jusu architektas taip suprojektavo jusu nama, kad butu imanoma sias dvi svarbias detales isryskinti. Laiptu zona gali tapti jusu namo puosmena, arba jus galite juos subanalinti imontuodamas sieninius svietuvelius ar pakisdamas kitokias technologines naujoves po laiptu pakopomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruonius: 17 vasario 2015 - 21:27
QUOTE(bruonius @ 2015 02 17, 21:26)
lubu sviestuvas, apsvieciantis laiptu zona, gali tapti viena svarbiausiu interjero detaliu, lygiai taip pat kaip ir laiptai, kurie visuomet yra interjero esminis akcentas, aisku, jei tik jusu architektas taip suprojektavo jusu nama, kad butu imanoma sias dvi svarbias detales isryskinti. Laiptu zona gali tapti jusu namo puosmena, arba jus galite juos subanalinti imontuodamas sieninius svietuvelius ar pakisdamas kitokias technologines naujoves po laiptu pakopomis.

Tiesiog mūsų skoniai skiriasi. Man patinka tarp sienų uždaryti laiptai. Kai laiptai būna numesti viduryje namo, man negražu. Man ne laiptai yra interjero akcentas. Man laiptai tik susisiekimo priemonė tarp pirmo ir antro aukšto.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 02 17, 22:29)
Tiesiog mūsų skoniai skiriasi. Man patinka tarp sienų uždaryti laiptai. Kai laiptai būna numesti viduryje namo, man negražu. Man ne laiptai yra interjero akcentas. Man laiptai tik susisiekimo priemonė tarp pirmo ir antro aukšto.

Ir tokie laiptai yra interjero detale, kurios nereiktu ignoruoti. tie laiptai juk ne nisa sienoje, greiciausiai laiptu zonoje yra langas, tai kam tie sienininiai pigus sviestuvai? jie bus jums grazus tris dienas. nebent sugalvosite ka nors originalaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruonius: 17 vasario 2015 - 21:41
QUOTE(cibulis @ 2015 02 17, 22:29)

Laiptai ne interjero ne interjero akcentas,bet norite ispuosti,isblizginti laiptus...nebloga logika.. man,laiptai interjero detale.bet as ju neblizginu.nededu ledu,nededu jokio papildomo laiptu apsvietimo.. Bus vienas grazus sviestuvas ir viskas.. Matosi kad jus turite pinigu ir bludijate.. Norisi muzikos sistemos,norisi sviecianciu laiptu.. Tokie truputi vaikiski norai.. Bet kiekvienas savaip is proto eina..
Atsakyti
Bet ar tikrai cia piniguose klausimas? As tokiu bajeriu ne veltui neimciau. Reiskias sukrebzda kas nakti pirmam a, leidies su beizbolke it koks atejevis su geltonu led pasvietimu ties kiekvienu zingsniu biggrin.gif

QUOTE(biesas66 @ 2015 02 18, 05:43)
Laiptai ne interjero ne interjero akcentas,bet norite ispuosti,isblizginti laiptus...nebloga logika..  man,laiptai interjero detale.bet  as ju neblizginu.nededu ledu,nededu jokio papildomo laiptu apsvietimo.. Bus vienas grazus sviestuvas ir viskas..    Matosi kad jus turite  pinigu ir bludijate.. Norisi muzikos sistemos,norisi sviecianciu laiptu.. Tokie truputi vaikiski norai..  Bet kiekvienas savaip is proto eina..

Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2015 02 17, 21:26)
ar nemanot, kad sieninis laiptu apsvietimas jau yra kiek banalu? ka jus norite tokiu apsvietimu akcentuoti, dulkes ant laiptu pakopu? kam isvis ta pakopas apsviesti?

Sveiki, mes taip pat jau kuriames laiptu apsvietima. As noreciau papriestarauti Jusu nuomonei, kad laiptu apsvietimo nereikia ir kad galima pasilikti tik prie lubinio sviestuvo. Kokio galingumo ir kokio dydzio sviestuvas turi buti, kad apsviestu laiptine kuri yra 7-8 metru ilgio g.gif . Pas mus planuose apsvietimas sienoje prie kas 2-3 pakopa (uzsidega nuo judesio) ir zinoma bus lubinis, bet nemanau, kad jis gali atstoti pilna laiptines apsvietima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2015 02 18, 09:03)
Sveiki, mes taip pat jau kuriames laiptu apsvietima. As noreciau papriestarauti Jusu nuomonei, kad laiptu apsvietimo nereikia ir kad galima pasilikti tik prie lubinio sviestuvo. Kokio galingumo ir kokio dydzio sviestuvas turi buti, kad apsviestu laiptine kuri yra 7-8 metru ilgio g.gif . Pas mus planuose apsvietimas sienoje prie kas 2-3 pakopa (uzsidega nuo judesio) ir zinoma bus lubinis, bet nemanau, kad jis gali atstoti pilna laiptines apsvietima 4u.gif

Laiptu apsvietimo realizaciju galima pasiziuretii: http://www.houzz.com...ircase-lighting
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2015 02 18, 10:03)

O kam tuos laiptus papildomai apsvietineti jei yra lubinis apsvietimas? Nebent labai labai prastas jusu regejimas ir jums yra butina apsviesti pakopas, kad lipdami nesukluptumete..
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2015 02 18, 09:01)
Bet ar tikrai cia piniguose klausimas? As tokiu bajeriu ne veltui neimciau. Reiskias sukrebzda kas nakti pirmam a, leidies su beizbolke it koks atejevis su geltonu led pasvietimu ties kiekvienu zingsniu biggrin.gif

Kiek žmonių, tiek nuomonių. Tau vienas dalykas patinka, man kitas. Tau tik rotaciniai, aš manau, kad ir plokšteliniai geras dalykas.
Atsakyti