QUOTE(cibulis @ 2015 02 18, 16:57)
Geriau pasiaiškinus su laiptų apšvietimu, gali būti, kad visgi nebus laiptų apšvietimo. Nes jei noriu pasidaryti laiptų pakopų apšvietimą, tai reikia daryti
išlindusias pakopas. O man tokios pakopos nepatinka, šiek tiek senoviškos. Man labiau patinka
tokios pakopos: jos atrodo moderniau, bus vientisos stilistikos kaip ir grindų dangą. Tokiu atveju dizainerė siūlo daryti
pritinkuojamus šviestuvus. Tik mano sienos jau ištinkuotos, todėl reikėtų pradaužyti, krapštyti tinką ir vesti laidą, numatyti vietą šviestuvui.
laiptu pagrindas betoninis?
vienintele pastaba del tu pritinkuojamu led sviestuvu, tai kas siandien yra modernu ir madinga, poryt jau vercia vemti. as cia populiariai ir kategoriskai, bet uztat gryna tiesa. Nuosirdziai patariu but atsargiam su tais moderniais daiktais, kuriuos montuoji amziams i sienas ar i lubas. zinoma, jei namu stilius yra techno lakoniskas, su nerudijancio plieno kinietiskais sedevrais, tai viskas normaliai, derinsis.
sakau tai remdamasis savo patirtimi, teko islupti is lubu nemazai ileidziamu sviestuvu, kurie buvo top sedevras pradzioje, bet uzkniso per pusmeti. po to buvo reikalu uztaisant skyles lubose. sienose dar blogiau, nes islupus reikes uzdazyti uzglaistytus plotus, o dazu likucio nebeturesi, niekas tokio paties atspalvio nebepadarys, teks dazyt visa siena.
su pakabinmais sviestuvais viskas yra gerokai paprasciau. nepatiko - nusukai ir ismetei, nusipirkai kita.