Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus laiptai

QUOTE(bruonius @ 2015 02 18, 10:41)
O kam tuos laiptus papildomai apsvietineti jei yra lubinis apsvietimas? Nebent labai labai prastas jusu regejimas ir jums yra butina apsviesti pakopas, kad lipdami nesukluptumete..

Nesiruosiu lubinio sviestuvo leisti nuo lubu iki pirmo auksto biggrin.gif (ypac turint mazus vaikus) Man su regejimu tikrai viskas gerai, tiesiog megstam sviesa ir nesiruosiam prietemoj ""ieskoti"" laiptu biggrin.gif. Zinoma cia skonio ir komforto reikalas...kazkam grazu ir siena juodai dazyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2015 02 18, 12:35)
Nesiruosiu lubinio sviestuvo leisti nuo lubu iki pirmo auksto biggrin.gif (ypac turint mazus vaikus)  Man su regejimu tikrai viskas gerai, tiesiog megstam sviesa ir nesiruosiam prietemoj ""ieskoti"" laiptu biggrin.gif. Zinoma cia skonio ir komforto reikalas...kazkam grazu ir siena juodai dazyta 4u.gif

O tai lango laiptu zonoje nera? As to klausiu, nes nesprantu kam reikingi dvigubi apsvietimai. Nebent is "durnumo", tiesiog tam, kad tiesiog vat taip norisi, tada suprantu:)
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2015 02 18, 12:12)
O tai lango laiptu zonoje nera? As to klausiu, nes nesprantu kam reikingi dvigubi apsvietimai. Nebent is "durnumo", tiesiog tam, kad tiesiog vat taip norisi, tada suprantu:)

Kodel tiek daug pagiezos is jusu sklinda? Tai mes akli, tai durni doh.gif . Tikrai kulturos truksta... tikrai nesiruosiu klausyti Jusu nuomones, jus kabinkit lubini, o as kabinsiu ir lubini ir laiptuose pasidaysiu, nes man to reikia rolleyes.gif
Jei taip persate savo nuomone del lubinio sviestuvo, tai pasidalinkite kokio dydzio ir kokio galingumo ruosiates kabinti, kad apsviestu visa laiptine, kurios aukstis (pasikartosiu) 7-8 metrai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2015 02 18, 13:48)
Kodel tiek daug pagiezos is jusu sklinda? Tai mes akli, tai durni doh.gif . Tikrai kulturos truksta... tikrai nesiruosiu klausyti Jusu nuomones, jus kabinkit lubini, o as kabinsiu ir lubini ir laiptuose pasidaysiu, nes man to reikia rolleyes.gif
Jei taip persate savo nuomone del lubinio sviestuvo, tai pasidalinkite kokio dydzio ir kokio galingumo ruosiates kabinti, kad apsviestu visa laiptine, kurios aukstis (pasikartosiu) 7-8 metrai cool.gif

Sekmes.
Atsakyti
Pas save pries tinkavima laidus tik prasitampiau, kontroleris + maitinimas bus dezeje po laiptais. Apsvietimo juostele bus po pakopa, isfrezuotas griovelis, o ten led juosta.
[/quote]

Superinis variantas, mes irgi taip darom... drinks_cheers.gif, plius dar ir lubinis bus nuo antro auksto lubu.... smile.gif , manau, nebus per sviesu, ax.gif
P.S. , mes irgi neesame nei akli, nei kurti, nei durni... kaip ir Taurida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalantukass: 18 vasario 2015 - 15:27
Geriau pasiaiškinus su laiptų apšvietimu, gali būti, kad visgi nebus laiptų apšvietimo. Nes jei noriu pasidaryti laiptų pakopų apšvietimą, tai reikia daryti išlindusias pakopas. O man tokios pakopos nepatinka, šiek tiek senoviškos. Man labiau patinka tokios pakopos: jos atrodo moderniau, bus vientisos stilistikos kaip ir grindų dangą. Tokiu atveju dizainerė siūlo daryti pritinkuojamus šviestuvus. Tik mano sienos jau ištinkuotos, todėl reikėtų pradaužyti, krapštyti tinką ir vesti laidą, numatyti vietą šviestuvui.
Atsakyti
Pritinkuojami šviestuvai man labai gražu, pas mus sudėjo ir prie laiptų ir prie židinio tik mes ėmėm tokius, kur lemputės atskirai, nes kažkaip baisoka su tom integruotom, jei perdegs, tai ką vėl remontą daryt g.gif

http://www.sviesota....ami/GL-108-INDI

tik pas mus lygiai su siena įleista
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 02 18, 16:57)
Geriau pasiaiškinus su laiptų apšvietimu, gali būti, kad visgi nebus laiptų apšvietimo. Nes jei noriu pasidaryti laiptų pakopų apšvietimą, tai reikia daryti išlindusias pakopas. O man tokios pakopos nepatinka, šiek tiek senoviškos. Man labiau patinka tokios pakopos: jos atrodo moderniau, bus vientisos stilistikos kaip ir grindų dangą. Tokiu atveju dizainerė siūlo daryti pritinkuojamus šviestuvus. Tik mano sienos jau ištinkuotos, todėl reikėtų pradaužyti, krapštyti tinką ir vesti laidą, numatyti vietą šviestuvui.

laiptu pagrindas betoninis?
vienintele pastaba del tu pritinkuojamu led sviestuvu, tai kas siandien yra modernu ir madinga, poryt jau vercia vemti. as cia populiariai ir kategoriskai, bet uztat gryna tiesa. Nuosirdziai patariu but atsargiam su tais moderniais daiktais, kuriuos montuoji amziams i sienas ar i lubas. zinoma, jei namu stilius yra techno lakoniskas, su nerudijancio plieno kinietiskais sedevrais, tai viskas normaliai, derinsis.
sakau tai remdamasis savo patirtimi, teko islupti is lubu nemazai ileidziamu sviestuvu, kurie buvo top sedevras pradzioje, bet uzkniso per pusmeti. po to buvo reikalu uztaisant skyles lubose. sienose dar blogiau, nes islupus reikes uzdazyti uzglaistytus plotus, o dazu likucio nebeturesi, niekas tokio paties atspalvio nebepadarys, teks dazyt visa siena.
su pakabinmais sviestuvais viskas yra gerokai paprasciau. nepatiko - nusukai ir ismetei, nusipirkai kita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruonius: 18 vasario 2015 - 17:25
QUOTE(bruonius @ 2015 02 18, 17:16)
laiptu pagrindas betoninis?

Taip. Štai kaip atrodė mano laiptai prieš kelis metus.
Papildyta:
QUOTE(bugisvugis @ 2015 02 18, 17:14)
Pritinkuojami šviestuvai man labai gražu, pas mus sudėjo ir prie laiptų ir prie židinio tik mes ėmėm tokius, kur lemputės atskirai, nes kažkaip baisoka su tom integruotom, jei perdegs, tai ką vėl remontą daryt  g.gif

http://www.sviesota....ami/GL-108-INDI

tik pas mus lygiai su siena įleista

Geriau savo namo nuotraukų įdėkite, nes suprasime, kad reklamą stumdote. Beje, šitiems šviestuvams mano supratimu reikia gilios nišos: vos ne pusę sienos išgriauti?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 02 18, 18:22)
Taip. Štai kaip atrodė mano laiptai prieš kelis metus.
Papildyta:

Geriau savo namo nuotraukų įdėkite, nes suprasime, kad reklamą stumdote. Beje, šitiems šviestuvams mano supratimu reikia gilios nišos: vos ne pusę sienos išgriauti?

geri laiptai thumbup.gif . zinote ka darote.
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2015 02 18, 17:26)
geri laiptai  thumbup.gif . zinote ka darote.

4u.gif Dėkui. Bet kažką minėjote dėl to, iš ko pagaminti laiptai?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 02 18, 19:04)
4u.gif Dėkui. Bet kažką minėjote dėl to, iš ko pagaminti laiptai?

nieko neminejau, pagaminot is betono, kas yra rimta, ka ant virsaus uzdesit yra jusu reikalas, bet kuriuo atveju juk bus kazkurio kietmedzio masyvas, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruonius: 18 vasario 2015 - 18:23