Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2012 12 14, 14:59)
kai bus gauta tikrai pranes jums  laivo prekes pas ka

sakot?

savaitės pradžioj rašiau laišką el paštu klausdama ar nėra siuntos.. gavau atsakymą kad siuntos dar keliauja (apie laivus čia).. įtariu kad jūs atrašėt nes tada Laureta dar miegojo..

užvakar Laureta man jau atsakė kad mano siunta Lietuvoj ir tuoj gausiu pranešimą kur pasiimti.. to tuoj nesulaukiau iki šiol.. aš nesuprantu ar tos siuntos kur nors pastrigę ar kas nors tiesiog nesivargina informuot kur reikia prekių nuvažiuot..

ar daug yra tokių kurios nežino kur yra jų laivu keliavę mašinos ir kt žaislai?

Laureta laukiu atsakymo iš jūsų

Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2012 12 14, 16:04)
Ir man jau taip atrodo  doh.gif

Julieja parasiau i az, nesulaukiu atsakymo

nieko negavau i az. unsure.gif
Merginos kantrybes, patys zinom labai daug uzsakynejom pries sventes, Laureta dirba, saves negaili, nemiega, kad tik mes gautumem prekes. 4u.gif Dezutes atkeliauja nevienodai, pvz velesniu siuntimu jau gavau, o ankstesniu siuntimu dar nera dezes, dar laukiam, nes 11 men dezes dar ne visos suejo. 4u.gif
Pries sventes manau daznai taip buna.
Atsakyti
Jeigu Laureta taip apkrauta, gal Juliejai nebūtų labai sunku brūkštelti toms mergaitėms, kurių mokėjimų, anot Lauretos, nėra, ir siuntiniai dėl to užlaikyti. Pavyzdžiui, Avonukė, kaip suprantu, susimoka, o laukia vis tarsi nebūtų mokėjimo. Ne viena, jaučiu, tokia. Ir aš va laukiu ir galvoju, gal ir aš tame sąraše g.gif , nes pranešimo negavau. O gal nieko ir nėra man doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2012 12 14, 16:37)
Jeigu Laureta taip apkrauta, gal Juliejai nebūtų labai sunku brūkštelti toms mergaitėms, kurių mokėjimų, anot Lauretos, nėra, ir siuntiniai dėl to užlaikyti. Pavyzdžiui, Avonukė, kaip suprantu, susimoka, o laukia vis tarsi nebūtų mokėjimo. Ne viena, jaučiu, tokia. Ir aš va laukiu ir galvoju, gal ir aš tame sąraše g.gif , nes pranešimo negavau. O gal nieko ir nėra man doh.gif .

Jusu bus, siandien vakare surasysiu kodus. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena
Paziurekit gal ir mano yra kur uzkrites uzsakyta 11.23 nei saskaitos gaunu nieko gal ir kur sarasuose esu ir pati to nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivas31 @ 2012 12 14, 16:42)
Laba diena
Paziurekit gal ir mano yra kur uzkrites uzsakyta 11.23 nei saskaitos gaunu nieko gal ir kur sarasuose esu ir pati to nezinau blush2.gif

Neturiu Jusu
Atsakyti
Julieja, o kazi mano ar bus maziukas kvepiantis siuntinukas ax.gif? Taip as jo laukiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Convallaria* @ 2012 12 14, 15:27)
ar daug yra tokių kurios nežino kur yra jų laivu keliavę mašinos ir kt žaislai?

Nežinau ar daug, bet aš viena iš jų. Labai jau norisi to aiškumo, nes jeigu siunta neateis, reikia dovanos dairytis čia. O nuolaidos daugely parduotuvių jau pasibaigė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2012 12 14, 16:52)
Julieja, o kazi mano ar bus maziukas kvepiantis siuntinukas ax.gif? Taip as jo laukiu... blush2.gif

Nebus! 4u.gif

Mergos palaukiam vakaro ir surasysiu visom reg kodus visus, kuriuos issiunciau, jei negausit iki siandien 24 h reiskia Jusu nera siuntinuko! biggrin.gif 4u.gif
Kurie raudonoja, tokiu yra pora zmoniu, nes vakar man Laureta daug kam patvirtino siuntima. Kurios raudonajo tiems tuoj parasau laiskiukus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julieja: 14 gruodžio 2012 - 16:01
QUOTE(Julieja @ 2012 12 14, 15:57)
Nebus! 4u.gif

. Kurios raudonajo tiems tuoj parasau laiskiukus. 4u.gif

Neparasot schmoll.gif Nezinau kodel , bet mano su kiekviena siunta vis kazkas raudonuoja nors saskaitos buna apmoketos doh.gif Kai pradedu klausinetis kur mano prekes tada tik parasot . Nors gi butu galima kazkaip pranest iskart , kad veltui nelaukt .
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2012 12 14, 17:12)
Neparasot  schmoll.gif  Nezinau kodel , bet mano su kiekviena siunta vis kazkas raudonuoja nors saskaitos buna apmoketos  doh.gif  Kai pradedu klausinetis kur mano prekes tada tik parasot . Nors gi butu galima kazkaip pranest iskart , kad veltui nelaukt .

Taigi sakiau, kad parasau tik Viniuj kas gauta ir kas raudonoja, o dabar Oneles prasymu parasiau toms, kurios raudonoja is kt miestu. Jums jau nerasiau, nes jau issiaiskinome su Jumis.
Kodel as privalau rasyti visom ar apmokejot Jus uz prekes ar ne, Jums ta geriau zinot, be to priminimus apie mokejimus visada paraso Laureta. 4u.gif
Jei taip kiekvienai rasyciau, tai siuntinius issiusciau ne ta pacia ir ne sekancia diena nuo dezes gavimo o dar veliau...Jus bent isivaizduojat kiek tai laiko uzima kokiu 50 siuntiniu pakavimas??? doh.gif jei tinka, prasom galiu kiekvienai asmeniskai rasyt, kieno neapmoketa. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2012 12 14, 16:27)
Jei taip kiekvienai rasyciau, tai siuntinius issiusciau ne ta pacia ir ne sekancia diena nuo dezes gavimo o dar veliau...Jus bent isivaizduojat kiek tai laiko uzima kokiu 50 siuntiniu pakavimas??? doh.gif jei tinka, prasom galiu kiekvienai asmeniskai rasyt, kieno neapmoketa. smile.gif

aš manau kad čia ne jūsų darbas ir ne jūsų problema.

jei žmogus gavęs priminimus.. tai iš vis nėra nei ką kalbėt apie kokius nors rašymus.. teoriškai ir prekės į lt neturėtų atkeliaut.. tik vat kitas klausimas ar tuos priminimus kas nors gauna.. nes jeigu atėjus siuntiniui kai kam naujiena kad kažko nesumokėjo - tai panašu kad priminimų negavo.
bet šiaip ar taip čia tikrai ne jūsų darbas.. nebent už tai imtumėt papildomą komisinį mokestį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mijja @ 2012 12 14, 15:55)
Nežinau ar daug, bet aš viena iš jų. Labai jau norisi to aiškumo, nes jeigu siunta neateis, reikia dovanos dairytis čia. O nuolaidos daugely parduotuvių jau pasibaigė  verysad.gif

va va man ir ta pati dilema..
bet gi mes čia neprašom kažko neįmanoma - tik aiškumo.. yra tos prekės ar nėra.. jei yra tai kur..
aš asmeniškai kitą savaitę turėsiu į Vilnių trenktis 100 km.. tik dėl šių žaislų jeigu jie neatsiras per savaitgalį..
Atsakyti