Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Mamukai, palaukiam ateis laureta parasys, juk saskaitu netikrina ji kas minute, paziurejo davus sarasiuke, nepervesta ir pazymejo, jei ne is kart susimokate reikia juk parasyt i meiliuka, as esu, kai buna pervedimas ir mamukai prisega pavedimuka, galiu ir as padeti.

na o tuo paciu pasiemiau siuntinuka, super suknele, sunkiai krentantis audinys, tvirta tamsi, zodziu esu labai patenkinta
gaila nera jos jau pardavime ideciau pasirodyti 10tukas liuks man

www.loehmanns.com man kuo toliau tuo labiau patinka
Atsakyti
Tai va problema tame , kad as nesu gavusi nei vieno priminimo . Ir manau turiu sioki toki pagrinda nusivilt kai prekes kiekviena kart sulaikomos

Irsita nelemta saskaita sumoketa gruodzio 4 diena doh.gif Laiko siek tiek praeje jau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 14 gruodžio 2012 - 16:41
Ingakalni vaikiška suknele aš ypač loehmann sužavėta bigsmile.gif wub.gif nu pasakiškas grožis...jei sąžiningai Gymboree net šalia nestovėjo prie tokio grožio suknelės blush2.gif o kaina gavosi palei 12dol tik thumbup.gif Jau žinosiu kur per Sale pirmiausia eisiu žiūrėt grožių wub.gif

Merginos, nugi būkim biednos bet teisingos 4u.gif nei Laureta, nei Ingutė nei Julieta negali atsakyti,kaip dirba muitinė ir kada bus siuntos 4u.gif o kad susipainioja ir ateina greičiau tos,kur apmokėtos vėliau - tai normalu...tiesiog tarp dėžių pakliuvo viena dėžė pirmaiu,kita vėliau...Aš irgi žiauriai laukiu kitos dalis apmokėtos 11.26..bet suprantu,kad nei viena iš merginų negali pajudinti mano siuntos 4u.gif
Šiaip labai sveikas dalykas,kad būtų aiškiau tai laiškiukas išejus siuntai 4u.gif kad žinotum, jog tada ir tada siunta išėjo 4u.gif padaryt sąrašiuką ir išsiųsti visoms po kiekvieno siuntimo smile.gif Tada sėdi ir rūkai ramus,kad iš USA jau pajudėjo wink.gif 4u.gif Na čia mano toks mažas pasiūlymas blush2.gif O jeigu pastringa, tai visos suprantam kur gali pastrigt wink.gif
O dabar tai iš vis bus laimė jei per šitą švenčių bumą gausim prekes taip greit, kaip norim 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Ingut, gymboree kaip sprantu nemokamas siuntimas bigsmile.gif Gal pagriebtum mano suknute blush2.gif senai ja medzioju doh.gif
Atsakyti
atsiuskite, rase kad mokamas bet pirkau su nemoku, jei bus free ship nupirksiu is kart
Papildyta:
nu tikrai gymboree free shipukas no minimum biggrin.gif

Papildyta:
http://www.ideeli.co...026/latest_view
ideeli idejo paltukam akcija
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 12 14, 18:52)

Merginos, nugi būkim biednos bet teisingos  4u.gif  nei Laureta, nei Ingutė nei Julieta negali atsakyti,kaip dirba muitinė ir kada bus siuntos  4u.gif  o kad susipainioja ir ateina greičiau tos,kur apmokėtos vėliau - tai normalu...tiesiog tarp dėžių pakliuvo viena dėžė pirmaiu,kita vėliau...Aš irgi žiauriai laukiu kitos dalis apmokėtos 11.26..bet suprantu,kad nei viena iš merginų negali pajudinti mano siuntos  4u.gif 
Šiaip labai sveikas dalykas,kad būtų aiškiau tai laiškiukas išejus siuntai  4u.gif  kad žinotum, jog tada ir tada siunta išėjo  4u.gif  padaryt sąrašiuką ir išsiųsti visoms po kiekvieno siuntimo smile.gif Tada sėdi ir rūkai ramus,kad iš USA jau pajudėjo wink.gif  4u.gif  Na čia mano toks mažas pasiūlymas  blush2.gif O jeigu pastringa, tai visos suprantam kur gali pastrigt wink.gif
O dabar tai iš vis bus laimė jei per šitą švenčių bumą gausim prekes taip greit, kaip norim  4u.gif  4u.gif

tai zinoma, kad dabar niekas nepajudins tu deziu os muitines drinks_cheers.gif bet niekas ir nepraso rolleyes.gif vienintelis mano bent jau noras zinoti su kurios dienos siunta iskeliavo mano daiktai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Master @ 2012 12 14, 18:21)
vienintelis mano bent jau noras zinoti su kurios dienos siunta iskeliavo mano daiktai  4u.gif

manau kad tikrai daugiau aiskumo butu, jei zinotume, kuria diena issiusta siunta.
ir nereiketu niekam nieko burti be reikalo. ar bereikalingu klausimu uzdavineti - kada bus? zinotum, kada issiusta, tuomet butu aisku, kada galima pradeti laukti biggrin.gif

nes pvz gauni saskaita, apmoki ja ta pacia diena, bet visai neaisku, kada ji isvaziuos is JAV - ar po dienos, ar po savaites ir pan. nes saskaitoje nurodyta tik data, iki kada reikia sumoketi. ir kad tai nera issiuntimo data. nezinom visos siuntimo sistemos, tai sunku orientuotis. o klausineti nuolat irgi nesmagu... blush2.gif
o jei gaunamoje saskaitoje butu nurodyta bent jau preliminari issiuntimo is JAV data (nors ir keletos dienu laikotarpyje), butu gerokai daugiau aiskumo visoms.
ar imanomas toks dalykas? nes juk vistiek turbut yra kazkoks siuntimo grafikas...

nes ir man daznai kyla tokiu klausimu, bet nelendu mergaitems i akis. nes zinau, kad darbelio ir taip per akis turi. bet jei atsizvelgtumet i situs musu pasiulymus, butu smagu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 14 gruodžio 2012 - 17:50
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 12 14, 16:38)
Mamukai, palaukiam  ateis laureta parasys, juk  saskaitu netikrina ji kas minute, paziurejo  davus sarasiuke, nepervesta ir  pazymejo, jei ne is kart susimokate reikia juk parasyt i meiliuka,  as esu, kai buna pervedimas ir mamukai prisega pavedimuka, galiu ir as padeti.

na  o  tuo paciu pasiemiau siuntinuka,  super suknele, sunkiai krentantis audinys, tvirta tamsi, zodziu esu labai patenkinta
gaila nera jos jau pardavime ideciau pasirodyti 10tukas liuks  man

www.loehmanns.com  man kuo toliau tuo labiau patinka

su kokiais ismatavimais imate 10 dydi
Atsakyti
ir as norejau pasiteirauti,del savo siuntinuko,sumoketa 11.26,gal jau nusimato?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

QUOTE(Zivukas.d @ 2012 12 14, 10:51)
labas rytas,
Laureta, jus sau planavot tokia pinigine pirkti, gal gavot ar faina

http://www.wilsonsle...kid=body_rv_img

gavau, grazinu, labai praktiska, daug kiseneliu, bet ne mano skonio

QUOTE(Avonuke @ 2012 12 14, 14:30)
Ne nu as nebesuprantu kas vyksta su tais mokejimais  doh.gif  Kiekvienakart mano kliuna , nors saskaitos apmoketos  doh.gif

as jums skaiciukus issiunciau 11.28 d., jus sumokejote 4 d, siunta iskeliavo 4 d. Be as dezes kraunu ne tada kai jusu ikrenta i saskaita pinigai, bet zymiau anksciau. skaiciukuse nurodziau iki 30 d susimoketi. Bet jus to nepadarete. todel sarase kaip skola, 4u.gif

QUOTE(greisita @ 2012 12 14, 15:16)
4u.gif Būk gera, pasakyk ar yra mano didelis siuntinys iš laivo, nes jau 11 26 apmokėta, neramu labai. Lauretukas sakė, kad šią savaitę bus... ax.gif

as jusu nesuprantu blink.gif Juk rasiau kad bus siusta jums asmeniskai i jusu miesta, tai kodel reikia klausineti to kas visai ne jusu? Ir dar laiska pikta gavau kaip viskas negerai. Juk praset issiusti, kaip ir rasiau, gaunu mokejima ir iskeliauja. Kodel reiketu vel diskutuoti jei buvo sutarta kitaip? g.gif doh.gif

QUOTE(Master @ 2012 12 14, 16:09)
drinks_cheers.gif  kazkaip truksta aiskumo kokios dienos siuntinuke yra musu prekes  Bet toks jau Lauretos darbo stilius  4u.gif  jeigu ne sventes, tai butu visai dzin, kad taip ilgai viskas, bet dabar pries sventes visi sunerime 

Simtais meilu issiusti kai iskeliauja siuntos si jav viena paskui kita as fiziskai nespeciau. Parasyti diena kuria issiusiu irgi negaliu, nes ne visi skuba susimoketi, bet prekiu laukia. As nemoketu prekiu nesiunciu, arba siunciu tu kurios ilgai perkasi ir nera buve problemu del mokejimu.

man ne dzin sventes ar ne sventes, dirbti reikia. siunciau pirmiau rubus, batus ir kt, atskirom siuntom keliauja kosmetika todel kai kuriu issiusta veliau nei priklauso.

Apie tai jau buvo diskutuota, kad rasyti prie skaiciuku issiuntimo datos negaliu, nes ne visi mokejimai yra. Nesiunciu nemoketu prekiu, nes jei issiusiu ir nebus mokejimo, neturiu galimybiu ju pardavineti LT. O kelti duomenis skolininkiu i nepatikimu tema, neturiu noro. Paskui prisiregistruoja kitu meilu ir perkas nes kazkas rekomedavo, va taip kersija jei buna skelbiami duomenys.

QUOTE(Onelė @ 2012 12 14, 16:37)
Jeigu Laureta taip apkrauta, gal Juliejai nebūtų labai sunku brūkštelti toms mergaitėms, kurių mokėjimų, anot Lauretos, nėra, ir siuntiniai dėl to užlaikyti. Pavyzdžiui, Avonukė, kaip suprantu, susimoka, o laukia vis tarsi nebūtų mokėjimo. Ne viena, jaučiu, tokia. Ir aš va laukiu ir galvoju, gal ir aš tame sąraše , nes pranešimo negavau. O gal nieko ir nėra man

As jusu noreciau pasiteirauti ar nebuvo galimybiu atsiskaityti laiku? Kodel zmogus turi gaisti laika ir rasineti priminimus del mokejimu? g.gif

QUOTE(agise @ 2012 12 14, 16:52)
Julieja, o kazi mano ar bus maziukas kvepiantis siuntinukas ax.gif? Taip as jo laukiu... blush2.gif

jusu keliauja su visa kosmetika atskirai, nes kvepalai 4u.gif

QUOTE(Avonuke @ 2012 12 14, 17:39)
Tai va problema tame , kad as nesu gavusi nei vieno priminimo .  Ir manau turiu sioki toki pagrinda  nusivilt kai prekes kiekviena kart sulaikomos

Irsita nelemta saskaita sumoketa gruodzio 4 diena  doh.gif  Laiko siek tiek praeje jau

as nenusiviliu kai laiku nemoka, kiek bediskutuociau, problema isliks.

Einu laiskuciu rasyt, masinytes atkeliavusios laivu.

QUOTE(Mirtyšė @ 2012 12 14, 18:36)
manau kad tikrai daugiau aiskumo butu, jei zinotume, kuria diena issiusta siunta.
ir nereiketu niekam nieko burti be reikalo. ar bereikalingu klausimu uzdavineti - kada bus? zinotum, kada issiusta, tuomet butu aisku, kada galima pradeti laukti  biggrin.gif
nes pvz gauni saskaita, apmoki ja ta pacia diena, bet visai neaisku, kada ji isvaziuos is JAV - ar po dienos, ar po savaites ir pan. nes saskaitoje nurodyta tik data, iki kada reikia sumoketi. ir kad tai nera issiuntimo data. nezinom visos siuntimo sistemos, tai sunku orientuotis. o klausineti nuolat irgi nesmagu...  blush2.gif
o jei  gaunamoje saskaitoje butu nurodyta bent jau preliminari issiuntimo is JAV data (nors ir keletos dienu laikotarpyje), butu gerokai daugiau aiskumo visoms.
ar imanomas toks dalykas? nes juk vistiek turbut yra kazkoks siuntimo grafikas...

nes ir man daznai kyla tokiu klausimu, bet nelendu mergaitems i akis. nes zinau, kad darbelio ir taip per akis turi. bet jei atsizvelgtumet i situs musu pasiulymus, butu smagu  4u.gif

siunciau info, mergytes netyciom istrindavo laiskus ir vel klausineja...

Surasau visoms info del masineliu kurios laivu atkeliavo.
Papildyta:
QUOTE(zelviukas @ 2012 12 14, 19:20)
ir as norejau pasiteirauti,del savo siuntinuko,sumoketa 11.26,gal jau nusimato?

jusu avansas yra gautas, preke nupirkta, daugiau jokiu mokejimu nera 4u.gif
Atsakyti
as tikiu, kad per tiek darbo metu sitoje srityje Laureta jau turi pasirinkusi geriausia darbo sistema.

nes su tais nemokejimais tai baisu.... doh.gif
visos siunciam uzsakymus, dziaugiames, kad mergaites greit nuperka. tai manyciau, kad taip pat greitai reiketu ir gavus saskaiteles apmoketi. nes jei visos nemokes, tai nebus ir pinigeliu, is ko mums greitai pirkti. juk elementaru.... Laureta gi ne bankas. noss ir ten procentukai kapsetu... smile.gif
tikiu, kad ir sandeliuoti apmoketu prekiu niekas netroksta. ir kad kuo greiciau issiuncia tas prekes, uz ka sumoketa. todel gaunasi vel uzburtas ratas, jei laiku neapmokamos saskaitos...

zodziu greit visos saskaitu apmoketi, kas dar to nepadare biggrin.gif
ir kantriai laukiam toliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 14 gruodžio 2012 - 18:53
QUOTE(laureta @ 2012 12 14, 18:33)
Simtais meilu issiusti kai iskeliauja siuntos si jav viena paskui kita as fiziskai nespeciau. Parasyti diena kuria issiusiu irgi negaliu, nes ne visi skuba susimoketi, bet prekiu laukia. As nemoketu prekiu nesiunciu, arba siunciu tu kurios ilgai perkasi ir nera buve problemu del mokejimu.

O kaip dėl prekių, kai pirma sulauki raginimo apmokėti skolą, ir tik tada siunčia sąskaitą ? Info dėl Disney siuntos laivu negavau, vad mano prekė neišeliavo kartu su kitom?
Parašiau du laiškus dėl konkrečiai šios siuntos, bet nei vaka nei šiandien atsakymo nesulaukiau schmoll.gif tai ką tokiu atveju galvoti ir planuoti. Aš suprantu, kad tai užima laiko, bet norėtųsi daugiau bendradarbiavimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijja: 14 gruodžio 2012 - 18:54