Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(japoniuke1 @ 2012 12 15, 16:15)
Merginos, imeskite laikrodžių saitą... 4u.gif

Aš čia pirkau:
http://www.dynamitetime.com/
Atsakyti
dar zinau laikrodzius pirko is worldofwathces.com tik nezinau ar teisingai parasiau smile.gif
Atsakyti
Ar Talbots neturit pradėtų rinkti užsakymų ax.gif

http://www.talbots.c...e/home_page.jsp
Atsakyti
Laba. Ziuriu temuke visai tuscia. As vakar issiunciau Amazon tik nieko dar negavau, jokio patvirtinimo. Laureta neprisijungus matau nuo vakar. Ingakalni gal uzsakysi man kaip vakar rasei, nes nezinau ar isvys gavot uzsakyma ax.gif
Atsakyti
labas vakaras. Gal kas zinote, kada jau dzinamaze bus galima trukdyti del siuntinuku atsiemimo?
Atsakyti
mergaites, kazkada maciau temoje diskutavote apie Tahari firmos rubus... domina kostiumeliai: svarkai, sijonai, kelnes... su 95/95 kokio dydzio reiktu: 4 ar 6? g.gif 4u.gif
gal kas turite ir dar galetumet kokybe pakomentuoti?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2012 12 15, 17:43)

4u.gif Na ir kaip kokybe?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

QUOTE(Pusiausvyra @ 2012 12 15, 09:21)
o nuo kada atostogos ? smile.gif ar dar galima pirkti

neatostogausiu 4u.gif

as nemiegojau tris naktis, ryte nuvezus dukra neuidavau pamiegot 3-4 vl ir vel prie darbo. Vakar iki 2 val nakties siunciau skaiciukus. Kas buvo skubu, nupirkta.

lendu i pastuka nupirksiu greit kas skubu ir skirstau prekes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 15 gruodžio 2012 - 21:08
Mergaitės, aš kažkaip suabejojaus ar 6pm parduotuvė yra normali unsure.gif
Tris kartus iš jos pirkau ir visi daiktai su defektais doh.gif Odinė rankinė atėjo įbrėžtu dugnu, vilnonis paltas su papeštu siūlu, o šiandien pasiėmiau vyro odinius crocs, tai ant viršaus pačioje matomiausioje vietoje nubrėžta, net spalva gerokai skiriasi blink.gif
O jūs gaunat iš ten prekes normalias, ar irgi su didesniais ar mažesniais defektais?
Atsakyti
Gal kas noretu prisijungti, jei Laureta papirktu

http://www.loehmanns.com/
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2012 12 15, 22:08)
Tris kartus iš jos pirkau ir visi daiktai su defektais doh.gif  Odinė rankinė atėjo įbrėžtu dugnu, vilnonis paltas su papeštu siūlu, o šiandien pasiėmiau vyro odinius crocs, tai ant viršaus pačioje matomiausioje vietoje nubrėžta, net spalva gerokai skiriasi  blink.gif 
O jūs gaunat iš ten prekes normalias, ar irgi su didesniais ar mažesniais defektais?

man kazkaip problemu su jais nebuvo-bet bijau prisisneket g.gif bet pirkau is ju daugumoje tik batus g.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2012 12 15, 22:08)
Tris kartus iš jos pirkau ir visi daiktai su defektais doh.gif  Odinė rankinė atėjo įbrėžtu dugnu, vilnonis paltas su papeštu siūlu, o šiandien pasiėmiau vyro odinius crocs, tai ant viršaus pačioje matomiausioje vietoje nubrėžta, net spalva gerokai skiriasi  blink.gif 

Esu pirkusi tik avalyne ir viskas gerai budavo.
Atsakyti