Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(mamakubu @ 2012 12 14, 22:51)
O as sios is modnique kremus amazone va radau biggrin.gif Ir rodos siuntimas nemokamas. Laureta ar nupirktum is cia?
http://www.amazon.co...ref=pd_sim_bt_2

perkant du vnt butu nemokamas 4u.gif

QUOTE(aciakaba @ 2012 12 14, 22:58)
I sveikatele !
Laureta aciu uz viska ! Kaledu senio maisas jau pilnas  4u.gif

aciukas ir jums 4u.gif

QUOTE(Bluntė @ 2012 12 14, 23:31)
na dėl dienos, dviejų aš nesistebiu tongue.gif  cool.gif Pati temoj paklausiu Lauretos ar bus dar skaičiukų  ax.gif 
aš jau sėkmingai tuom du mėn ir naudojuos  drinks_cheers.gif

ir as noriu tokios paslaugos rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites:)
gal turite 6pm koduka?
aciu:)
Papildyta:
Labas vakaras Jlieja,
gal yra ma mazas laiskelis:)...?
Atsakyti
Aciu mergaites, maciau issiustas ir mano siuntinukas. Be reikalo panika sukelta ax.gif Acuiu aciu Ingutei, Lauretukai ir Julijai mirksiukas.gif
Atsakyti
kokios baisios naujienos iš už atlanto sad.gif kažkaip negaliu sustot verkusi dėl žuvusių vaikučių sad.gif
Atsakyti
girdejau ir as-ir dar pradineje mokykloje_kaip ziauru ir gaila _va kur tikra pasaulio pabaiga-klausiau ir negalejau patiket
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2012 12 15, 00:52)
perkant du vnt butu nemokamas  4u.gif

Issiunciau du bet skirtingus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2012 12 15, 01:03)
Aciu mergaites, maciau issiustas ir mano siuntinukas. Be reikalo panika sukelta ax.gif Acuiu aciu Ingutei, Lauretukai ir Julijai mirksiukas.gif

aciukas ir jums uz pirkinukus 4u.gif

QUOTE(Bluntė @ 2012 12 15, 01:13)
kokios baisios naujienos iš už atlanto sad.gif kažkaip negaliu sustot verkusi dėl žuvusių vaikučių sad.gif

psichopatas

Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2012 12 15, 01:18)
girdejau ir as-ir dar pradineje mokykloje_kaip ziauru ir gaila _va kur tikra pasaulio pabaiga-klausiau ir negalejau patiket

aš vis negaliu suprati tų ligonių...kodėl vaikai .... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
tiesiog visuomene issigimsta,praranda morales normas,o pasekmes tampa matomos-deja ir europa linksta link to-gyvenimas -ziauru -tik idomu kokias isvadas padarys valdzia-kokiu priemoniu imsis-vien tik zodziu nepakanka-sutinku tikri ligoniai kasuai ivykde
Atsakyti

As turiu paaugle dukra ir man tenka matyti kaip bendrauja jaunimas siuolaikinis... kazkas baisaus. doh.gif
Atsakyti
o nuo kada atostogos ? smile.gif ar dar galima pirkti
Atsakyti
[quote=Ingakalnis,2012 12 14, 20:36]
10tuko klubai 52x2 liemuo aukstesnis 42x2 4u.gif

Aciu. Gal kas galetu 12 dydzio ismatavimus parasyti
Atsakyti