Įkraunama...
Įkraunama...

Metų atradimai

QUOTE(Vitulka @ 2013 01 09, 11:03)
man L'occitane vis dėl to labai patinka, nors po pirmo pabandymo nebuvau labai sužavėta. Ar labai jis skirias nuo Collistar?

kaip La Praire midnight rain? Tom Ford ir man labai labai, bet dabar siekiamybė minėti La Praire  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif nuostabus kvapas, pasipurškiau ant juostelės Kristianoj, o jis po geros savaitės vis dar kvepia  wub.gif

Patinka ir man L'occitane thumbup.gif labai didelio skirtumo tarp collistar ir l'occitane nematau, tad manau sekantį pirksiu gal iš l'occitane.. Man jo kvapas labiau patinka ax.gif

La Prairie irgi labai patinka, kaip ir sakei, kvapas laikosi laabai ilgai. Ir aš jų užsinorėjau Kristianoj pauosčiusi, bet kaina pas mus visai nelogiška biggrin.gif Buteliukas fantastiškas wub.gif Turiu dabar TF ir lašelį, tai nebereikia jokių kitų kvepalų schmoll.gif biggrin.gif
Galėčiau atomiku lašiuko pasidalint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2013 01 09, 10:12)
La Prairie irgi labai patinka, kaip ir sakei, kvapas laikosi laabai ilgai. Ir aš jų užsinorėjau Kristianoj pauosčiusi, bet kaina pas mus visai nelogiška  biggrin.gif  Buteliukas fantastiškas  wub.gif 
Galėčiau atomiku lašiuko pasidalint ax.gif

kiek išėjo per tarpininkę La Praire? ax.gif
nemėgstu atomikų, bet ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2013 01 09, 09:01)
Koki kondicionieriu naudojate? Ar tik sampuna?

Tigi Brunnetes goddes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 01 09, 11:39)
kiek išėjo per tarpininkę La Praire?  ax.gif

nepamenu, pirkau su 15% ar 20% nuolaida, bet gavosi apie 223lt 4u.gif
Atsakyti
Matau apie TOM fordo kvepalus snekat,gal turit Tom Ford Blonde violet?Nes La Praire midnight rain mano patys,patys megstamiausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 01 09, 09:52)
O dezodorantai tamsių rūbų netepa?  smile.gif

man tai siek tiek tepa, bet irnesakyk.gif

Tom Ford kvepalai ir man tobuli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2013 01 09, 11:32)
nepamenu, pirkau su 15% ar 20% nuolaida, bet gavosi apie 223lt  4u.gif

ohmy.gif Kristianoj 389 lt, tik neprisimenu 30 ar 50 ml ....... bet atrodo 50 mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 01 09, 14:58)
ohmy.gif Kristianoj 389 lt, tik neprisimenu 30 ar 50 ml ....... bet atrodo 50 mastau.gif

Taip 50 ml. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 01 09, 15:58)

mirksiukas.gif vos ne dvigubai pigiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2013 01 09, 12:32)
nepamenu, pirkau su 15% ar 20% nuolaida, bet gavosi apie 223lt  4u.gif

is kokios pardes jums pirko? ir as juos dievinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2013 01 11, 02:03)
is kokios pardes jums pirko? ir as juos dievinu wub.gif

fragrancenet 4u.gif
Atsakyti
Mano atradimai
Juodasis afrikos muilas
Balansuojantis Elemis tonikas su levandomis,patinka kad su purkstuku,neissimeta su vatele prisigerusio produkto,labai taupiai naudojasi
Argital kremas su eziuole
Olay aparaciukas veidui prausti
Tik dabar turiu grazia oda,tokios kokios noriu
Pabertukas tampu tik pries mm ir tai tik kokie 3 groziai tenka arba isvis neatsiranda,veidas palygejo,poros svarios,mazesnes
Atsakyti