Praeiti metai buvo taupūs, kai kurią brangesnę kosmetiką keičiau pigesne, ir atradau daug man labai patikusių produktų, kuriuos per metus ne kartą kartojau ir planuoju naudoti toliau. Taigi:
- Baikal Herbals drėkinantis tonikas sausai ir jautriai odai. Puikus tonikas, sunaudojau n buteliukų, tiesa, makiažo likučių nenuvalo, bet tikrai drėkina odą, nepalieka lipnios plėvelės.
- Hard Candy Glamoflauge maskuoklis. Ačiū Povilui, kad užrodė

Mano oda plona, matosi išsiplėtę kapiliarai, kai kuriose vietose tiesiog raudonos dėmės, tai tas raudonumas prasimuša per visas maskavimo priemones. Glamoflauge puikiai maskuoja, bet kartu nėra sausas, kaip dažnai būna su stipriai maskuojančiomis priemonėmis. Ir nerealiai pigmentuotas, mažo taškelio užtenka kone visam veidui užmaskuoti. Vienos pakuotės užteks ilgam laikui.
- Nyx Doll Eye tankinantis tušas. Puikiai susitvarko su mano ilgom susivėlusiom blakstienom. Tiesiog tobulas tušas, gražiai tankina, atskiria bakstienas.
- Nyx Taupe spalvos skaistalai. Taupe spalva kontūravimui tikras atradimas, labai natūraliai atrodo, visai kitoks efektas nei prieš tai naudotų bronzinių pudrų.
- Nyx Caviar and bubbles šešėlių paletė. Labai patinka spalvos, patinka, kad šešėliai nėra labai blizgūs, yra kelios matinės spalvos, man gerai laikosi. Kiti šešėliai stovi nenaudojami.
- Essence Gel eyeliner. Labai patiko, gerai, ilgai laikosi, lengvai tepasi, ilgai neuždžiūsta
- Flormar nagų lakai. Į atradimus rašau ne todėl, kad jie kažkuo superypatingi. Tiesiog ant mano nagų lakas laikosi ypač trumpai, o čia už 2,5 lt atradau spalvų, kurios ant mano nagų išsilaiko 2-3 paras, o tiek man yra išlaikę tik china glaze lakai.