Įkraunama...
Įkraunama...

Metų atradimai

Cindy, pas mane priklausomai nuo sezono, dabar kaip ir rasiau- normali, i sausuma. Riebiai ji, gal, nelabai, nes blizgesys islystu, aisku, galima uztvirtint kokia biria.
As visas kremines dabar padejus, kazkada pasidaziau ir nuploviau viska, nu ne tas vaizdas nors tu ka biggrin.gif
Atsakyti
turbūt didžiausias atradimas Shiseido lifting krempudra. Mano oda mišri į sausumą, dabar susitvarkius. Išsilaiko puikiai, tik į vakarą išlenda T zonoj nedidelis blizgesys, ant odos nesimato, maskuoja ne puikiai, bet labai gerai. Galima sluoksniuot ir to nesimato. Seniai taip džiaugiaus pudra, su YSL teint eclat nesulyginama. Eclat vis dėl to maskavimas man tik patenkinamas, nes oda nesaldainis smile.gif
bet ant išsausėjusios odos ši pudra atrodo nelabai gerai ax.gif
Atsakyti
masinat mane pirkti biggrin.gif reikės gal išmėgint, jeigu sausai tinka, nes žiemą pas mane išsausėja labai doh.gif
Atsakyti
Griztant prie BM, tai man visiskai visiskai netiko, dar jokia kita dekoratyvine veido priemone nebuvo taip netikus doh.gif Ne tik, kad viskas nuplaukdavo nuo odos super greitai ir oda budavo riebaluota jau po valandos, bet ir kimso poras tragiskai. Mano oda - riebi, bet tuo paciu ir dehidratuota, jautri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 16, 15:03)
original formule, ne matt

tai jei oda misri, tuomet Matt geriau. ji skirta misriai - riebiai odai.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2013 01 17, 10:36)

Bent jau man, tai Matt nelabai graziai dengesi ir atrode ant veido verysad.gif . Bet gal cia taip buvo tik man unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2013 01 17, 09:36)

nera noro net bandyti, nes oda kimsdavo nerealiai, guldavosi negraziai, atspalviai irgi netiko (bandziau visa light kit'a), taip kad labiausiai nevykusi mineraline pudra is visu bandytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 17, 15:38)
nera noro net bandyti, nes oda kimsdavo nerealiai, guldavosi negraziai, atspalviai irgi netiko (bandziau visa light kit'a), taip kad labiausiai nevykusi mineraline pudra is visu bandytu smile.gif

Pabandykit BareXMinerals. Man Bare Minerals ilgiau panaudojus irgi eme kimsti. Kad kimstu BareXMinerals nepastebiu, nors jau naudoju nuo vasaros.
Atsakyti
pertrauksiu jūsų pudrines diskusijas blush2.gif
šių metų atradimas, Missha prausiklis user posted image
kvepia skaniai, bet neįkyriai, oda švaresnė jau po antro naudojimo, vienintelis minusas, kaina, ~20dol. Sunaudojusi turimus, pirksiu tik šitą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 01 17, 14:40)
Pabandykit BareXMinerals. Man Bare Minerals ilgiau panaudojus irgi eme kimsti. Kad kimstu BareXMinerals nepastebiu, nors jau naudoju nuo vasaros.

naudoju ja jau 3 metus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 01 17, 19:45)
Missha prausiklis

o is kur perkate korejietiska kosmetika? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2013 01 17, 21:25)
o is kur perkate korejietiska kosmetika?  ax.gif

ebay smile.gif pirkau iš šio pardavėjo bb kremuką, ir įdėjo du prausiklio mėginėlius smile.gif vis dar su savimi tariuosi hihihi.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazyGirlfriend: 17 sausio 2013 - 22:35