Įkraunama...
Įkraunama...

Metų atradimai

QUOTE(censoriuoslady @ 2013 01 19, 19:39)
o kartais beauty blender "nesuvalgo" daugiau foundation?

Ivairiu nuomoniu skaiciau, kai kurioms atrodo, jog ,,suvalgo", dar kita irgi pasitaikanti blogybe, jog su tam tikroj pudrom sunku naudoti - pudra tiesiog ikimba i kempinele (butent sita skaiciau apie revlon kazkuria is pudru).
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 01 19, 17:01)
man irgi tobulas jis wub.gif visiskai kitaip pudra tepas su juo, itapsnoji taip ir atrodo lyg antra oda, ypac kur sausesnes vietos daug geriau dengias su blenderiu nei su sepeteliu/pirstais smile.gif

noriu! Nes MAC187 šerias kaip šuo pavasarį - atsibodo gun_bandana.gif
Atsakyti
reikia gal su kita pudra pabandyti tuomet g.gif Nes tapšnoju tapšnoju ir taaip sunkiai pasidengia. Bet tikrai dailiai, tiesa, nežinau kaip su išsausėjusiais ploteliais, net kai bandžiau neturėjau tokių
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 01 19, 19:01)
man irgi tobulas jis wub.gif visiskai kitaip pudra tepas su juo, itapsnoji taip ir atrodo lyg antra oda, ypac kur sausesnes vietos daug geriau dengias su blenderiu nei su sepeteliu/pirstais smile.gif

labai jau viliojanciai cia skamba bigsmile.gif
Atsakyti
Metu atradimu pavadinciau si sampuna. Gerai putoja, gerai plauna, svelnus, tiko mano riebokiems plaukams. Kvepia rozmarinais
user posted image

Kitas atradimas Lily Lolo Lash Alert tusas- geriausias is visu bandytu ekologisku tusu
user posted image

Benecos antakiu piestukas sviesiai rudas

user posted image

Na ir zinoma Simgos sepeteliai akims E 40, E 60, E30..Be abejoniu!
user posted image
[IMG]http://i1243.photobucket.com/albums/gg554/zbitka
/E40-2T_zpsc0a2d794.jpg[/IMG]
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2013 01 19, 11:26)
originalas?

kuom ypatingas?

Žinoma, kad originalas nail.gif:
labai gražiai, greitai pasidengia krempudra. Mac187 guli kosmetinėj irnesakyk.gif

QUOTE(Flo. @ 2013 01 19, 15:14)
aha, aš irgi noriu paklaust, kuo tas blenderis taip labai patinka? Nes man nelabai, arba nemoku naudotis g.gif

o jūs jį sudrėkinat prieš naudojant? aš ne blush2.gif jei sudrėkinu plonesniu sluoksniu pudra pasidengia ir tiek. O naudoju labai paprastai, ant nykščio pagalvėlės užsidedu pudrą, mirkau ir tepu veidą smile.gif

QUOTE(censoriuoslady @ 2013 01 19, 19:39)
o kartais beauty blender "nesuvalgo" daugiau foundation?

man tai ne ax.gif

rusišką norėčiau dabar išbandyt tongue.gif
Atsakyti
va pas mane rusiškas biggrin.gif Ir pirmą kartą nesudrėkinau tai iš vis be galo sunkiai dengėsi, o antrą sudrėkinau, tai lengviau. Tai nusprendžiau, kad drėkinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 01 20, 01:04)

Kitas atradimas Lily Lolo Lash Alert tusas- geriausias is visu bandytu ekologisku tusu
user posted image

Kuo patinka tusas? ar esi turejusi Phyt's tusa ir galetum juos palyginti? nes man pakolka visgi Phyt's pirmauja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2013 01 20, 14:05)
va pas mane rusiškas biggrin.gif Ir pirmą kartą nesudrėkinau tai iš vis be galo sunkiai dengėsi, o antrą sudrėkinau, tai lengviau. Tai nusprendžiau, kad drėkinsiu biggrin.gif

O kur pirkai?
Atsakyti
Mano atradimai:
Bioderma vanduo, puikiai tinka mano veido odai.
user posted image
Kremas Bioderma:
user posted image
Jau buvau minejusi apie ODA su pieno rugstim prausikli, tai pasikartosiu:
user posted image
Taip pat ir kremas:
user posted image
Ir stebuklas ne balzamas:
user posted image
Lupu balzamas is forever:
user posted image
Ir savo gamybos kuno scrub su kava, baltuoju ir ruduoju cukrumu ir kokoso aliejumi. Neprilygsta ne vienai pirktai priemonei is parduotuves thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muscade: 20 sausio 2013 - 19:00
Phyts nesu turejus schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Man patinka, kad Lilu Lolo tusas nesulipina, patankina, siek tiek paiilgina, lengvai nusivalo
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2013 01 20, 18:59)
Mano atradimai:
Kremas Bioderma:
user posted image

O kokia Jusu oda?
Atsakyti