Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (194 tema)!

QUOTE(Lorkyte4 @ 2012 12 14, 16:06)
Sveiki  ar jau pirkot  gymboree

jau nupirko,ir kur mergaites siunte kodukus isnaudojom 4u.gif
Atsakyti
Sierroj yra kazkoks top secret sale su extra -40% off g.gif

http://www.sierratra...-processed=true

Atsakyti
Kaip grazuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif
http://www.ideeli.co...st_view/2798006
Atsakyti
Vis pamirstu parasyti, nors daznai ketinu, cia aktualiau naujokems, nes senbuves ir is vardo, pavardes zinau - DEL SUBJECT LINIJOJE NURODOMOS INFO SIUNCIANT UZSAKYMUS.

Labai daug netikslumu, tada uzlaikomos prekes arba ne ten nukeliauja, nes NENURODOT REIKALINGOS INFORMACIJOS SUBJECT LINIJOJE SIUSDAMOS UZSAKYMA. UZSAKYMO SUBJECT LINIJOJE TURI BUTI NURODOMAS PARDUOTUVES, IS KURIOS PERKATE, PAVADINIMAS, JUSU NICKAS IR MIESTAS. BUTINAI. ACIU
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2012 12 14, 19:32)

tiktu velykom g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2012 12 14, 19:32)
Vis pamirstu parasyti, nors daznai ketinu, cia aktualiau naujokems, nes senbuves ir is vardo, pavardes zinau - DEL SUBJECT LINIJOJE NURODOMOS INFO SIUNCIANT UZSAKYMUS.

Labai daug netikslumu, tada uzlaikomos prekes arba ne ten nukeliauja, nes NENURODOT REIKALINGOS INFORMACIJOS SUBJECT LINIJOJE SIUSDAMOS UZSAKYMA. UZSAKYMO SUBJECT LINIJOJE TURI BUTI NURODOMAS PARDUOTUVES, IS KURIOS PERKATE, PAVADINIMAS, JUSU NICKAS IR MIESTAS. BUTINAI. ACIU

Pasitaisysim 4u.gif
Atsakyti
Aciu Kate uz grozius mergytei wub.gif
domina ir mane sierra... ar turit papildoma nuolaida ax.gif
Atsakyti
Aciu Kate uz prekytes-neonine suknele tobula -man patiko , antroji irgi super -uzsidejau gavosi viena suknele biggrin.gif labai idomus variantas biggrin.gif dirzelis jcrew neblogas-bet kazkaip as jo grazesnio tikejausi-bet tiks-beliko tik laikrodi superini nusipirkt 4u.gif
Kilkai atskiras dekui uz dalybas 4u.gif Gera ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusyte20 @ 2012 12 14, 17:40)
Mergaites pasidalinkite nuoroda kur perkate tas vaskuotas kelnes? 4u.gif Ir kaip su dydziai ar atitinka,ir ar tamposi nors kiek? 4u.gif

Keliu i prieki,atsiliepkite kas esate pirke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusyte20 @ 2012 12 14, 20:38)
Keliu i prieki,atsiliepkite kas esate pirke 4u.gif

HAUTELook esu pirkus raudonas..
Atsakyti
gal kas pirkę vyrams apatines kelnes (merino, angoros) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kal Gal ką remonduotumėt? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2012 12 14, 20:44)
gal kas pirkę vyrams apatines kelnes (merino, angoros)  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
Kal Gal ką remonduotumėt?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tik merino-angoros nelabai-dar visai neblogos kur medvilne, polisteris ir spandex...pirkau ir uk ir jav...kurios firmos domina biggrin.gif 4u.gif
labiausiaipatiko jockey vyrui is cia
http://www.jockey.co...=long-underwear
kartais i sale jie imeta geromkainom, macys ju yra 4u.gif
is pigiausiu geri joe boxer firmos 4u.gif man patiko 4u.gif
savo dideliem bachuram pirkau under armor apatines-nu tikrau jau koko-bet siu dalyku yra super geras pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 14 gruodžio 2012 - 19:58