Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (194 tema)!

QUOTE(Kate25 @ 2012 12 14, 20:40)
katik atejo sierra mailas, kad per sita nuoroda sitiems daiktams 40% off...
bet nesu sierra zinove, tikiuos, galios, pabandykit pacios pries siusdamos uzsakymus

nuoroda

Yra mano daiktai kuriuos vakar siunciau tarp ju - bet nesuprantu kaip patikrint - kodo niekur nesimato, krepsy rodo ta pacia kaina...

...bet jei ka - as ir su -30% jamu, kad tik dydziai liktu - labai laukiu nupirkimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marsele: 14 gruodžio 2012 - 20:57
o cia tipo taikys papildoma 40off ar jau su off kainos blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
KAS VAZIUOJA PAS KILKA? biggrin.gif IS MANES SOKOLADAS 4u.gif Maziuka siuntinuka paimti gal galit? Tinka Fabijoniskes, Baltupiai, Jeruzale, Seskine ir kas aplinkui biggrin.gif
Atsakyti
Mergytės, dėkui už siuntinuką, labai laiku thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Kate25, Nattti, kilka Ačiū už laikroduką wub.gif
Atsakyti
merinosas-gerai,bet geros kokybes medvilne atstoja ir merinosa-bet cia tik mano asmenine nuomone-tiek gryna medvilne:tiek merinosas nera patvaru_o pamaisytas su sintetika jo visai neblogas derinys gaunas,pries 3 metus turejo mb apatines kelnes is jav parsivezes kasmyras plius silkas nu zinokit kad ir kaip patvariai atrode uzteko pusantro sezono suirt nors skalbem pagal visas taisykles_su gailesciu -jos keliavo i siuksliu deze_o merinosines kur buvo polisteris ir silkas-laiko iki siol-bet kaina tai berods 100 dol buvo -bet jis pats sako medvilne yra medvilnes su spandex polisteriu-jam geriausia vien delto kelnes patogesnes _tai ir sprest turetu patys vyrai ar ne
Papildyta:
QUOTE(mergyytte @ 2012 12 14, 22:35)
Kate25, Nattti, kilka Ačiū už laikroduką  wub.gif

Parodyk koki pirkai bandau ir as ieskot
Atsakyti
QUOTE(liusyte20 @ 2012 12 14, 21:42)
Man guess nuoroda nepakrauna sad.gif reik gaudyt per off juos o kaip dydziai ar atitinka ar siek tiek tamposi? 4u.gif

mergaites buvo komentave,kad vaskinei dzinsiukai nesitampo visai
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2012 12 14, 21:27)
Mergytės, dėkui už siuntinuką, labai laiku  thumbup.gif  4u.gif

QUOTE(mergyytte @ 2012 12 14, 21:35)
Kate25, Nattti, kilka Ačiū už laikroduką  wub.gif

aciu Jums visoms mergaites!
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2012 12 14, 21:51)
Yra mano daiktai kuriuos vakar siunciau tarp ju - bet nesuprantu kaip patikrint - kodo niekur nesimato, krepsy rodo ta pacia kaina...

...bet jei ka - as ir su -30% jamu, kad tik dydziai liktu - labai laukiu nupirkimo 4u.gif

marsele, as anam psl idejau nuoroda, per kuria einant preke idejus kasikan nurezia -40%. Viskas veikia, isbandziau. Labai norejau kaubojisku batu, ale mano ismieros ner schmoll.gif Paziurek, ar tavo prekes yra tame tarpe. Ten ne viskam ta nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2012 12 14, 21:40)

Parodyk koki pirkai bandau ir as ieskot

Tokį http://m.shopbop.com...845524441942605
Atsakyti
ir dar nepadekojau merginoms! aciu!
Labai patenkinta maidenform kokybe. Nesitikejau thumbup.gif gaila kad nestveriau daugiau biggrin.gif
Atsakyti
guess kainos siandiena sumazintos 40% lyginant su tuo, kas buvo vakar. ir turim 30% off koduka papildomai, galioja viskam, junkites

Atsakyti