Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Sveikutės 4u.gif Pagaliau MANO BT pajudėji iš vietos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2012 12 19, 09:26)
Mergaites, pasakykit, buvo ar nebuvo O g.gif  nieko nesuprantu blush2.gif
http://tevu-darzelis...029@12112963f6c

Pagal dabartinius duomenis, sakyčiau, kad dar nebuvo O, bet kaip merginos ir rašo, reikia ilgiau pamatuoti ir tada žiūrėti smile.gif Na, bent prieš kelias dienas greičiausiai nebuvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamukas84 @ 2012 12 19, 12:15)
Smiltele99, vis seku seku tavo grafikėlį, tai kur gi ta Tavo O?
Keistuolis Tavo grafikėlis  g.gif
Rodausi ir aš
http://tevu-darzelis...419@121119a964c
Nieko nesuprantu, kas čia su manim darosi. Taip dar nėra buvę.
Tokio tepliojimo užskaityti kaip mm tikrai toli gražu negalima, o jei tai ne mm, tada kas tai?  g.gif

Tepliojimas galėjo būto implantacinis, tik nežinau, ar jis tiek dienų trunka smile.gif Bet grafikėlis atrodo produktyviai, jei tik BT ryt nenusileis dar žemiau thumbup.gif
Atsakyti
Pažiūrėsiu, kaip šiandien bus su tuo tepliojimu. Viliuosi, kad liausis. Gana jau gal... g.gif
Pastebėsiu save dar pora dienų. Jei BT nekris ir tikrosios mm nepasirodys, darysiuosi NT.
Atsakyti
QUOTE(Secrets @ 2012 12 19, 12:00)
O tu nenori pasikonsultuoti, kodel tavo ciklas toks ilgas ir kaip matau praeita cikla kabinos bet pabego  g.gif

Mano praeitas ciklas buvo po neteisingo KT nutraukimo, dėl to ir keistas toks smile.gif
O va šitą ciklą tai kaip tik prieš laukiamą O susirgau ir teko stipresnių vaistų pavartot, manau, kad dėl to visi OT išblyško doh.gif dabar jau sveikstu ir vakar OT teigiamas pasidarė.

QUOTE(mamukas84 @ 2012 12 19, 12:15)
Rodausi ir aš
http://tevu-darzelis...419@121119a964c
Nieko nesuprantu, kas čia su manim darosi. Taip dar nėra buvę.
Tokio tepliojimo užskaityti kaip mm tikrai toli gražu negalima, o jei tai ne mm, tada kas tai?  g.gif

man praeitą ciklą taip tepliojo nuo 6dpo iki 16dpo, ir NT vaiduokliavo, bet pabėgo unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,pasirodau BT g.gif Tikiuosi ciklas bus trumpesnis,nei praeita.. Ir OV greiciau ivyks, nes jau,kaip ir pamaudena pilvo apacia...Bet si cikla, sakiau OT nesidarysiu schmoll.gif schmoll.gif

~Aura~ kaip tu mergyt?! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

rodausi ir aš ax.gif Linijos dar negavau, tai laukiu rytojaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2012 12 19, 14:24)
Labas rytas 4u.gif

Jeigu rytoj šausi į viršų, tai tikrai turėtum jau gaut thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 12 19, 14:35)
Jeigu rytoj šausi į viršų, tai tikrai turėtum jau gaut  thumbup.gif

Aha, ir aš taip manau thumbup.gif
Tai laukiu rytojaus ryto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2012 12 19, 12:24)
Labas rytas 4u.gif

Lauksim rytojaus BT 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
pasirodau savo zigzagus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute @ 2012 12 19, 14:10)
sveikos 4u.gif
pasirodau savo zigzagus doh.gif

Nesuprasi,ar tu cia krenti zemyn... ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gedi @ 2012 12 19, 13:08)
Mano praeitas ciklas buvo po neteisingo KT nutraukimo, dėl to ir keistas toks smile.gif
O va šitą ciklą tai kaip tik prieš laukiamą O susirgau ir teko stipresnių vaistų pavartot, manau, kad dėl to visi OT išblyško  doh.gif dabar jau sveikstu ir vakar OT teigiamas pasidarė.

Man tikriausiai bus antrą kartą pasakyta, kad kišuosi kur nereikia, bet tiesiog įdomu, kaip kitoms planuotojoms atrodo tokia situacija - moteris tik ką nutraukusi KT vartojimą (ciklas akivaizdžiai išsiderinęs), pavartoja stiprių vaistų, dar tik sveiksta po šį ciklą užklupusios ligos ir vis tiek sąmoningai siekia nėštumo, kaip sakoma, čia ir dabar. g.gif Na aš suprantu, moterys ir per karus, marus gimdo, ir nėštumai toli gražu ne visi būna kruopščiai suplanuoti, bet jei jau vaikelio atėjimui nuosekliai ruošiamasi, tai negi tikrai nekyla klausimas, ar būtent DABAR yra tinkamiausias metas? Ne todėl, kad kokis tai palankus žvaigždžių išsidėstymas ar per Kalėdas vietoj dovanos vyrui galima būtų prasisukti su džiugia naujiena, bet tiesiog mąstant suaugusio, su atsakomybės jausmu nesusipykusio žmogaus protu. mastau.gif

Šiaip tikrai nieko asmeniško 4u.gif Ar į temą? Iš dalies taip - ciklas keistas ne dėl "neteisingo" KT nutraukimo, jis gana tipiškas po KT. Yra duomenų, kad iškart po KT nutraukimo lengviau pastoti - deja didesnė ir ankstyvo persileidimo tikimybė.
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 12 19, 10:12)

~Aura~ kaip tu mergyt?!  4u.gif

Labukas 4u.gif
Gerai,uzsiemusi Kalediniais kepiniais,tai net ner kada ir begalvot apie tas BT ir t.t. 4u.gif BT matuot pradesiu po kokios savaiteles,nes vistiek pradine ta temperatura nera ir tokia svarbi ax.gif Idomu po O ja sekti 4u.gif
Atsakyti