Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(~aura~ @ 2012 12 19, 16:15)
Labukas 4u.gif
Gerai,uzsiemusi Kalediniais kepiniais,tai net ner kada ir begalvot apie tas BT ir t.t. 4u.gif BT matuot pradesiu po kokios savaiteles,nes vistiek pradine ta temperatura nera ir tokia svarbi ax.gif Idomu po O ja sekti 4u.gif

Na jo faktas! smile.gif as irgi uzsiemus Kalediniais pirkiniais... Kol darbe esu,tai galiu SM pasedeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 12 19, 16:07)
Nesuprasi,ar tu cia krenti zemyn... ?  g.gif

taip iseina blink.gif nes pilva tai labai spazmuoja..begioju tikrintis:(
Atsakyti
Pasirodau ir aš su savo BT

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 12 19, 17:35)
Man tikriausiai bus antrą kartą pasakyta, kad kišuosi kur nereikia, bet tiesiog įdomu, kaip kitoms planuotojoms atrodo tokia situacija - moteris tik ką nutraukusi KT vartojimą (ciklas akivaizdžiai išsiderinęs), pavartoja stiprių vaistų, dar tik sveiksta po šį ciklą užklupusios ligos ir vis tiek sąmoningai siekia nėštumo, kaip sakoma, čia ir dabar. g.gif Na aš suprantu, moterys ir per karus, marus gimdo, ir nėštumai toli gražu ne visi būna kruopščiai suplanuoti, bet jei jau vaikelio atėjimui nuosekliai ruošiamasi, tai negi tikrai nekyla klausimas, ar būtent DABAR yra tinkamiausias metas? Ne todėl, kad kokis tai palankus žvaigždžių išsidėstymas ar per Kalėdas vietoj dovanos vyrui galima būtų prasisukti su džiugia naujiena, bet tiesiog mąstant suaugusio, su atsakomybės jausmu nesusipykusio žmogaus protu. mastau.gif

Šiaip tikrai nieko asmeniško 4u.gif Ar į temą? Iš dalies taip - ciklas keistas ne dėl "neteisingo" KT nutraukimo, jis gana tipiškas po KT. Yra duomenų, kad iškart po KT nutraukimo lengviau pastoti - deja didesnė ir ankstyvo persileidimo tikimybė.

Aš turiu labai panašią nuomonę, kaip ir _Smalsutė_. Rastumėme bendrą kalbą. smile.gif
Pati taip nedaryčiau. Bet, kiek žmonių, tiek nuomonių. Vienoms KT ir stiprūs vaistai atrodo didelė kliūtis nėštumo planavimui, kitoms - nieko baisaus. Juolab, kad yra ginekologių, kurios sako, kad KT, vaistai ir alkoholio vartojimas prieš pastojant ir pačioje pradžioje visiškai nieko nelemia.
Žodžiu, kiekviena priimame sprendimus pagal savas vertybių sistemas, patirtį, žinias ir tikimės, kad tas sprendimas - geriausias.
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2012 12 19, 14:24)
Labas rytas 4u.gif

rodausi ir aš ax.gif Linijos dar negavau, tai laukiu rytojaus ax.gif

Ir aš manau, kad rytoj BT turėtų šoktelti į viršų thumbup.gif O tada belieka sulaukti II 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(evelinute @ 2012 12 19, 16:10)
sveikos 4u.gif
pasirodau savo zigzagus doh.gif

Geri zigzagai, tad dabar pats laikas vėl būtų šoktelti į viršų thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(evelinute @ 2012 12 19, 20:09)
taip iseina blink.gif nes pilva tai labai spazmuoja..begioju tikrintis:(

Na, nebūtinai jau krenti, juk dar tik 8 DPO, ankstoka kritimui smile.gif Gali būti eilinis BT svyravimas mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=jurgituxg,2012 12 19, 19:34
Na, nebūtinai jau krenti, juk dar tik 8 DPO, ankstoka kritimui smile.gif Gali būti eilinis BT svyravimas mirksiukas.gif
[/quote]

tik įdomu ko taip pilvą skaudą, atrodo tuoj tuoj pramuš.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute @ 2012 12 19, 20:50)
tik įdomu ko taip pilvą skaudą, atrodo tuoj tuoj pramuš.. doh.gif

O kiek paprastai tavo liuteininė fazė trukdavo? Na, gal gali būto implantacija? Ji apie 7-10 DPO vyksta. Žinoma, linkiu, kad taip ir būtų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgituxg: 19 gruodžio 2012 - 20:12
Laba praeita cikla nematavau bt kadangi daug trukdziu buvo, o siandien pradedam nauja cikla http://tevu-darzelis...048@1212198b25e smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisyy @ 2012 12 19, 21:37)
Laba praeita cikla nematavau bt kadangi daug trukdziu buvo, o siandien pradedam nauja cikla http://tevu-darzelis...048@1212198b25e smile.gif

Linkiu, kad naujas ciklas nebeprasidėtų 9 mėn. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukas84 @ 2012 12 19, 12:15)
Smiltele99, vis seku seku tavo grafikėlį, tai kur gi ta Tavo O?
Keistuolis Tavo grafikėlis  g.gif
Rodausi ir aš
[url=[/url]
Nieko nesuprantu, kas čia su manim darosi. Taip dar nėra buvę.
Tokio tepliojimo užskaityti kaip mm tikrai toli gražu negalima, o jei tai ne mm, tada kas tai?  g.gif

Sveikos merginos ax.gif ax.gif jooo maniškis tikrai toks neeilinis grafikėlis, vakar tikėjausi, kad kilt pradėsiu, bet šiandi sugrįžau prie savosios 36,3 unsure.gif http://tevu-darzelis...129@121125911c7 na net nežinau, kodėl keistas jis, aš jokiu KT neesu gyvenime vartojus, vienintelė kontracepcija buvo, kaip čia gražiau opasakius - sargiai blush2.gif biggrin.gif šiaip va dabar jau kuris laikas matuoju ryte, pasižiūriu kokią BT parodo kai termometras supypsi ir dar po 5 min. tai skirtumų beveik nebūna, išskyrus porą rytų parodė 0,1 laipsnio daugiau po 5 min unsure.gif Žodžiu laukiu aš O, jau lyg tais ir jaučiu kažkoį pamaudenimą apačioj rolleyes.gif

Mamukas, tikiuosi, kad tas tepliojimas būtų implantecinis, nors ir netipinis toks 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
[quote=jurgituxg,2012 12 19, 12:48]
Sveikutės 4u.gif Pagaliau MANO BT pajudėji iš vietos biggrin.gif

Nu va tavo laipteliai pasibaigė biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

kalnai pakalnės lotuliukas.gif
Atsakyti
LABA RYTA 4u.gif BT
Papildyta:
QUOTE(evelinute @ 2012 12 20, 08:12)
labas rytas 4u.gif

kalnai pakalnės lotuliukas.gif

TIKRAI mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif MANO BT truputį pagyvėjo smile.gif Dar kelios dienelės ir tikiuosi, kad šaus į viršų ax.gif
Atsakyti