Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Smiltele99 @ 2012 12 20, 20:27)
Nu bet iš tikro koks skirtumas kur žymėsi, juk pati matai pagal temperatūra, kada bovo O, o kada ne g.gif  ar aš klyustu? juk po O kyla temperatura, tai ir supranti, kad O įvyko g.gif gali žymėti, kad ir ant popieriaus pasidarius grafiką rolleyes.gif

Tai žinoma! Juk seniau, kai nebuvo galimybės namie turėti internetą ar apskritai kompiuterį, BT ir buvo žymima ant popieriaus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
MANO BT fronte kol kas nieko naujo. Laukiu artėjančios O. Žadėjau OT nedaryti, vakar net neturėjau tam laiko, bet šiandien laisvesnė diena darbe, tai gal pasdarysiu. Dar kelis turiu, reikia išnaudoti biggrin.gif

Miledi, koks gražus pakilimas thumbup.gif Nenusileisk 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.. 4u.gif kas su mano BT darosi negaliu suprast... doh.gif pagal idėja jau turėčiau krist nes kaip tik prasideda vaisingos dienos o vis kylu, kylu.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allegria: 21 gruodžio 2012 - 12:45
QUOTE(Allegria @ 2012 12 21, 13:41)
Labas rytas..  4u.gif kas su mano BT darosi negaliu suprast...  doh.gif pagal idėja jau turėčiau krist nes kaip tik prasideda vaisingos dienos o vis kylu, kylu..  unsure.gif

Na taip... O kokia tavo BT būna po O? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 12 21, 14:15)
Na taip... O kokia tavo BT būna po O?  g.gif

Pakyla ir laikosi panašiai apie 37 iki mmm.. vadinasi O dar turėtų pareit, jei ne anovuliacinis g.gif
Atsakyti
Labukas... Pasirodau BT , NETIKIU,kad OV ivyko... Vakar vynelio isgeriau taurem,manau,del to ir pakilo BT taip... g.gif Uzvakar dariaus OT, buvo neigiamas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 12 21, 14:35)
Labukas... Pasirodau BT , NETIKIU,kad OV ivyko... Vakar vynelio isgeriau taurem,manau,del to ir pakilo BT taip...  g.gif  Uzvakar dariaus OT, buvo neigiamas...  unsure.gif

Vynelis vyneliui nelygu mirksiukas.gif šiaip pakilimas ne šiaip mažiukas, o per visus 0,25°C. Reikės žiūrėt, ką rytoj BT parodys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Allegria @ 2012 12 21, 13:41)
Labas rytas..  4u.gif kas su mano BT darosi negaliu suprast...  doh.gif pagal idėja jau turėčiau krist nes kaip tik prasideda vaisingos dienos o vis kylu, kylu..  unsure.gif

Tai gal visgi šį ciklą ankstyva O ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 12 21, 12:37)
Vynelis vyneliui nelygu  mirksiukas.gif šiaip pakilimas ne šiaip mažiukas, o per visus 0,25°C. Reikės žiūrėt, ką rytoj BT parodys  mirksiukas.gif

Reikia laukti rytojaus BT,ir bus viskas aisku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gedi @ 2012 12 21, 14:48)
Tai gal visgi šį ciklą ankstyva O ?  ax.gif

nu to dar nėra buvę, visuomet taip apie 15-17d. g.gif
na žiūrėsiu kas bus ryt.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Allegria @ 2012 12 21, 11:41)

Bus tau OV ivykus jau... wink.gif Ankstyva OV.. 4u.gif
Atsakyti