Sveikos merginos,
Jungiuosi i jusu kompanija su BT matavimais ir visai savo nesuprantu,o ir TD nusprende,kad gal pas mane anovuliacinis ciklas gali buti, tai susimasciau ar man labai gasdintis del tokio BT.
Mano grafikiukas
http://tevu-darzelis...664@121206d05f7
QUOTE(mamukas84 @ 2012 12 22, 12:49)
Ketvirtadienį, po kelias dienas trukusio tepliojimo, pasidariau ir aš NT.
Ir vuola!!!! VAIDUOKLIS!!! Sakyčiau, net gana ryškus... Deje, kitą diena sulaukiau gausių kaip niekad MMM...
ech... Laukia vizitas pas ginę ir bandysim toliau

BT nekeliu, nes nieko kol kas iš jo gero. Iki naujos O dar toli kaip iki Amerikos

Labas

QUOTE(Miledi @ 2012 12 22, 08:04)
Liux...

Papildyta:
QUOTE(kufuke @ 2012 12 22, 11:12)
Vaje koks grozis

QUOTE(kufuke @ 2012 12 22, 13:12)
Labai labai

Sveikos,
Na štai, vėl eilinį kartą grįžtu po O http://www.fertility...com/home/3e5298 . Dabar jau 4 bandymas (matuoju BT 5 ciklą). Šis ciklas pats gražiausias iš visų, kol matavau. Turėjau atostogas, pailsėjau, O nevėlavo galima sakyt, nebuvo jokio didelio streso, pirma kartą stebuklingai OT buvo visiškai suprantami, negrybavo ir aiškiai parodė bangą (tai kaip suprantu su hormonais gerai, nes kitais mėnesiais kiek matavau OT visada buvo su dviem juostelėm ). Žodžiu jokių trukdžių, tad labai tikiuosi kad šį kart pavyko. Tik truputį gąsdina kad pakrito BT, nes kitais mėnesiais kai pakrisdavo tai ir nebe pakildavo. Ir ND nebuvo 16 c.d., nes su vyru apsipykau tą dieną.
Na štai, vėl eilinį kartą grįžtu po O http://www.fertility...com/home/3e5298 . Dabar jau 4 bandymas (matuoju BT 5 ciklą). Šis ciklas pats gražiausias iš visų, kol matavau. Turėjau atostogas, pailsėjau, O nevėlavo galima sakyt, nebuvo jokio didelio streso, pirma kartą stebuklingai OT buvo visiškai suprantami, negrybavo ir aiškiai parodė bangą (tai kaip suprantu su hormonais gerai, nes kitais mėnesiais kiek matavau OT visada buvo su dviem juostelėm ). Žodžiu jokių trukdžių, tad labai tikiuosi kad šį kart pavyko. Tik truputį gąsdina kad pakrito BT, nes kitais mėnesiais kai pakrisdavo tai ir nebe pakildavo. Ir ND nebuvo 16 c.d., nes su vyru apsipykau tą dieną.
QUOTE(Miledi @ 2012 12 22, 15:10)
Gal ryt... gal antradieni..

QUOTE(kufuke @ 2012 12 22, 18:20)
Manau, šansų yra

QUOTE(Miledi @ 2012 12 22, 16:47)
Laukiam Laukiam...

Sveikutes
Esu dabar pasimetusi ir, matyt, be rytojaus BT nieko nesuprasiu. Mano šiandieninė BT.
Tiesą sakant, grafikas dabar kitoks nei buvo ryte. Ryte tai apturėjau šoką, kai pamačiau pakilusią BT, nes tikėjausi, kad O bus tik 24 d. O TD jau rodė, kad "mažai tikėtina O data 21 d." Liniją brėžė ties 36.2 laipsniais. O dabar va, brėžia ties šiandienine BT ir rodo, kad O tik artėja. Na, paaiškės rytoj. Bet aš jau dabar laukiu naujo ciklo, nes šis mėnuo buvo labai nepalankus ND, tai, manau, kad pavėlavom

Tiesą sakant, grafikas dabar kitoks nei buvo ryte. Ryte tai apturėjau šoką, kai pamačiau pakilusią BT, nes tikėjausi, kad O bus tik 24 d. O TD jau rodė, kad "mažai tikėtina O data 21 d." Liniją brėžė ties 36.2 laipsniais. O dabar va, brėžia ties šiandienine BT ir rodo, kad O tik artėja. Na, paaiškės rytoj. Bet aš jau dabar laukiu naujo ciklo, nes šis mėnuo buvo labai nepalankus ND, tai, manau, kad pavėlavom

Gi.ja, manau, tau belieka dar kelias dieneles palaukti, žymėti BT ir žiūrėti, kaip ji keisis. Kol kas sunku pasakyti. Jeigu BT pakils vėl, tai nubrėš liniją. Dar per anksti daryti išvadą, kad ciklas anovuliacinis
Mamukas84, neliūdėk
jeigu vieną kartą užkibo, užkibs ir dar, tik tada ir įsitvirtins gerai. Skaičiau, kad kartu su mmm pasišalina net 40 proc. žirniukų
Aš pati galvoju, kad man praėjusį ciklą taip galėjo nutikti, tik tiek, kad dar NT nieko nerodė
Vicious L, o ką turi omeny, sakydama, kad anksčiau OT būdavo su dviem juostelėmis? Juk taip ir turi būti, tik jos turi būti vienodo ryškumo arba testinė net ryškesnė
O dėl ND tai nebūtina kasdien daryti. Puikiai pataikėte, nes spermiukai išlieka kelias paras gyvybingi
Taip kad laukiam džiugių rezultatų
Kufuke, pastojimo, deja, negarantuoja ir ND O dieną, o būna atvejų, kai pastojama darant ND kelios dienos iki O, taip kad dar nereikia tau nurašyti ciklo
Labai tikiuosi, kad šventėm gausi pačią gražiausią dovaną 

Mamukas84, neliūdėk

Vicious L, o ką turi omeny, sakydama, kad anksčiau OT būdavo su dviem juostelėmis? Juk taip ir turi būti, tik jos turi būti vienodo ryškumo arba testinė net ryškesnė

Kufuke, pastojimo, deja, negarantuoja ir ND O dieną, o būna atvejų, kai pastojama darant ND kelios dienos iki O, taip kad dar nereikia tau nurašyti ciklo