Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 22, 23:02)

Vicious L, o ką turi omeny, sakydama, kad anksčiau OT būdavo su dviem juostelėmis? Juk taip ir turi būti, tik jos turi būti vienodo ryškumo arba testinė net ryškesnė  smile.gif O dėl ND tai nebūtina kasdien daryti. Puikiai pataikėte, nes spermiukai išlieka kelias paras gyvybingi  mirksiukas.gif Taip kad laukiam džiugių rezultatų  thumbup.gif

Na man OT kitais menesiais visada teigiami buvo, kad ir kuriuo ciklo metu daryciau, visada dvi ryskios juosteles vienodo ryskumo, o si menesi labai aiskiai dvi ryskios juosteles buvo tik dvi dienas, bangos maksiumas tikrai 15ciklo diena. Naudojau tuos pacius testus visada.
Atsakyti
QUOTE(evelinute @ 2012 12 23, 12:04)
dazniausiai mm ateina 12-13DPO, tai kaip ir siandien arba ryt unsure.gif
NT

Tikrai siandien ryskesnis wink.gif mmm net nelauk wink.gif prisidedu prie tyliu sveikinimu kartu su kitom thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 12 23, 14:28)
Tikrai siandien ryskesnis wink.gif mmm net nelauk wink.gif prisidedu prie tyliu sveikinimu kartu su kitom  thumbup.gif  wub.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 12 23, 15:19)
Na man OT kitais menesiais visada teigiami buvo, kad ir kuriuo ciklo metu daryciau, visada dvi ryskios juosteles vienodo ryskumo, o si menesi labai aiskiai dvi ryskios juosteles buvo tik dvi dienas, bangos maksiumas tikrai 15ciklo diena. Naudojau tuos pacius testus visada.

Oho, tikrai įdomiai g.gif Aš sakyčiau, gal anksčiau testai buvo brokuoti? Nes tikrai neturėtų visada būti teigiamas 4u.gif
Atsakyti
tai kad visiestai to pacio pirkimo. Is pradziu ir galvojau kad brokuoti, bet va si menesi teisybe parode. Gal but su hormonais kazkas negerai man buvo
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 12 24, 00:29)
tai kad visiestai to pacio pirkimo. Is pradziu ir galvojau kad brokuoti, bet va si menesi teisybe parode. Gal but su hormonais kazkas negerai man buvo

Na, turbūt visko gali būti smile.gif Bet svarbiausia, kad dabar viskas gerai, tad linkiu vaisingų ND 4u.gif
Atsakyti
laba ryta bt 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

NT kolekcija - pirmą kartą per 5 metus matau kažką daugiau nei I unsure.gif

šiltų bei stebuklingų švenčių mergaitės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute: 24 gruodžio 2012 - 09:25
QUOTE(evelinute @ 2012 12 24, 10:07)
labas rytas 4u.gif

Evelinute, tyliai sveikinu su stebuklu! 4u.gif bigsmile.gif

Mano BT. Panašu, kad Kalėdinis stebuklas nebeišsipildys. Na, bet dar laukia vasario 14 d., mano ir MB gimtadieniai, Velykos, kitos šventės... lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
labai džiugu skaityti naujienas, mergaitės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Visoms po stebuklą! newyear.gif
O aš einu tiesiąja ir vargo nematau... lotuliukas.gif BT
Atsakyti
Labutis, mergaitės 4u.gif
Mano baimė, kad pražiopsojom O visai išgaravo, nes MANO BT vėl nė krust iš vietos thumbup.gif Teoriškai šiandien turėtų būti O, bet abejoju, nes OT neigiami iki šiol g.gif Visas dienas jie vaiduokliavo, žiūrėsiu, ką šiandien rodys ax.gif
Papildyta:
labas rytas 4u.gif

Evelinute, koks ryškus jau vaiduoklis thumbup.gif Labai gražu! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Būk_čia @ 2012 12 24, 10:42)
Evelinute, tyliai sveikinu su stebuklu!  4u.gif  bigsmile.gif

Mano BT. Panašu, kad Kalėdinis stebuklas nebeišsipildys. Na, bet dar laukia vasario 14 d., mano ir MB gimtadieniai, Velykos, kitos šventės...  lotuliukas.gif

Gal dar truputuką anksti nukabinti nosį? ax.gif Žiūrėk, imsi ryt ir pakilsi rolleyes.gif To ir linkiu švenčių proga 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kūčių proga - kylu clap.gif: wub.gif
Papildyta:
labas rytas 4u.gif

clap.gif wub.gif jaukių Kūčių ir linksmų Kalėdų trise wub.gif
Atsakyti