Reikia imt ta rodmeni 7 val. Nes tikrai bent jau pas mane labai skiriasi BT priklausomai nuo laiko.
Mano BT http://www.fertility...com/home/3e5298 . Labai bijau dar girtis, bet vakar NT rode seseliukus, o siandien jau kazkoki vaiduokliuka. Testai 10 jautrumo, tai bijau kad gali meluot. Siaip gasdina jausmas grynai kaip pries mmm. Siryt vyras padejo ranka ant pilvo, tai inksciau miegodama, taip sapnuose prasiau kad nuimtu, kazkoks toks pilvo savisaugos istinktas labai sustiprejes. Siaip kaip sergamti jauciuosi, apsiblaususiom akim, kvepuot sunku, bet siaip nei slogos nei jokiu persalimo pozymiu nera.
QUOTE(Smiltele99 @ 2012 12 29, 13:25)
Nu ką belieka laukti, kada gi paaiškės koks rezultatas

Papildyta:
o tu kai pabudai 5,45 buvai iš lovos išlipus? jei taip tai aš gal žymėčiau temperatūrą kur 7 val matavai, tik su trikdžių. O jei nebuvai išlipus, tai žymėčiau 7 val temperatūra be trikdžio
bet čia tik aš taip daryčiau, kaip tiksliai reiktų daryt nežinau 

Papildyta:
o tu kai pabudai 5,45 buvai iš lovos išlipus? jei taip tai aš gal žymėčiau temperatūrą kur 7 val matavai, tik su trikdžių. O jei nebuvai išlipus, tai žymėčiau 7 val temperatūra be trikdžio

po pirmo karto atsibudimo buvau islipus ir nukereplinus i WC

QUOTE(Miledi @ 2012 12 29, 12:31)
Man tai tokie dalykai BT neitakoja man regis (arba mazai itakoja)
Oho mes su tavim koja kojom einam. Kiek laiko tavo liuteinine faze trunka paprastai? Mano pora menesiu paskutiniu 12 dienu, pries tai 14, tai kaip ir ryt turetu mmm pareit, tikiuosi nebeateis

sveikos
o man niekaip nepraeina
manau nurasysiu, kad cia mmm ir taip organizmas kazko subludino ir tiek

o man niekaip nepraeina

QUOTE(sunflowerr @ 2012 12 29, 13:28)
sveikos
o man niekaip nepraeina
manau nurasysiu, kad cia mmm ir taip organizmas kazko subludino ir tiek 

o man niekaip nepraeina

o gal taip ir turi buti?

QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 12 29, 14:43)
na nemanau, nes dabar butu laikas ovuliacijai o ne mmm

QUOTE(sunflowerr @ 2012 12 29, 13:54)
na pas mane irgi nelabai suprantamas BT si menesi...

QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 12 29, 15:02)
tai kad sauniai pakilus esi

QUOTE(sunflowerr @ 2012 12 29, 14:06)
Bet kazko TD nebrezia linijos... Bus,kaip bus

QUOTE(Miledi @ 2012 12 29, 11:58)
Labas rytas
merginos need help su grafiko žymėjimu.. Šiandien prabudau 5.45 pasimatavau BT, dar pablūdinau, pasivarčiau ir užmigau.. Paskui prabudau nustatytu matavimo laiku 7.00 ir vėl pasimatavau. Kurį rodmeny man žymėti grafike, nes jie skiriasi per 0,1? Ar tinkamas bus mano standartinis 7am rodmuo? Nes iki jo nebuvo pilnai išmiegota

merginos need help su grafiko žymėjimu.. Šiandien prabudau 5.45 pasimatavau BT, dar pablūdinau, pasivarčiau ir užmigau.. Paskui prabudau nustatytu matavimo laiku 7.00 ir vėl pasimatavau. Kurį rodmeny man žymėti grafike, nes jie skiriasi per 0,1? Ar tinkamas bus mano standartinis 7am rodmuo? Nes iki jo nebuvo pilnai išmiegota

Tik ankstesne temperatura

Esu bandzius matuot temperatura pries ejima i WC ir po, nepasikeite nei kiek, bet nuo matavimo laiko tai tikrai priklauso ir stipriai - viena valanda 0,1 laipsnio. Kiek esu pavyzdziui pramiegojus savaitgaliais matavimo laika, tai sta taisykle atitinka.