Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Reikia imt ta rodmeni 7 val. Nes tikrai bent jau pas mane labai skiriasi BT priklausomai nuo laiko.

Mano BT http://www.fertility...com/home/3e5298 . Labai bijau dar girtis, bet vakar NT rode seseliukus, o siandien jau kazkoki vaiduokliuka. Testai 10 jautrumo, tai bijau kad gali meluot. Siaip gasdina jausmas grynai kaip pries mmm. Siryt vyras padejo ranka ant pilvo, tai inksciau miegodama, taip sapnuose prasiau kad nuimtu, kazkoks toks pilvo savisaugos istinktas labai sustiprejes. Siaip kaip sergamti jauciuosi, apsiblaususiom akim, kvepuot sunku, bet siaip nei slogos nei jokiu persalimo pozymiu nera.
Atsakyti
QUOTE(Smiltele99 @ 2012 12 29, 13:25)
Nu ką belieka laukti, kada gi paaiškės koks rezultatas thumbup.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
o tu kai pabudai 5,45 buvai iš lovos išlipus? jei taip tai aš gal žymėčiau temperatūrą kur 7 val matavai, tik su trikdžių. O jei nebuvai išlipus, tai žymėčiau 7 val temperatūra be trikdžio ax.gif  bet čia tik aš taip daryčiau, kaip tiksliai reiktų daryt nežinau  unsure.gif

po pirmo karto atsibudimo buvau islipus ir nukereplinus i WC doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2012 12 29, 12:31)
po pirmo karto atsibudimo buvau islipus ir nukereplinus i WC doh.gif

Man tai tokie dalykai BT neitakoja man regis (arba mazai itakoja)

Oho mes su tavim koja kojom einam. Kiek laiko tavo liuteinine faze trunka paprastai? Mano pora menesiu paskutiniu 12 dienu, pries tai 14, tai kaip ir ryt turetu mmm pareit, tikiuosi nebeateis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 29 gruodžio 2012 - 12:42
Sveikutes.. pasirodau BT , TD linijos nebrezia dar,bet manau kad OV ivyko 26 d. g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

o man niekaip nepraeina unsure.gif manau nurasysiu, kad cia mmm ir taip organizmas kazko subludino ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2012 12 29, 13:28)
sveikos  4u.gif

o man niekaip nepraeina unsure.gif  manau nurasysiu, kad cia mmm ir taip organizmas kazko subludino ir tiek  g.gif

o gal taip ir turi buti? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 12 29, 14:43)
o gal taip ir turi buti?  wub.gif

na nemanau, nes dabar butu laikas ovuliacijai o ne mmm smile.gif o ir BT valkiojas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2012 12 29, 13:54)
na nemanau, nes dabar butu laikas ovuliacijai o ne mmm smile.gif  o ir BT valkiojas smile.gif

na pas mane irgi nelabai suprantamas BT si menesi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 12 29, 15:02)
na pas mane irgi nelabai suprantamas BT si menesi...  g.gif

tai kad sauniai pakilus esi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflowerr @ 2012 12 29, 14:06)
tai kad sauniai pakilus esi  4u.gif

Bet kazko TD nebrezia linijos... Bus,kaip bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2012 12 29, 11:58)
Labas rytas 4u.gif

merginos need help su grafiko žymėjimu.. Šiandien prabudau 5.45 pasimatavau BT, dar pablūdinau, pasivarčiau ir užmigau.. Paskui prabudau nustatytu matavimo laiku 7.00 ir vėl pasimatavau. Kurį rodmeny man žymėti grafike, nes jie skiriasi per 0,1? Ar tinkamas bus mano standartinis 7am rodmuo? Nes iki jo nebuvo pilnai išmiegota blush2.gif

Tik ankstesne temperatura ax.gif
Atsakyti
Esu bandzius matuot temperatura pries ejima i WC ir po, nepasikeite nei kiek, bet nuo matavimo laiko tai tikrai priklauso ir stipriai - viena valanda 0,1 laipsnio. Kiek esu pavyzdziui pramiegojus savaitgaliais matavimo laika, tai sta taisykle atitinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 29 gruodžio 2012 - 15:49