Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Miledi @ 2012 12 29, 12:58)
Labas rytas 4u.gif

merginos need help su grafiko žymėjimu.. Šiandien prabudau 5.45 pasimatavau BT, dar pablūdinau, pasivarčiau ir užmigau.. Paskui prabudau nustatytu matavimo laiku 7.00 ir vėl pasimatavau. Kurį rodmeny man žymėti grafike, nes jie skiriasi per 0,1? Ar tinkamas bus mano standartinis 7am rodmuo? Nes iki jo nebuvo pilnai išmiegota blush2.gif

Pasimatavus 7.00 val. buvo 0,1 C daugiau nei 5.45 (suapvalinus - 6.00)? Tuomet šiuo konkrečiu atveju jokio skirtumo - jei paliktum anstesnę vertę, ją reikėtų koreguoti pagal laiką - pridėti kaip tik 0,1 C. Bet kuriuo atveju būtina žymėti, jog matavimas nėra tikslus.
Papildyta:
QUOTE(Vicious_L @ 2012 12 29, 16:47)
Esu bandzius matuot temperatura pries ejima i WC ir po, nepasikeite nei kiek, bet nuo matavimo laiko tai tikrai priklauso ir stipriai - viena valanda 0,1 laipsnio. Kiek esu pavyzdziui pramiegojus savaitgaliais matavimo laika, tai sta taisykle atitinka.

Tai labai individualu - kitai moteriai gali būti ir atvirkščiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 12 29, 13:35)
Man tai tokie dalykai BT neitakoja man regis (arba mazai itakoja)

Oho mes su tavim koja kojom einam. Kiek laiko tavo liuteinine faze trunka paprastai? Mano pora menesiu paskutiniu 12 dienu, pries tai 14, tai kaip ir ryt turetu mmm pareit, tikiuosi nebeateis  lotuliukas.gif

Ačiū mergaitės už patarimus 4u.gif Ėmiau ankstesnę temperatūrą ir kaip matot gavau tuščiavidury rutuliuką blush2.gif doh.gif Bet kokiu atveju šią temp įtakojo vyno taurė iš vakaro doh.gif
Kiek trunka mano fazė nežinau, seniai bematavau BT tai negaliu pasakyti - dabar kaip tik bus ir aišku blush2.gif
Bet kokiu atveju nesulaukus mmm - 31d kartosiu NT, bet vis vien esu garantuota rezultatu ax.gif
Atsakyti
As tai kaip tik manau, kad labai grazus jusu grafikelis. Dar tikrai gali nerodyt vienuolikta diena NT. Kitoj temoj skaiciau, kad kitos is vis buna velai dvi juosteles pamato.
Atsakyti
sveikos merginos ax.gif aš vėl lygiagretėmis varau biggrin.gif http://tevu-darzelis...129@121125911c7
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltele99: 30 gruodžio 2012 - 09:53
LAba ryta 4u.gif BT ,ko ji taip pakrito ?anksti ?g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 30 gruodžio 2012 - 10:07
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

sis ciklas be ovuliacijos bus kaip suprantu unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės 4u.gif Šiandien laukiu teigiamo OT o rytoj tikiuosi ir pačios O sulaukti... BT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2012 12 30, 11:24)
Labas rytas 4u.gif

Miledi, laikykis ten! Ilgai ilgai!!! wub.gif

QUOTE(sunflowerr @ 2012 12 30, 11:34)
sis ciklas be ovuliacijos bus kaip suprantu  unsure.gif

Pagal mane, tai ovuliacija gali būti kiek vėliau, nes matosi tendencija žemumų link 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 12 30, 10:52)
Miledi, laikykis ten! Ilgai ilgai!!!  wub.gif
Pagal mane, tai ovuliacija gali būti kiek vėliau, nes matosi tendencija žemumų link  4u.gif

na sis ciklas kazkoks be rysio g.gif tie tepliojimai nesamoningi unsure.gif belieka toliau laukti ir stebeti smile.gif
Atsakyti
sveikutes,nebesuprantu savo BT g.gif KADA cia OV ivyko? TD nebrezia linijos net verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 12 30, 11:52)
Miledi, laikykis ten! Ilgai ilgai!!!  wub.gif

Iveina tu irgi laikykis aukštai - labai laukiu tavo šio mėn II wub.gif O aš tai laukiu savųjų draugių ax.gif
Atsakyti