QUOTE(Miledi @ 2012 12 29, 12:58)
Labas rytas
merginos need help su grafiko žymėjimu.. Šiandien prabudau 5.45 pasimatavau BT, dar pablūdinau, pasivarčiau ir užmigau.. Paskui prabudau nustatytu matavimo laiku 7.00 ir vėl pasimatavau. Kurį rodmeny man žymėti grafike, nes jie skiriasi per 0,1? Ar tinkamas bus mano standartinis 7am rodmuo? Nes iki jo nebuvo pilnai išmiegota

merginos need help su grafiko žymėjimu.. Šiandien prabudau 5.45 pasimatavau BT, dar pablūdinau, pasivarčiau ir užmigau.. Paskui prabudau nustatytu matavimo laiku 7.00 ir vėl pasimatavau. Kurį rodmeny man žymėti grafike, nes jie skiriasi per 0,1? Ar tinkamas bus mano standartinis 7am rodmuo? Nes iki jo nebuvo pilnai išmiegota

Pasimatavus 7.00 val. buvo 0,1 C daugiau nei 5.45 (suapvalinus - 6.00)? Tuomet šiuo konkrečiu atveju jokio skirtumo - jei paliktum anstesnę vertę, ją reikėtų koreguoti pagal laiką - pridėti kaip tik 0,1 C. Bet kuriuo atveju būtina žymėti, jog matavimas nėra tikslus.
Papildyta:
QUOTE(Vicious_L @ 2012 12 29, 16:47)
Esu bandzius matuot temperatura pries ejima i WC ir po, nepasikeite nei kiek, bet nuo matavimo laiko tai tikrai priklauso ir stipriai - viena valanda 0,1 laipsnio. Kiek esu pavyzdziui pramiegojus savaitgaliais matavimo laika, tai sta taisykle atitinka.
Tai labai individualu - kitai moteriai gali būti ir atvirkščiai