Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(barbarise @ 2012 12 15, 19:29)
Kiek daug planuojanciu mergaiciu smile.gif visoms linkui kaledinio stebuklo!!!
Manau FF gerai rodo, nes OV galejo ivykti 12 cd diena ar ta nakti is 12 cd i 13 cd, tai FF nubreze kaip 12 cd.
BT labai grazi - linkiu kaboti padebesiais dar ilgai ilgai  ax.gif

Seniai rodziausi - mano BT
Man OV tikrai buvo is 11 cd i 12 cd ta nakti, o va FF irgi brezia kaip 11 cd smile.gif

Bet kaip keista, kodėl OT rodo teigiamą jau po O. Juk tada jau neturėtų būti LH bangos, ji būna prieš O ir ją paskatina g.gif
Papildyta:
QUOTE(~aura~ @ 2012 12 15, 21:47)
Sveikutes 4u.gif
Pasirodau
http://www.fertility...com/home/3ef16d
BT nekrenta,o NT neigiami 4u.gif

Oho, kokia graži BT. Pagal BT sakyčiau, kad tikrai jau nestuke.gif Siūlyčiau pasidaryti kraujo tyrimą HCG nustatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 15, 18:52)
Oho, kokia graži BT. Pagal BT sakyčiau, kad tikrai jau  nestuke.gif Siūlyčiau pasidaryti kraujo tyrimą HCG nustatyti  mirksiukas.gif

nu vat ,buciau lietuvoj,tai tikrai pasidaryciau,o cia net neduoda apointmento iki 12 savaites g.gif
Galvojau,kad gal testukai mano kokie brokuoti( pirkti is amazones),siandien nusipirkau parduotuvek kitus,bet irgi tik vienas bruksnelis g.gif
Nors is kitos puses pagalvojus,tai ir jokiu nestumo pozymiu nejauciu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~aura~: 15 gruodžio 2012 - 21:17
Sveikutės 4u.gif artėja mmm,BT nukrito verysad.gif nebus Kaledinės dovanėlės verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~aura~: 16 gruodžio 2012 - 08:11
QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 15, 21:52)
Bet kaip keista, kodėl OT rodo teigiamą jau po O. Juk tada jau neturėtų būti LH bangos, ji būna prieš O ir ją paskatina  g.gif

Keistas visas sis mano ciklas doh.gif
Stimuliuotas vaistais. 10 ir 11 cd po du kartus per diena dariau OT, visus kartus net vaiduoklio nesimate, tada 11 cd vakare buvau pas giniu, patikrino, kad folis yra, tik toks perauges doh.gif tada vakare velai susileidau folius sprogdinanciu vaistuku ir ryte jau jauciau, kad OV ivyko (krutines tempimas, pakilus BT, iskyros ir pan.). Ginius 13 cd patikrino kad folis jau seniai ovuliaves, taigi mano pozymiai nemelavo, OV ivyko is 11 i 12 cd nakti.
OT teigiamas del tu suleidziamu vaistu, bet ir man ir giniu ziauriai keista, kodel OT nerode piko iki tos OV doh.gif testai tikrai isbandyti...
Visko buna pasirodo...

QUOTE(~aura~ @ 2012 12 16, 09:10)
Sveikutės 4u.gif artėja mmm,BT nukrito verysad.gif nebus Kaledinės dovanėlės verysad.gif

Kol mmm neatejo, nenuleidziam nosies 4u.gif o jei visgi toks niekseles ateitu, tai kalediins stebuklas vis dar nusimatytu, tik ND sventiniu laikotarpiu neapleist reiktu blush2.gif
Atsakyti
LAbas rytas BT 4u.gif
Atsakyti
Mano BT , na nėra dar O unsure.gif

QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 15, 21:52)
Bet kaip keista, kodėl OT rodo teigiamą jau po O. Juk tada jau neturėtų būti LH bangos, ji būna prieš O ir ją paskatina  g.gif

Va man praeitą ciklą OT teigiamas irgi po O buvo g.gif nors iki O nedariau OT, tai įdomu, ką būtų parodę... Čia gal rodo kaip LH banga leidžiasi?
Atsakyti
Pasirodau ir aš su savo BT.

Tas vakarykštis pakilimas manęs visiškai nežavi. Labai panašiai po O šoktelėjo praėjusio ciklo BT. Tai nežinau, kaip traktuoti toki pašokimą. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 16, 10:30)
LAbas rytas BT 4u.gif

štai ir pakilai 4u.gif ax.gif nors su trikdžiaias betvistiek laikyk kumščius mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gedi5 @ 2012 12 16, 10:43)
Mano BT , na nėra dar O unsure.gif
Va man praeitą ciklą OT teigiamas irgi po O buvo g.gif nors iki O nedariau OT, tai įdomu, ką būtų parodę... Čia gal rodo kaip LH banga leidžiasi?

pas mane ir o neskuba ateiti biggrin.gif tad neliūdėk, tu ne viena mirksiukas.gif 4u.gif štai maniškis http://tevu-darzelis...129@121125911c7 ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Būk_čia @ 2012 12 16, 11:05)
Pasirodau ir aš su savo BT.

Tas vakarykštis pakilimas manęs visiškai nežavi. Labai panašiai po O šoktelėjo praėjusio ciklo BT. Tai nežinau, kaip traktuoti toki pašokimą.  doh.gif

Nu tavo praeito ciklo BT labai sanku, kažką ir pasakyti, juk tiek daug trikdžių g.gif pas mane ir šokinėja Bt nors ir be trikdžių doh.gif
Papildyta:
QUOTE(~aura~ @ 2012 12 16, 09:10)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif
mano BT
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 12 16, 11:51)
Labas rytas,  4u.gif
mano BT

nu labai gražu žiūrėti 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labdıen, rodaus ır as.. su savo keıstu grafıkelıu..

http://www.fertility...com/home/282120

Nesuprantu, kodel vırsuj rodo tuscıa grafıka ır tık apacıoj rodo normalıaı g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kufuke: 16 gruodžio 2012 - 12:01
labas rytas 4u.gif

mano keistuolis grafikėlis.. doh.gif

http://www.fertility...com/home/23e354
Atsakyti