Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(~aura~ @ 2012 12 16, 09:10)
Sveikutės 4u.gif artėja mmm,BT nukrito verysad.gif nebus Kaledinės dovanėlės verysad.gif

4u.gif console.gif
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 16, 10:30)
LAbas rytas BT 4u.gif

Šauniai laikaisi thumbup.gif
Papildyta:
O aš net nežinau, kaip savo BT vertinti... g.gif
http://tevu-darzelis...419@121119a964c
Vakar vėl šiek tiek patepliojau... maniau, kad čia implantacinis, o šiandien jau suabejojau, nes pojūčiai kaip mm artėtų. g.gif atrodo, tuoj tuoj pratrūksiu unsure.gif nors prieš mm taip ilgai niekada netepliodavau.
Be to, jaučiuosi šiek tiek persišaldžius, įtariu, todėl ir BT laikosi.
Visai susipainiojau...
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 15, 20:52)
Bet kaip keista, kodėl OT rodo teigiamą jau po O. Juk tada jau neturėtų būti LH bangos, ji būna prieš O ir ją paskatina  g.gif

OT instrukcijoje rašo, kad gali rodyti po O besileidžiančią bangą.

QUOTE(NikeZ @ 2012 12 16, 09:30)
LAbas rytas BT 4u.gif

Nu liuks, pakilai! Laikykis 4u.gif

QUOTE(mamukas84 @ 2012 12 16, 12:41)
Vakar vėl šiek tiek patepliojau... maniau, kad čia implantacinis, o šiandien jau suabejojau, nes pojūčiai kaip mm artėtų.

Jo, kai yra peršalimo simptomai, tai labai išmuša iš vėžių, nebeaišku ką galvoti. Mano šio mėnesio tepliojimas irgi keistas (tiesa, jau baigėsi jis). Ir Tau, ir sau linkiu, kad mm nepasirodytų mirksiukas.gif

Mano BT kol kas dar nekrenta. Įprastai 28CD vakare ateina mm, tai žiūrėsiu ar šiandien jos pasirodys. NT vis dar nesidarau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

mano O kažkur pasiklydo doh.gif OT be jokio vaiduoklio (bent jau įžiūrimo) tai nežinau ax.gif
Atsakyti
Mano BT kol kas dar nekrenta. Įprastai 28CD vakare ateina mm, tai žiūrėsiu ar šiandien jos pasirodys. NT vis dar nesidarau biggrin.gif
[/quote]

Nu laikom kumščius 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2012 12 16, 14:04)
mano O kažkur pasiklydo doh.gif OT be jokio vaiduoklio (bent jau įžiūrimo) tai nežinau ax.gif

Gal šį vakarą jau bus teigiamas mirksiukas.gif Man irgi vėlokai buvo O - 16 CD

QUOTE(Smiltele99 @ 2012 12 16, 14:15)
Nu laikom kumščius 4u.gif  thumbup.gif

Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2012 12 16, 15:04)
Sveikutės 4u.gif

Miledi bent jau aišku, kad artėji prie O, kadangi BT aiškiai žemėja thumbup.gif aš taip pat dar vis artėju prie O, bet mano BT tiesiojoj eina ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 12 16, 15:32)
Miledi bent jau aišku, kad artėji prie O, kadangi BT aiškiai žemėja  thumbup.gif  aš taip pat dar vis artėju prie O, bet mano BT tiesiojoj eina ir tiek  biggrin.gif

Įsikelk į parašiuką, kad lengviau stebėt būtų mirksiukas.gif

Eij, turiu klausimą - o jeigu man reikia ryt labai labai labai anksti keltis? Aš BT matuoju 7am, o kelsiuos 5am doh.gif Taigi labai didelė paklaida bus unsure.gif Ką tokiais atvejais darot?
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2012 12 16, 16:18)

Eij, turiu klausimą - o jeigu man reikia ryt labai labai labai anksti keltis? Aš BT matuoju 7am, o kelsiuos 5am doh.gif Taigi labai didelė paklaida bus unsure.gif Ką tokiais atvejais darot?

As vedu ta reiksme kokia rodo temp., tik kita laika, tada aisku kad BT netiksli.

Tavo atveju reiktu prie gautos reiksmes prideti 0.2 laipsnio, nes pvz jei 5 val. rodo 36.2 laipsnio, tai 7 val. panasu kad turetu rodyti 36.4 C
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarise: 16 gruodžio 2012 - 15:25
QUOTE(Miledi @ 2012 12 16, 15:18)

Pazymim kaip netikslia ax.gif
Atsakyti
Tai tvarkoj, tada žymėsiu, ką rodys termometras tuo laiku ir turėsiu omeny, kad čia bus paklaida 4u.gif Ir atrodo kaip tyčia, svarbiausiu momentu hihihi.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes dar syk 4u.gif Jauciu mmm maudima visa diena,et ju kol kas nera g.gif
http://www.fertility...com/home/3ef16d
Prie tokio BT mmm man jau ateidavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~aura~ @ 2012 12 16, 19:15)
Sveikutes dar syk 4u.gif Jauciu mmm maudima visa diena,et ju kol kas nera g.gif
http://www.fertility...com/home/3ef16d
Prie tokio BT mmm man jau ateidavo unsure.gif

*****, o toks gražus tavo grafikas 4u.gif tik kad nukrito... 4u.gif
Atsakyti