Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(D'esire @ 2012 12 30, 18:43)
Ne, nes išėjo skirtingu laiku matuoti unsure.gif

Tai viskas ir akivaizdu smile.gif Todėl tau trukdžius ir uždeda, nes matuota skirtingu laiku mirksiukas.gif Reikia visada matuoti tuo pačiu metu, tik tada BT bus tiksli. O kai matuoji skirtingu laiku, TD dar atitinkamai ir pačią BT pakoreguoja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious_L @ 2012 12 30, 14:24)
Gali but nes geriau tai visa laik, kai kiti alkoholi gere, tai as kompoto is ranku visa vakara nepaleidau. O pries antra testa buvau is vis negerus nieko nuo vidurnakcio.

Uzkrove FF : http://www.fertility...com/home/3e5298

O kazin gal kam teko girdet, ar galima ankstyvam nestume sokti ir klausyti garsios muzikos trankios. Ar gali kazin tai itakot liudna baigti.

BT daug žadanti thumbup.gif Kartok NT 4u.gif
Manau, viskas su protu galima. Aišku, jei kalbi apie muziką, kur būna koncertuose net per kūna eina, tai gal tokios geriau vengti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 31, 10:22)
Sveikutės  4u.gif Su paskutine metų diena  drinks_cheers.gif
Papildyta:

BT tikrai labai graži  smile.gif O kada tau mmm turėtų ateiti?

Mmm vakar/šiandien pagal programą ax.gif O šiaip 14DPO tikrai jau rodytų NT, taip kad su manim viskas aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2012 12 31, 10:27)
Mmm vakar/šiandien pagal programą ax.gif O šiaip 14DPO tikrai jau rodytų NT, taip kad su manim viskas aišku 4u.gif

Tikrai nebūtinai turi NT rodyti mirksiukas.gif Juk visko būna, kitoms parodo tik gerokai vėluojant mmm smile.gif Be to, tavo BT visai nepakrito, taip kad dar per anksti nusivilti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif
mano BT. Išleidau vyrą "pasilakstyt" todėl su ND pasivėlinom... doh.gif Planavau, kad O bus šiandien/ryt, o ji paėmė ir anksčiau atėjo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 12 31, 10:43)
Labas rytas,  4u.gif
mano BT. Išleidau vyrą "pasilakstyt" todėl su ND pasivėlinom...  doh.gif  Planavau, kad O bus šiandien/ryt, o ji paėmė ir anksčiau atėjo...  doh.gif

Dar užtvirtinimui šiandien nepraleiskit ND mirksiukas.gif 4u.gif O tada jau linkiu kilti ir nenusileisti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba ryteli, Merginos 4u.gif thumbup.gif aš kaip visada tiesia linija varau rolleyes.gif http://tevu-darzelis...129@121125911c7

Papildyta:
QUOTE(Lalabamba @ 2012 12 31, 10:43)
Labas rytas,  4u.gif
mano BT. Išleidau vyrą "pasilakstyt" todėl su ND pasivėlinom...  doh.gif  Planavau, kad O bus šiandien/ryt, o ji paėmė ir anksčiau atėjo...  doh.gif

Nu nenukabink nosies, pažiūrėk, kaip aš prašoviau su ND biggrin.gif bet viltelės kruopelytę turiu thumbup.gif

Miledi, super temperatūriuks pas tave mirksiukas.gif aš laikau kumščius už tavi 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
O visom kitom palinkėsiu kilti ir gražėti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltele99: 31 gruodžio 2012 - 09:59
QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 31, 10:22)
MANO BT man nepatinka  schmoll.gif Nors pakritau nedaug ir, matyt, dar grįšiu į ankstesnį lygį, bet nekyla ji aukščiau nors tu ką  g.gif Jaučiu, kelsius į kitą ciklą  unsure.gif
Būk čia, praėjųsį ciklą po O buvo pakilusi kelis kartus iki 36,7. Dažniau laikėsi 36,6, bet tada ir iki O buvo kokia dalelyte, kartais dviem aukštesnė. Tai šiaip skirtumas tarp BT iki O ir po O yra pakankamas. Bet ji vis tiek vilčių man neteikia  schmoll.gif

Viskas čia pas tave normaliai su ta BT, nestresuok. Skirtumas tarp fazių puikus, ko tu dar nori? g.gif Su ND taip pat viskas gerai - neieškok sliekų, kur jų nėra..... mirksiukas.gif Sėdėk spakainiai ir lauk ciklo galo tikėdamasi pačio geriausio mirksiukas.gif

Kokia BKT yra normali? Skirtingų žmonių BKT gali skirtis, vienos konkrečios „teisingos“ temperatūros nėra. BKT priklauso ir nuo matavimo vietos: pavyzdžiui, matuojant makštyje BKT yra šiek tiek aukštesnė, nei po liežuviu. Matuojant BKT svarbu yra ne pati temperatūra, o jos pokytis – būtent jis parodo ovuliaciją. Naudojant temperatūrinį metodą reikėtų atsikratyti įsisenėjusių mitų, pavyzdžiui, kad pakilusi po ovuliacijos BKT privalo būti būtinai aukštesnė kaip 37° C.
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif Su viltim už rankučių einu į 2013 metus... 000054.gif
VISOMS VILČIŲ BEI SVAJONIŲ IŠSIPILDYMO ATEINANČIAIS METAIS! newyear.gif 000054.gif
P.S. Kotyte, tavo plaukuose superinė!!! thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
As tai syryt neasimatavau BT, nes nemiegojau visai visa nakti verysad.gif , Sesta ryto uzmigau pamiegojau 4 val ir vel nesimiega. Galvojau isprotesiu per nakti, isitaisyt nejo, visokios mintys i galva lindo
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 12 31, 12:04)
As tai syryt neasimatavau BT, nes nemiegojau visai visa nakti  verysad.gif , Sesta ryto uzmigau pamiegojau 4 val ir vel nesimiega. Galvojau isprotesiu per nakti, isitaisyt nejo, visokios mintys i galva lindo

sveika, mažiau pasistenk nervuotis, tai tikrai ne į naudą 4u.gif kaip tavo šiandieninis NT? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltele99 @ 2012 12 31, 11:57)
sveika, mažiau pasistenk nervuotis, tai tikrai ne į naudą 4u.gif  kaip tavo šiandieninis NT? rolleyes.gif

Vis po truputį ryskeja ir vis greiciau atsiranda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 12 31, 13:07)
Vis po truputį ryskeja ir vis greiciau atsiranda  smile.gif

NU va kaip džiugu girdėti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aš ir laukiu, kada man taip bus 4u.gif

Ai dar merginos turiu Naujametinį klausimuką biggrin.gif kiek tiksliai užtenka laiko pamiegoti, kad Bt tiksli būtų? Reikia žinoti, kada miegučio traukti biggrin.gif
Atsakyti