Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Miglužė @ 2012 12 30, 13:18)
Gal prieš darydama anksti ryte NT buvai neseniai prigėrusi daug skysčių, pvz., jei ilgiau vakarojai, todėl ir rodė neigiamą  g.gif

Gali but nes geriau tai visa laik, kai kiti alkoholi gere, tai as kompoto is ranku visa vakara nepaleidau. O pries antra testa buvau is vis negerus nieko nuo vidurnakcio.

Uzkrove FF : http://www.fertility...com/home/3e5298

O kazin gal kam teko girdet, ar galima ankstyvam nestume sokti ir klausyti garsios muzikos trankios. Ar gali kazin tai itakot liudna baigti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 30 gruodžio 2012 - 13:25
QUOTE(Vicious_L @ 2012 12 30, 14:24)
Gali but nes geriau tai visa laik, kai kiti alkoholi gere, tai as kompoto is ranku visa vakara nepaleidau. O pries antra testa buvau is vis negerus nieko nuo vidurnakcio.

O kazin gal kam teko girdet, ar galima ankstyvam nestume sokti ir klausyti garsios muzikos trankios. Ar gali kazin tai itakot liudna baigti.

na nestumas ne liga ,taip kad viska gali daryti tik zinoma su saiku ,as abu nestumus su mergom gyvenau yprasta gyvenima ,na alkoholio tik jame nebebudavo ,o siaip nieko beveik nekeiciau 4u.gif o kas liecia ankstyva nestuma ,ka pakeiciau tai kartsa vonia ,osiaip ir as buvau megeja klubu boulingo ir .t.t 4u.gif bet nepamirskim mes kiekviena skirtinga ir viskas vyksta nevienodai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 30 gruodžio 2012 - 16:11
mergaites, paaiskinkit man, kokia čia nesąmone daro TD, dabar kelias dienas rašau 37 temp, o grafikas man visai kitokia rodo ir dar trikdzius už deda? Kame esmė. Bt
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2012 12 30, 17:46)
mergaites, paaiskinkit man, kokia čia nesąmone daro TD, dabar kelias dienas rašau 37 temp, o grafikas man visai kitokia rodo ir dar trikdzius už deda? Kame esmė. Bt

o ar valandas vienodas i letele irasai ?
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 30, 17:23)
o ar valandas vienodas i letele irasai ?

Ne, nes išėjo skirtingu laiku matuoti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 30 gruodžio 2012 - 17:44
QUOTE(Vicious_L @ 2012 12 30, 14:24)

Kaip fainai, kad matai vaiduoklius - aš nemačiau, todėl ir laukiu savo draugių unsure.gif Nors BT tai tikrai kaip man nereali - matosi, kad nestresuoju dėl jokių darbų ir pan. Pas mane relax'as cool.gif
O kas dėl muzikos tai nežinau, vakar pati atbuvau ir atšokau Manto koncerte wub.gif Mačiau ir nestuke.gif ne vieną rolleyes.gif Netikiu, kad tai įtakoja, kokią nors baigtį - nors jei pati negerai jautiesi (ar tavo kūnas) tai tada geriau reiktų vengti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2012 12 30, 13:40)
Sveikutės, mergaitės  4u.gif
Pasirodau ir aš SAVO BT. Kažkaip manau, kad aukščiau nekilsiu  g.gif

Pakilimas akivaizdus. mirksiukas.gif O BT visą laiką tokia žema? g.gif

Vicious_L, laikykis! 4u.gif
Atsakyti
LAba ryta BT 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
pagaliau tie tepliojimai baiges bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

tempa nereali, o NT neigiamas verysad.gif Šiandien galėsiu švęsti unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Su paskutine metų diena drinks_cheers.gif
O dabar prie reikalo biggrin.gif
MANO BT man nepatinka schmoll.gif Nors pakritau nedaug ir, matyt, dar grįšiu į ankstesnį lygį, bet nekyla ji aukščiau nors tu ką g.gif Jaučiu, kelsius į kitą ciklą unsure.gif
Būk čia, praėjųsį ciklą po O buvo pakilusi kelis kartus iki 36,7. Dažniau laikėsi 36,6, bet tada ir iki O buvo kokia dalelyte, kartais dviem aukštesnė. Tai šiaip skirtumas tarp BT iki O ir po O yra pakankamas. Bet ji vis tiek vilčių man neteikia schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Miledi @ 2012 12 31, 10:03)
Labas rytas 4u.gif

BT tikrai labai graži smile.gif O kada tau mmm turėtų ateiti?
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2012 12 31, 09:03)
Labas rytas 4u.gif

bet mmm nera, taigi laukiam bigsmile.gif
Atsakyti