Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Bryana @ 2013 01 02, 12:35)
na reiks rytoj nepamirst pamatuot,seip db esu tik po mmm,tik kad tos mm labai keistos uztad sakau reikia pasimatuot,o gal cia ne mmm buvo smile.gif

Gan aukstoka temperatura kaip tik po mm... nebandei darytis NT? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2013 01 02, 14:39)
Gan aukstoka temperatura kaip tik po mm... nebandei darytis NT?  blush2.gif

na bet buvau atsikelus ir dar pagulejus lovoj tik tada matavau,gal cia nuo judejimo ir sukilo? testa dariau 2dienoms likus iki mmm,mazas vaiduokliukas buvo,bet menesi pries tai irgi buvo tai netikiu kazkaip,tik va si karta man mm prasidejo po baliaus kur teko daug sokti ir gryzus patepe iskarto raudonu krauju,visada buvo rudai pradzioj,paskui kita diena nieko,dar kita ryta jau buvo kraujo,tai tik ta diena ir pasirgau poto vel tepe,ir kraujas keistai sviesiai raudonas,krutine nenustojo skaudet ir per mm ir po mmm,tai ir galvoju gal cistu prisiauginau,nes as pries du men dariau iui.
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2013 01 02, 14:55)
na bet buvau atsikelus ir dar pagulejus lovoj tik tada matavau,gal cia nuo judejimo ir sukilo? testa dariau 2dienoms likus iki mmm,mazas vaiduokliukas buvo,bet menesi pries tai irgi buvo tai netikiu kazkaip,tik va si karta man mm prasidejo po baliaus kur teko daug sokti ir gryzus patepe iskarto raudonu krauju,visada buvo rudai pradzioj,paskui kita diena nieko,dar kita ryta jau buvo kraujo,tai tik ta diena ir pasirgau poto vel tepe,ir kraujas keistai sviesiai raudonas,krutine nenustojo skaudet ir per mm ir po mmm,tai ir galvoju gal cistu prisiauginau,nes as pries du men dariau iui.

O nenori dar karta Nt pabandyti padaryt? rolleyes.gif žinai, visokių keistų dalykų būna gyvenime, gal netyčia nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2013 01 02, 12:55)

Aha, as irgi siulyciau,dar karteli pasidaryti NT... Kazkaip cia gali buti laiminga pabaiga nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=jurgituxg,2013 01 02, 14:08]
Kaip gražiai thumbup.gif Lauksim NT 4u.gif
Papildyta:

Jau man knieti NT daryt blush2.gif ryt bandysiu, nors dar anksti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Indrajaa_ @ 2013 01 02, 15:08)
Aha, as irgi siulyciau,dar karteli pasidaryti NT... Kazkaip cia gali buti laiminga pabaiga  nestuke.gif  4u.gif

Laiminga pradžia bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na reikia daryt ir as taip galvoju,vakare padarysiu
Atsakyti
QUOTE(Smiltele99 @ 2013 01 02, 13:10)
Laiminga pradžia  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

oJ,ne taip issireiskiau... Laiminga pradzia... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bryana @ 2013 01 02, 13:11)
na reikia daryt ir as taip galvoju,vakare padarysiu

Lek pasidaryk dabar,lauksim ziniu is taves 4u.gif
Atsakyti