Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

LAukiam teigiamu NT 4u.gif
Venecija ,as jau sakiau kur tu dingudi busi biggrin.gif as si menesy tai kardiograma varau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2013 01 02, 16:21)
LAukiam teigiamu NT  4u.gif
Venecija ,as jau sakiau kur tu dingudi busi biggrin.gif as si menesy tai kardiograma varau  4u.gif

atostogavau smile.gif o dabar sesija... nieko nemoku... ddarbai nepadaryti zodziu baisu doh.gif jei si men nepavyks tai eisiu darytis ivairiu tyrimu smile.gif jau atsibodo smile.gif visdelto jau sausi bus metai kaip planuojame doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 01 02, 15:26)
atostogavau smile.gif o dabar sesija... nieko nemoku... ddarbai nepadaryti zodziu baisu doh.gif jei si men nepavyks tai eisiu darytis ivairiu tyrimu smile.gif jau atsibodo smile.gif visdelto jau sausi bus metai kaip planuojame doh.gif

na daug .... g.gif man butu jau daug ,nors abi dukras planavau apie pusmety,o cia po tokio ivykio zinoma norisi kuo greiciau bet manau uztruksiu irgi nemaziau 6 meneisiu... 4u.gif arteja mano sausio 13 ,buvo nutatyta gimdymas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2013 01 02, 17:35)
na daug ....  g.gif man butu jau daug ,nors abi dukras planavau apie pusmety,o cia po tokio ivykio zinoma norisi kuo greiciau bet manau uztruksiu irgi nemaziau 6 meneisiu... 4u.gif arteja mano sausio 13 ,buvo nutatyta gimdymas  verysad.gif

o as neprisirisau prie datos, kazkaip buvo bet visdelto nera. ir neskaiciuoju kas butu jeigu butu, kazkaip cia pries kiek laiko paskambino pusesere ir sako tai ka jau butu 3 men... kaip susinervavau, as neskaiciuoju nebera jau ko skaiciuoti, reikia leliuko smile.gif ir tada jau galesiu skaiciuoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 01 02, 16:38)
o as neprisirisau prie datos, kazkaip buvo bet visdelto nera. ir neskaiciuoju kas butu jeigu butu, kazkaip cia pries kiek laiko paskambino pusesere ir sako tai ka jau butu 3 men... kaip susinervavau, as neskaiciuoju nebera jau ko skaiciuoti, reikia leliuko smile.gif ir tada jau galesiu skaiciuoti  wub.gif

nu gal ir tai bet 20 sav man jau daug ,dar net pilvuko oda negryzi i vieta normaliai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 01 02, 13:26)

Oho,ilgai planuojate jau.. g.gif
Atsakyti
na ka aisku neigiamas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2013 01 02, 16:06)

nenukabink nosies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2013 01 02, 18:06)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
aš čia dar su vienu klausimu blush2.gif o per implantaciją visada Bt pakrenta? jei taip tai net neapsimoka man nervus ir NT gadinti, ramiai lauksiu mmmm unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltele99: 02 sausio 2013 - 18:17
Nevisada, beje kadangi kylate po tiesiosios, tai kaip ik ir gali but vakar implantacija ivykus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 02 sausio 2013 - 18:24
QUOTE(Indrajaa_ @ 2013 01 02, 14:32)
Sveika,esu macius kad viena is forume panele,rase,kad jai rodydavo vienodai... Nors ir nubegus i WC.. As stengiuos kenteti biggrin.gif tik pasimatavus tiesiai lekiu i WC wink.gif

Man tikrai rodo vienodai iki ir po WC, tik aisku kalba eina apie 5 min, ne apie valanda.
Bryana, o iprastai BT kada matuoji ir kada siandien matavai? Tuo paciu laiku...
Beje, 4u.gif uz neigiama NT...bet nenukabink nosies, naujas ciklas - naujos viltys!
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2013 01 02, 17:43)
nu gal ir tai bet 20 sav man jau daug ,dar net pilvuko oda negryzi i vieta  normaliai blink.gif

4u.gif eina sau... mano matai buvo kita situacija buvo dar tik 5 sav ir 5 dienos... skaudu... bet kai jau 20 sav visai kas kita 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Indrajaa_ @ 2013 01 02, 18:20)
Oho,ilgai planuojate jau..  g.gif

niu taip rugseji maciau II tik gaila kad tuo neilgai pasidziaugeme... dabar intencyviai planuojame toliau smile.gif nedariau nei jokiu pertrauku nieko.. kolkas nesekmingai bet tikiu viskas bus puikiai thumbup.gif ir turesime savo leliuka wub.gif

QUOTE(Bryana @ 2013 01 02, 19:06)

4u.gif 4u.gif bus dar ir teigiamas mirksiukas.gif

QUOTE(Smiltele99 @ 2013 01 02, 20:17)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
aš čia dar su vienu klausimu blush2.gif  o per implantaciją visada Bt pakrenta? jei taip tai net neapsimoka man nervus ir NT gadinti, ramiai lauksiu mmmm unsure.gif

tikrai ne as kai pastojau nebuvo nei pakilimo nei pakritimo smile.gif http://www.babyplan....section__search cia daug turetum rasti pavyzdeliu smile.gif
Atsakyti