Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant!

QUOTE(Sorceress @ 2013 09 22, 17:05)
Va tas pirmas variantas, tai man labai fainas, nes mėgstu sūrį smile.gif

Man irgi pirmas labiausiai thumbup.gif vyrui tai suris nelabai, bet as turiu suriui priklausomybe, tai ta minti tikrai panaudosiu thumbup.gif
Atsakyti
nu va jau susirinkau visas nuotraukas kalendoriui, susimaketavau, reikes kazkada uzsakyt rolleyes.gif
kadangi kiti metai arklio, tai vaika nufotkinau prie supamo arkliuko, bus virselis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2013 09 24, 10:17)
nu va jau susirinkau visas nuotraukas kalendoriui, susimaketavau, reikes kazkada uzsakyt  rolleyes.gif
kadangi kiti metai arklio, tai vaika nufotkinau prie supamo arkliuko, bus virselis  biggrin.gif

kaip fainai thumbup.gif as dar nei karto kalendoriu nedariau, bus pirmi metai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 09 24, 10:58)
kaip fainai thumbup.gif  as dar nei karto kalendoriu nedariau, bus pirmi metai wub.gif

o jau turi nuotraukas, ar dar per anksti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2013 09 24, 17:24)
o jau turi nuotraukas, ar dar per anksti?  biggrin.gif

turiu foto reikes tik sudelioti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, supermamos smile.gif . Matau, kad jau ruošiatės Kalėdoms mirksiukas.gif . Manau, kad kartu joms ruoštis bus smagiau thumbup.gif .

user posted image

Maratonas paskelbtas ir vyks čia: http://neandertaliete.blogspot.com/

Junkitės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As sol: 24 rugsėjo 2013 - 21:35
Kaip greitai lekia laikas blink.gif Vėl panika,kad nieko nespėsiu doh.gif
Atsakyti
O aš tai šiemet apsileidus, nei minčių nei dovanų. Ir kažkaip nesinori nieko daryti. doh.gif. Bent sąrašą normalų susikurti reiktų.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2013 09 25, 10:14)
O aš tai šiemet apsileidus, nei minčių nei dovanų. Ir kažkaip nesinori nieko daryti.  doh.gif. Bent sąrašą normalų susikurti reiktų.

Aš dar tik pamastau. Bet realių veiksmų nesiimu. Bet jau reiktų, kad kaip pernai per naktis nereiktų sėdėti.
Atsakyti
Man tos Kalėdos dar taip toli atrodo, bet, kai skaičiukai pasivaidena po nosim, tai jau baisu darosi biggrin.gif Apie nieką rimtai dar irgi nemąstau, o gal jau reikėtų?
Atsakyti
Peržiūrėjau akcijas šio savaitės maximoj, tai daug rūšių vyno 30 proc. nuolaida. Galvoju užsipirkti, bus kaip dovanos žmogiukams kuriems niekad rimtų dovanų nedovanoju (švogerkai; uošvienei)
Ir dar obuolio knygoms akcija.
Atsakyti
As po truputi sarasa jau sudarineju. Kam ka reiks dovanoti. Islaidas pasiplanuot reikia, kad gruodzio menesi panikos priepuolio nebutu biggrin.gif
Atsakyti