Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant!

QUOTE(Sorceress @ 2013 10 02, 13:30)
Nu va ir išaiškėjo skirtumai, mes kaip tik metų bėgyje stengiamės neišlaidaut (nebent gimtadieniai ar pan.), taigi Kalėdos būtent tam ir skirtos - didesnėms dovanoms smile.gif

Girdėjau girdėjau, kaip UK paskui ieškoma būdų tas dovanas per Kalėdas gautas parduoti. Iš to išlošia tik prekybininkai. O tas vartotojiškumas ir masinė psichozė perkant dovanas prieškalėdiniu laikotarpiu man labai nepriimtinas. Turiu omeny, kai perkama bet kas, nes taip tikrai daroma. Aš sutinku tik su iš tiesų praktiškom dovanom ir jeigu žinai, kad žmogus tikrai naudosis.
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2013 10 02, 12:44)
o jai nesutampa tai nekviesi?  blink.gif  lotuliukas.gif

Ne, vyno neužteks! biggrin.gif
QUOTE(As sol @ 2013 10 02, 12:48)
Girdėjau girdėjau, kaip UK paskui ieškoma būdų tas dovanas per Kalėdas gautas parduoti. Iš to išlošia tik prekybininkai. O tas vartotojiškumas ir masinė psichozė perkant dovanas prieškalėdiniu laikotarpiu man labai nepriimtinas. Turiu omeny, kai perkama bet kas, nes taip tikrai daroma. Aš sutinku tik su iš tiesų praktiškom dovanom ir jeigu žinai, kad žmogus tikrai naudosis.

Tai jeigu šlamšto gauna, tai ir neša, mes nereikalingų daiktų nepirkaliojam, man išvis geriau jokių dovanų, nei kokia fintikliuška dulkėms rinkti, nupirkta dvi valandas prieš Kalėdas.
Atsakyti
Mano vyro giminė nemaža,anksčiau pirkdavom keikvienam po dovaną.Tai kad ir po smulkmena,kurios kaina apie 10lt vis tiek susidarydavo nemenka suma.O tada sugalvojom,kad šeimomis trauksim lapelius kas kam perka,sumą nusistatėm ir jei kas žino ko konkrečiai nori,tai ant lapelio prie savo vardų parašo ir ką nupirkt.Na o vaikam,tai aišku perkam visiem.Bet žymiai ekonomiškiau taip keistis dovanom,o ir šlamšto bereikalingo nepriperki 4u.gif O su mano šeima,tai sunkus variantas.... biggrin.gif Todėl dovanoju valgomas,dėvimas ar geriamas dovanas,bet vis tiek sveikinu,nors atgalinės reakcijos ne visda sulaukiu ax.gif Na bet dėl to man Kalėdos netampa nemylimos,aš optimistė tikiuosi pakeist pasaulį lotuliukas.gif
Atsakyti
Vikte, kai giminė didelė, tai ir biudžetas individualioms dovanoms mažėja, čia tikrai suprantama, visiems Ferarių nepripirksi smile.gif Mes dovanas perkam tik vienas kitam bei tėvams ir broliams, ir vyro krikštatėviams, nes su jais artimai bendraujam - viskas. Nei penktos eilės pusbroliams, nei dėdėms ir pan. pinigų nemėtom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 02 spalio 2013 - 14:17
turi zmogaus skoni gerai zinoti perkant dovanas arba konkreciai ko nori smile.gif nes kas vienam atrodo tikrai gera dovana , kitam tai buna slamstas smile.gif brangi dovana dar nereiskia, kad gera...ir atviksciai smile.gif
As neskaiciuoju pinigu pirgdama dovanas, nes as jauciu didesni malonuma jas dovanojant nei gaunant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2013 10 02, 13:19)
As neskaiciuoju pinigu pirgdama dovanas, nes as jauciu didesni malonuma jas dovanojant nei gaunant smile.gif

Na, neskaičiuoti negaliu sau leisti, nes nesam milijonieriai, bet dovanoti irgi mėgstu, ypač, kai tai tas daiktas, kuris tikrai žmogui patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 10 02, 13:20)
Na, neskaičiuoti negaliu sau leisti, nes nesam milijonieriai, bet dovanoti irgi mėgstu, ypač, kai tai tas daiktas, kuris tikrai žmogui patinka smile.gif

na neskaiciuoti, tai nereiskia leisti milijona smile.gif turejau omenyje, kad nenusibreziu sau ribos, kad visiems pirksiu uz 50lt ir nei litu daugiau smile.gif arba ,,jai man padovanojo praitais metais uz 50lt uz tiek pat ir as pirksiu " smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2013 10 02, 15:19)
turi zmogaus skoni gerai zinoti perkant dovanas arba konkreciai ko nori smile.gif

Arba kaip mano anyta - vokelius su grynais visiems po egle sudeda lotuliukas.gif
Atsakyti
o jau atviruciu grozis bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
nu va pasigirsiu, kad jau turim, na beveik turim dovanas duktereciom abiem thumbup.gif zaislu pardej uztikau labai fainas leles su arkliais kurie patys juda ir lele joja uz daugiau nei puse kainos thumbup.gif manau turetu mergaitem patikti thumbup.gif na man patiktu labai biggrin.gif
ir jauciu eisiu ir as pradet dryt zaisliukus dovaneles thumbup.gif gal mama nesusuks pirstu prie smilkionio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 10 02, 13:55)
Hedra, žiūriu, mūsų nuomonės Kalėdiniais reikalais, sutampa biggrin.gif Kiba reiks vyno kviest gert biggrin.gif

Prie vyno kaledinius reikalus aptarti thumbup.gif

QUOTE(ataka26 @ 2013 10 02, 15:19)
turi zmogaus skoni gerai zinoti perkant dovanas arba konkreciai ko nori smile.gif nes kas vienam atrodo tikrai gera dovana , kitam tai buna slamstas smile.gif brangi dovana dar nereiskia, kad gera...ir atviksciai smile.gif

As dazniausiai pasiklausiu ko nuo kaledu senio noretu, esam iprate pasakyti jei kazko nori, geriau gauti tai ko nori, negu kazka nereikalingo rolleyes.gif arba stengiuosi isgirsti ir uzfiksuoti ko zmogus noretu, ka parduotuvej pamate ir pasake, kad noretu ar pan....tai tokiu atveju zinau ka padovanoti ir buna staigmena wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dereša: 05 spalio 2013 - 08:42
Lieka vis maziau ir maziau bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti