As sol,
Grožis

Tęsiant vis artėjančių Kalėdų temą.. Pasidalinkit dovanų sąrašiukais

Aš savo ruožtu bandysiu papasakot, ką planuoju šioms šventėms.
Šiais metais akį traukia jaukūs ir šilti daiktai: tiek savo, tiek MB tėvukams pirkau merino vilnos šlepetes, labai gera dovana (mano akimis) - vilnos dekiukai. Arbatos, prieskoniai, gal kiek ir nuvalkiota, bet sukomplektavus su saldumynais - pakankamai universali dovana. Galima net "atsarginę" turėt, jeigu netyčia koks seniai matytas draugas sumąsto užeiti ir su šventėm pasveikinti. Aš visus prieskonius ir arbatas, kavas perku Delonoj (labai patogu www.delona.lt, viską susikrauni į krepšelį internetu, o nuvažiavus jau gauni supakuotą dėžę, nebereikia laukti, kol svers ir t. t. be to, prieš šventes ir pakavimo paslaugas siūlo).
Simbolinėms dovanėlėms galima daryti naminio šokolado su riešutais, kepti pyragą su džiovintais vaisiais, kepti biskočius, daryti moliūgų ar kitų vaisių cukatus, skrudinti sūrius arba saldžius migdolus. Internete daug receptų

Šiuo atveju renkuosi simbolines dovanėles originaliai įpakuoti ir paprasta dovana tampa nepaprasta.
Papildyta:Šiaip dažniausiai visus metus stengiuosi įsiklausyti ir suprasti, kas patiktų vienam ar kitam draugui. Juk tai svarbiausia - kad dovana būtų nupirkta ne paskubom, o pagalvojant apie kiekvieną. Tada tikrai nustebins, sušildys ir bus naudojama.
Dar gerų dovanų idėjos: pirštinės, blauzdinės, megztukai, šiltos pižamos, knygos, TBS arba Loccitane rinkinukai (na taip, Loccitane pakankamai brangu, bet galima sukomplektuoti, kad ir rankų kremą su pirštinėm).
Vienintelis dalykas, kurio nemėgstu Kalėdoms - tai dovanos pinigais, kuponais, čekiais.. Na bet dovana bilietai į teatrą ar koncertą tikrai kai kuriems labai patiktų