Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant!

Tas filmas daug kartų rodytas per TV smile.gif Bijau suklyst, bet man rodos tuo Kalėdiniu laikotarpiu kaip tik smile.gif

http://www.obuolys.l...zona/filmas/30/

Man jis kažkodėl nelabai patinka biggrin.gif Kažkada bandžiau Kalėdinių filmų sąrašą susidaryt, bet neužkabino nė vienas..
Atsakyti
Tomienės dovanų sąrašas tai įspūdingas bigsmile.gif Keliu kepurę hi.gif Aš dovanomis rūpintis dar nepradėjau, bet jau sugalvojau, kad dukrytei Kalėdų senelis lėlių namą atneš biggrin.gif .
Iš konkrečių darbų, tai atvirukus toliau gaminu smile.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 10 09, 15:43)
dabar dar durnesne pasirodysiu, nei filmo nesu macius doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  reikes paziureti blush2.gif

Netikėtai rugsėjį pažiūrėjus šį filmą pradėjau ruoštis Kalėdoms blush2.gif Tikrai rodytas daug daug kartų per tv,bet jei nematei,tai siūlau pažiūrėt mirksiukas.gif Bent jau man tai jis toks į susimastymus vedantis filmas ir tikrai užkrečiantis Kalėdiška nuotaika newyear.gif

QUOTE(As sol @ 2013 10 09, 16:17)
Iš konkrečių darbų, tai atvirukus toliau gaminu  smile.gif

Labai gražu wub.gif Nežinau kada ateis metai,kai aš jiems susikaupsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutt @ 2013 10 09, 16:12)
Tas filmas daug kartų rodytas per TV smile.gif Bijau suklyst, bet man rodos tuo Kalėdiniu laikotarpiu kaip tik smile.gif

http://www.obuolys.l...zona/filmas/30/

Man jis kažkodėl nelabai patinka biggrin.gif Kažkada bandžiau Kalėdinių filmų sąrašą susidaryt, bet neužkabino nė vienas..

Tikrai nebuvau macius g.gif

Grazuciai wub.gif

QUOTE(Vikte;) @ 2013 10 10, 14:17)
Netikėtai rugsėjį pažiūrėjus šį filmą pradėjau ruoštis Kalėdoms  blush2.gif  Tikrai rodytas daug daug kartų per tv,bet jei nematei,tai siūlau pažiūrėt  mirksiukas.gif  Bent jau man tai jis toks į susimastymus vedantis filmas ir tikrai užkrečiantis Kalėdiška nuotaika  newyear.gif

reikes tada butinai paziureti wub.gif
Atsakyti
Jungiamės ir mes į belaukiančių Kalėdų būrį wub.gif

Dovanų dar niekam neturim, tik mąstom, kad šįmet reiktų su jom anksčiau pagalvoti biggrin.gif

Ieškau visur lėlių vežimėlio arba virtuvėlės doh.gif Aišku lietuviškuose puslapiuose yra, bet ir kainelės tai jomajo doh.gif doh.gif doh.gif

Gal kas žino iš kur būtų galima pigiau parsisiųsti g.gif

Ebay nieko nerandu schmoll.gif
Atsakyti
As sol,
Grožis smile.gif

Tęsiant vis artėjančių Kalėdų temą.. Pasidalinkit dovanų sąrašiukais smile.gif Aš savo ruožtu bandysiu papasakot, ką planuoju šioms šventėms.

Šiais metais akį traukia jaukūs ir šilti daiktai: tiek savo, tiek MB tėvukams pirkau merino vilnos šlepetes, labai gera dovana (mano akimis) - vilnos dekiukai. Arbatos, prieskoniai, gal kiek ir nuvalkiota, bet sukomplektavus su saldumynais - pakankamai universali dovana. Galima net "atsarginę" turėt, jeigu netyčia koks seniai matytas draugas sumąsto užeiti ir su šventėm pasveikinti. Aš visus prieskonius ir arbatas, kavas perku Delonoj (labai patogu www.delona.lt, viską susikrauni į krepšelį internetu, o nuvažiavus jau gauni supakuotą dėžę, nebereikia laukti, kol svers ir t. t. be to, prieš šventes ir pakavimo paslaugas siūlo).

Simbolinėms dovanėlėms galima daryti naminio šokolado su riešutais, kepti pyragą su džiovintais vaisiais, kepti biskočius, daryti moliūgų ar kitų vaisių cukatus, skrudinti sūrius arba saldžius migdolus. Internete daug receptų smile.gif Šiuo atveju renkuosi simbolines dovanėles originaliai įpakuoti ir paprasta dovana tampa nepaprasta.
Papildyta:
Šiaip dažniausiai visus metus stengiuosi įsiklausyti ir suprasti, kas patiktų vienam ar kitam draugui. Juk tai svarbiausia - kad dovana būtų nupirkta ne paskubom, o pagalvojant apie kiekvieną. Tada tikrai nustebins, sušildys ir bus naudojama.

Dar gerų dovanų idėjos: pirštinės, blauzdinės, megztukai, šiltos pižamos, knygos, TBS arba Loccitane rinkinukai (na taip, Loccitane pakankamai brangu, bet galima sukomplektuoti, kad ir rankų kremą su pirštinėm).

Vienintelis dalykas, kurio nemėgstu Kalėdoms - tai dovanos pinigais, kuponais, čekiais.. Na bet dovana bilietai į teatrą ar koncertą tikrai kai kuriems labai patiktų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2013 10 10, 14:58)
Gal kas žino iš kur būtų galima pigiau parsisiųsti g.gif

Paziurekit www.mytoys.de 4u.gif
Atsakyti
Tomienės dovanų sąrašas tai įspūdingas  bigsmile.gif  Keliu kepurę  hi.gif  Aš dovanomis rūpintis dar nepradėjau, bet jau sugalvojau, kad dukrytei Kalėdų senelis lėlių namą atneš  biggrin.gif .
Iš konkrečių darbų, tai atvirukus toliau gaminu  smile.gif

Noriu ir aš išsiuntinėti, tik nežinau, nuo ko pradėti ir ką susipirkti biggrin.gif tereikia skirti laiko ir pasieškoti info, bet rankos per trumpos doh.gif tiksliau laiko stoka unsure.gif

Planų daug, klausimas, ar įgyvendinsiu viską unsure.gif

Ryt važiuoju raudonų siūlų, pernai radau neblogą idėją kalendoriui - megztos kojinės mažytės mažytės wub.gif
Atsakyti
Vakar vyras sako ka tevams kaledom dovanosim? Tai supratau, kad ir jis jau mintyse masto, ruosiasi thumbup.gif nusiusime tevams saldainiu, vyno, surio rinkiniu, kavos, o pagrindiniu dovanu dar nesumastom, na mano mamai dar indelius kavai, arbatai ir cukrui nes sake noretu, o toliau jokiu minciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 10 11, 11:54)
Vakar vyras sako ka tevams kaledom dovanosim? Tai supratau, kad ir jis jau mintyse masto, ruosiasi thumbup.gif  nusiusime tevams saldainiu, vyno, surio rinkiniu, kavos, o pagrindiniu dovanu dar nesumastom, na mano mamai dar indelius kavai, arbatai ir cukrui nes sake noretu, o toliau jokiu minciu g.gif

Aš šiemet tiek visko noriu,kad net nežinau ko prašyt Kalėdų Senelio biggrin.gif Gal tiesiog paklauskit tėvų? ax.gif
Atsakyti
Labai geras filmas, kasmet prieš Kalėdas žiūriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lingucis @ 2013 10 11, 15:21)
Labai geras filmas, kasmet prieš Kalėdas žiūriu wub.gif

Isijungiau dabar ir as thumbup.gif ilgas jis...virs 2 val cool.gif
Atsakyti