Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant!

O mano beveik šešiolikmetis sūnus, paklaustas apie Kalėdas ir dovanas, atsako " man neįdomu... nerūpi... jokio skirtumo..." ir pan. unsure.gif Turbūt reiks klaust, gal ir eglutės nepuoškim šiemet- juk dovanas ir šiaip tada galima atiduot, juk vistiek "jokio skirtumo" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lingucis @ 2013 11 03, 18:21)
O mano beveik šešiolikmetis sūnus, paklaustas apie Kalėdas ir dovanas, atsako " man neįdomu... nerūpi... jokio skirtumo..." ir pan. unsure.gif  Turbūt reiks klaust, gal ir eglutės nepuoškim šiemet- juk dovanas ir šiaip tada galima atiduot, juk vistiek "jokio skirtumo" verysad.gif

Na cia dabar g.gif negi buna tokiu, kas nemyli kaledu unsure.gif ar cia taip visada, ar tik paauglystes laikotarpiu?
Atsakyti
Taigi paaugliam neįdomu visokie šeimos susibūrimai ir t.t., nematau tame nieko neįprasto - išaugs wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 11 03, 17:33)
Na cia dabar g.gif  negi buna tokiu, kas nemyli kaledu unsure.gif  ar cia taip visada, ar tik paauglystes laikotarpiu?

Guodžiuosi, kad čia kalta paauglystė, bet dėl jo tokio požiūrio ir mano motyvacija išgaruoja po truputėlį verysad.gif
Atsakyti
lingucis, nekreipkit dėmesio ir neleiskit "paauglystės kvailumui" sugadinti Jums Kalėdų. Jeigu jam "neįdomu, nerūpi", tai nereiškia, kad turi nerūpėti ir Jums. Ruoškitės Kalėdoms, džiaukitės mielomis smulkmenomis, o jei sūnui neįdomu - tegu sėdi kaip Grinčas ir boikotuoja Kalėdas mirksiukas.gif
O gal dar jam per anksti (kalbu apie kalendorių) džiaugtis? Gal dar jam "nekvepia" Kalėdomis...
Atsakyti
QUOTE(lingucis @ 2013 11 03, 17:21)
O mano beveik šešiolikmetis sūnus, paklaustas apie Kalėdas ir dovanas, atsako " man neįdomu... nerūpi... jokio skirtumo..." ir pan. unsure.gif  Turbūt reiks klaust, gal ir eglutės nepuoškim šiemet- juk dovanas ir šiaip tada galima atiduot, juk vistiek "jokio skirtumo" verysad.gif

mano 5-metis tą patį sako doh.gif
bet aš nesistebiu.
gi visko turi, visko pilna.
o ir patys kokią tą šventinę nuotaiką savo burbėjimu, pinigėlių taupymus sukuriam...
Atsakyti
QUOTE(lingucis @ 2013 11 03, 18:21)

kaip liūdna..., man kol kas taip nėra, turiu kitą bėdą- 12 metų sūnus per kalėdas bus kitoj šalyje, tai atrodo, lyg širdies kas gabalą išrauna, o ir jis pats nesidžiaugia... verysad.gif
Atsakyti
Oj kaip laukiu gruodžio!! Gyvenu Vokietijoje, o visos kalėdinės mugės čia yra kažkas pasakiško, man thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Skaičiavau atsistojus prie kalendoriaus, tai 51 priskaičiavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(astaste @ 2013 11 04, 10:15)
Skaičiavau atsistojus prie kalendoriaus, tai 51 priskaičiavau  g.gif

http://www.supermama.lt/kaledos/
Atsakyti
QUOTE(Dejaneira @ 2013 11 03, 21:00)
lingucis, nekreipkit dėmesio ir neleiskit "paauglystės kvailumui" sugadinti Jums Kalėdų. Jeigu jam "neįdomu, nerūpi", tai nereiškia, kad turi nerūpėti ir Jums. Ruoškitės Kalėdoms, džiaukitės mielomis smulkmenomis, o jei sūnui neįdomu - tegu sėdi kaip Grinčas ir boikotuoja Kalėdas mirksiukas.gif 
..

Tikrai pritariu drinks_cheers.gif kaledas reikia svesti, tai seimos svente, anksciau ar veliau pripras biggrin.gif
Atsakyti