QUOTE(lingucis @ 2013 11 03, 18:21)
O mano beveik šešiolikmetis sūnus, paklaustas apie Kalėdas ir dovanas, atsako " man neįdomu... nerūpi... jokio skirtumo..." ir pan.
Turbūt reiks klaust, gal ir eglutės nepuoškim šiemet- juk dovanas ir šiaip tada galima atiduot, juk vistiek "jokio skirtumo" 
Na cia dabar
Taigi paaugliam neįdomu visokie šeimos susibūrimai ir t.t., nematau tame nieko neįprasto - išaugs
QUOTE(Hedra:) @ 2013 11 03, 17:33)
Na cia dabar
negi buna tokiu, kas nemyli kaledu
ar cia taip visada, ar tik paauglystes laikotarpiu?
Guodžiuosi, kad čia kalta paauglystė, bet dėl jo tokio požiūrio ir mano motyvacija išgaruoja po truputėlį
lingucis, nekreipkit dėmesio ir neleiskit "paauglystės kvailumui" sugadinti Jums Kalėdų. Jeigu jam "neįdomu, nerūpi", tai nereiškia, kad turi nerūpėti ir Jums. Ruoškitės Kalėdoms, džiaukitės mielomis smulkmenomis, o jei sūnui neįdomu - tegu sėdi kaip Grinčas ir boikotuoja Kalėdas
O gal dar jam per anksti (kalbu apie kalendorių) džiaugtis? Gal dar jam "nekvepia" Kalėdomis...
O gal dar jam per anksti (kalbu apie kalendorių) džiaugtis? Gal dar jam "nekvepia" Kalėdomis...
QUOTE(lingucis @ 2013 11 03, 17:21)
O mano beveik šešiolikmetis sūnus, paklaustas apie Kalėdas ir dovanas, atsako " man neįdomu... nerūpi... jokio skirtumo..." ir pan.
Turbūt reiks klaust, gal ir eglutės nepuoškim šiemet- juk dovanas ir šiaip tada galima atiduot, juk vistiek "jokio skirtumo" 
mano 5-metis tą patį sako
bet aš nesistebiu.
gi visko turi, visko pilna.
o ir patys kokią tą šventinę nuotaiką savo burbėjimu, pinigėlių taupymus sukuriam...
QUOTE(lingucis @ 2013 11 03, 18:21)
kaip liūdna..., man kol kas taip nėra, turiu kitą bėdą- 12 metų sūnus per kalėdas bus kitoj šalyje, tai atrodo, lyg širdies kas gabalą išrauna, o ir jis pats nesidžiaugia...
Oj kaip laukiu gruodžio!! Gyvenu Vokietijoje, o visos kalėdinės mugės čia yra kažkas pasakiško, man
Skaičiavau atsistojus prie kalendoriaus, tai 51 priskaičiavau
QUOTE(Dejaneira @ 2013 11 03, 21:00)
lingucis, nekreipkit dėmesio ir neleiskit "paauglystės kvailumui" sugadinti Jums Kalėdų. Jeigu jam "neįdomu, nerūpi", tai nereiškia, kad turi nerūpėti ir Jums. Ruoškitės Kalėdoms, džiaukitės mielomis smulkmenomis, o jei sūnui neįdomu - tegu sėdi kaip Grinčas ir boikotuoja Kalėdas
..
..
Tikrai pritariu