Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant!

QUOTE(vilmux0520 @ 2013 12 12, 17:42)
Merginos as su prasymu 4u.gif . Gal kas zino kokiu vaikisku kalediniu dainu? Bent jau atlikeju ir pavadinimu g.gif bandysiu susirast is kur parsisiust. Vyro seseru vaikam dovanosim MP3 grotuviukus ir noretusi kokiu daineliu ten ikelti. Kadangi neisivaizduoju ko vaikai gali klausytis, nusprendziau, kad tiktu kaledines ax.gif . O po to jau susikels kas kam patinka.

man pati fainiausia vaikiska kaledine, tai telebimbam kaledos thumbup.gif
Atsakyti
O man labai liudna.... verysad.gif kazkokia prieskaledine depresija uzpuole....
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 12 14, 16:15)
O man labai liudna.... verysad.gif  kazkokia prieskaledine depresija uzpuole....

console.gif
gal siandien jau geresnes nuotaikos?
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2013 12 15, 10:45)

gal siandien jau geresnes nuotaikos?

Truputi geresne, nes namu ruosa apsikrovus, nera kada apie kaledas galvoti biggrin.gif o siaip kaledos man liudna svente, lygiai ketvirti metai, kai jas tenka svesti ne lietuvoj...gyvena cia ir sesuo su savo vaikinuku, bet kaledom i grankanarija isskrenda....nei vieni draugai negali atstoti seimos jaukumo ir silumos....tik nesijuokit is manes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif truksta man tevu blush2.gif zinoma is kitos puses paziurejus jug viskas gerai bus vyras ir du musu vaikai, visa seimyna kartu, bet....kai esu ipratus svesti visa gyvenima su tevais, tai kai ju nera, kai jie lietuvoj, tai ir jauciu ta tustuma.....

Na va issiliejau, dabar tikrai jau geriau doh.gif biggrin.gif biggrin.gif

P.S. liko tik 9 dienos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 12 14, 16:15)
O man labai liudna.... verysad.gif  kazkokia prieskaledine depresija uzpuole....

Man taip pat. Visa laimė, kad dovanom iš anksto pasirūpinau, o daugiau nieko neveikiu ta linkme. Ir net nenoriu visai kažkaip unsure.gif
Atsakyti
[quote=Hedra:),2013 12 15, 11:52]
Truputi geresne, nes namu ruosa apsikrovus, nera kada apie kaledas galvoti biggrin.gif o siaip kaledos man liudna svente, lygiai ketvirti metai, kai jas tenka svesti ne lietuvoj...gyvena cia ir sesuo su savo vaikinuku, bet kaledom i grankanarija isskrenda....nei vieni draugai negali atstoti seimos jaukumo ir silumos....tik nesijuokit is manes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif truksta man tevu blush2.gif zinoma is kitos puses paziurejus jug viskas gerai bus vyras ir du musu vaikai, visa seimyna kartu, bet....kai esu ipratus svesti visa gyvenima su tevais, tai kai ju nera, kai jie lietuvoj, tai ir jauciu ta tustuma.....

Pas mane irgi panasi situacija, ir man tevu truksta nors jau sava seimynele didele, bet prisiminus savo vaikystes kaledas noris, kad vaikai irgi turetu panasias, o as kaledas prisimenu nedel dovanu o todel kad tai buvo vienintele svente kai pas mociute susirinkdavo jos visi vaikai su savo vaikais. Ex, kaip buvo smagu....

o dabar mes esam vieni (bent jau is mano puses) tai ir nelabai pavyksta taip, bet noriu sukurti savo paprocius ir sventines nuotaikas, kad vaikai lauktu ne tik dovanu bet pacios sventes blush2.gif
Atsakyti
user posted image

QUOTE(Hedra:) @ 2013 12 15, 12:52)
Truputi geresne, nes namu ruosa apsikrovus, nera kada apie kaledas galvoti biggrin.gif  o siaip kaledos man liudna svente, lygiai ketvirti metai, kai jas tenka svesti ne lietuvoj...gyvena cia ir sesuo su savo vaikinuku, bet kaledom i grankanarija isskrenda....nei vieni draugai negali atstoti seimos jaukumo ir silumos....tik nesijuokit is manes biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  truksta man tevu blush2.gif  zinoma is kitos puses paziurejus jug viskas gerai bus vyras ir du musu vaikai, visa seimyna kartu, bet....kai esu ipratus svesti visa gyvenima su tevais, tai kai ju nera, kai jie lietuvoj, tai ir jauciu ta tustuma.....

Na va issiliejau, dabar tikrai jau geriau doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nejuokinga, viskas supranta, mes kai pradejom gyvent su vyru nuo tada renkasi pas mus abieju tevai svest kucias, tai irgi butu liudna jei butu kitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sskyey @ 2013 12 16, 02:01)
kai pas mociute susirinkdavo jos visi vaikai su savo vaikais.

va va pas mus irgi taip budavo, kai dar kokiu 10 metu buvau, turbot paskutines tokios kaledos buvo.... mociute, senelis ir ju vaikai 5 su antrom pusem ir su savo vaikais wub.gif
pacios geriausios kaledos budavo, paskui seneliui mirus, kitokios kaledos tapo, bet taip pat seimynines, su mamos sesem ir ju seimom....dar veliau tik musu seima, bet vistiek seima seima seima....pats butiniausias dalykas...vaikams tai gerai, jie su tevais( as apie musiskius mazuosius), o mums , kad ir suauge esam, vistiek tevu noris, ypac per tokia seimos svente wub.gif
QUOTE(Dereša @ 2013 12 16, 12:07)
nejuokinga, viskas supranta, mes kai pradejom gyvent su vyru nuo tada renkasi pas mus abieju tevai svest kucias, tai irgi butu liudna jei butu kitaip   4u.gif

geras variantas , kai jusu abieju tevai pas jusu, o ne pvz kucias su vienais, kaledas su kitais, kaip pas daugeli buna thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hedra:): 16 gruodžio 2013 - 12:01
QUOTE(Hedra:) @ 2013 12 16, 13:00)
geras variantas , kai jusu abieju tevai pas jusu, o ne pvz kucias su vienais, kaledas su kitais, kaip pas daugeli buna thumbup.gif

pas mus kucios pas vienus, kaledu pirma diena pas kitus, antra - dar pas kitus ax.gif (mano tevai issiskyre)
Atsakyti
7 DIENOS !!!!! blink.gif blink.gif Aš nieko nepasiruošusi, tik eglutė papuošta ir keletas dovanų, siaubas... Tiek daug darbų, kad visai pamiršau Kalėdas, nėra nei nuotaikos, nei laukimo džiaugsmo.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2013 12 17, 18:04)
7 DIENOS !!!!!  blink.gif  blink.gif  Aš nieko nepasiruošusi, tik eglutė papuošta ir keletas dovanų, siaubas... Tiek daug darbų, kad visai pamiršau Kalėdas, nėra nei nuotaikos, nei laukimo džiaugsmo..  schmoll.gif

O kur dingo nuotaika ir laukimo džiaugsmas? g.gif Aš šiandien ėjau pirkti dovanų, tai šventinis laukimas apėmęs mane. biggrin.gif newyear.gif Dovanas labai mėgstu pirkti ir dovanoti. smile.gif
Atsakyti
user posted image

man truksta dvieju dovanu, bet kad vienos pigios niekur neradau, kainos dideles, tai vakar tik atradom intereneto deko, tai ryt poryt turetu nupirkt ir dar vienos reiks, bet kadangi zinau, kad sausitiksim greiciausiai tik po nauju tai dar bus laiko isisgyt
Atsakyti